Arama sonuçları: *

1. Ü

Asus ROG STRIX G15 bıos

Arkadaşlar Asus rog strıx g15 g513ıe modeli laptoba sahibim. bios güncel fakat ayarlarını yapmadım. Bıos ayarlarını nasıl yapacağımı anlatabilecek olan var mı? OC kapatmak istiyorum mesela ısınmaya sebep oluyor.
  2. Ü

Office programları(virüssüz)

Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve office programları çok lazım oluyor virüssüz şekilde nasıl ve nereden kurabilirim
  3. Ü

ASUS ROG'TAN ANLAYAN VAR MI?

Asus rog g15 g513ıe modelini satın aldım. Özellikleri: ryzen 4800h 3050ti 16gb 3200 mhz ram likit termal macun. Sorun aslında laptobun fazla ısınması fakat ben bunu yaptığım testlerde fanlarn devreye tam girmemesi ile olduğunu buldum. fanlar 6000 rpm'lere kadar çıkabiliyor fakat 2200 3200...
  4. Ü

20K'lık Laptop Neden Donar?

Arkadaşlar 3 hafta önce bir laptop satın aldım. Asus rog g15 513ie. klavye renk efekt geçişleri dahil erkan mouse olduğu gibi donuyor. teknik servis choreme kullanmayın gibi saçma bir yöntem söyledi. Pc'de donma google'da takılırken yaşanıyor oyunlarda bir donma yaşamıyorum bunu çözebilecek...
  5. Ü

asus rog strıx donma sorunu

Asus rog stırx g15 g513ie modelini satın aldım. ilginç bir şekilde oyunlarda donmuyor ama chrome'da gezerken bilgisayar komple donuyor. komple donma rgb ışıklar dahil şekilde oluyor. bilgisayarı power tuşundan kapatıp açmak zorunda kalıyorum sebebi nedir kağıt üzerinde canavar gibi oolan bir...
  6. Ü

kurulan win10da driverların doğru kurulduğunu anlamak

Pc'im freedos olarak geldi ve win10 pro kurdum. asus support üzerinden elle driverları kurdum ama tam olarak kurup kuramadığımı ve düzgün çalışıp çalışmadıklarını çakışma olup olmadığını nereden kontrol edebilirim? Daha önce bluetooth için driver programı kurdum sorunumu çözdü ama yanında saçma...
  7. Ü

Asus Rog G15 g513IE ISINMA SORUNU

3 hafta önce Asus Rog Strix g15 g513ıe modelini satın aldım. Özellikleri şöyle: Ryzen 7 4800h RTX 3050 Ti 16g single 3200 mhz ram 512 gb ssd sıvı likit termal macun 300 hz 3ms ekran. Kağıt üstünde canavar gibi duran bu pc soğutma konusunda iddialı fakat benim pcim 95 dereceleri buluyor...
Geri