Arama sonuçları: *

• Users: adudator
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. adudator

Bu kulaklık neden ucuz

https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-61504-Arctis-Gaming-Kulaklık/dp/B07GFWMF2Z/ref=sr_1_1?crid=2D46ZKH26T1F2&keywords=steelseries%2Barctis%2B5&qid=1642845788&s=electronics&sprefix=stee%2Celectronics%2C110&sr=1-1&th=1 arkadaşlar diğer yerlere göre baya ucuz sebebi nedir acaba alayım mı
  2. adudator

1500 liraya kadar öneri

Merhaba arkadaşlar 1500 lira bütçem var acaba steelseries artics 5 mi alsam yoksa başka bir kulaklık mı yoksa hyper x cloud 2 + klavye falan mı yapmalıyım. fps oyunları oynuyorum lol müzik ve günlük hayat için de istiyorum
  3. adudator

AOC marka monitörüm bozuldu

Merhaba monitörümü alalı 3 ay oldu ilk geldiği gün zaten hem kasamın hem de monitörümün güç kabloları gevşek ve en ufak oynamada cızırdıyordu. Bugün oyun oynarken atacağım resimki gibi görüntü bu hale geldi ne yaptıysam düzelmedi sizce neden oldu veya ne yapmam lazım
  4. adudator

Gamepoer saber klavyemde w tuşu birden basmamaya başladı :(

1 ay önce aldım bugün cs de bir den teklemeye başladı şuanda da arada basıyor arada basmıyor sebebi nedir acaba
  5. adudator

Kasa arkasındaki USB girişleri gidiyor

Bilgisayarın arkasında takılı olan klavye mouse ve ethernet bilgisayarı açtıktan 2-3 dakika sonra takılmaya başlıyor sonra bir anda gidiyor pcyi resleyince tüm sorun çözülüyor tekrar kapatana kadar neden böyle acaba
  6. adudator

Asus tuf h7 7.1 kulaklık

arkadaşlar bu kulaklığı aldım kullanıyorum. bilgisayarı ilk açtığımda tüm sesler cızırtılı geliyor. bilgisayarı bir daha yeniden başlatıyonca düzeliyor. Ama bu sefer de arada 2 saniye cızırtı veriyor sizce neden böyle.
  7. adudator

amd ryzen5 3600 sıcaklığı

bilgisayarı bugün aldım işlemci sıcaklığım boşta 80 dereceydi biostan baktım çektiği voltaj 1.450 idi onu 1.350ye çektim şimdi sıcaklık 45 60 arası sürekli gidip gidip geliyor core perfarmns boost özelliği kapatmak işe yarıyormuş fakat biostar anakartta öyle bir ayarı bulamadım lütfen yardım...
  8. adudator

Bugün bilgisayarım geldi kurdum fakat işlemci sıcaklığı acil yardım :(

çok ama çok yüksek sadece valorantı indirdim daha ana menüde msi afterburnerdan sıcaklıklara bakayım dedim 78 den birden 94 oluyor sonra geri 80e iniyor sonra bir daha fırlıyor sizce neden
  9. adudator

3 büyük firmadan yaptığım alışveriş ve deneyimlerim

kasamı gamegarajdan kulaklık ve klavyemi gaming gecesinde incehesaptan monitör mouse ve mousepadi itopyadan satın aldım. Peki hizmet nasıldı ondan biraz bahsedeyim. Öncelikle sıralamam gerekirse 1-Gamegaraj 2-İtopya 3-İncehesap olarak sıralardım gelelim sebeplerine Gamegarajdan cumartesi günü...
  10. adudator

2 Nisanda Başladığım bu macera bugün mutlu bir şekilde son buldu

Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar 2 nisanda abdullah abiyi tanıdım ve foruma üye oldum. Sizlerle sohbet ettim abartısız her gün 3-4 saat forumda konu okudum. Eğer bir hatam olduysa affedin. Sonunda bugün sistemimi topladım ve gelince sorusu olan arkadaşlarımın sorularını cevaplarım...
  11. adudator

bilgisayarımı bugün alıyorum son öneriliriniz var mı?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı gamegarajdan almaya karar verdim. Sürekli oyun oynayacağım sürekli sizlere de sorular sorarak böyle bir sisteme karar verdim. aklımda son birkaç soru var 1- 3500x 3600ün oyun performansını veriyor render vs ile gram işim yok aradaki 230 lirayı vermeye gerek var...
  12. adudator

AOC 144 hz 1ms curved monitör

arkadaşlar bu monitör sizce alınır mı almak istediğim mouse zaten rival 3 yanında hediye veriliyormuş va panel önerir misiniz? https://www.itopya.com/aoc-24-c24g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor-/
  13. adudator

Gaming gecesi gamepower klavye

300 350 lira bandında klavye alıcam normalde gamepower ogre red switch düşünüyordum fakat 3 haftadır hiçbir yerde yok şimdi ise bu klavye indirime giricek gaming gecesinde fakat yorumlarda tuşları algılamıyor yay sesi çıkıyor vs yazmışlar siz ne düşünüyorsunuz...
  14. adudator

6500 TL - 2060'lı sistem düşünüyorum, yardımcı olur musunuz?

Oyun odaklı beni 5 6 yıl götürecek ısınmayacak bir sistem önerebilir misiniz artık almak istiyorum. Ekran kartı olarak rtx2060 düşünüyorum. Gamegarajda kargo gayet hızlı diyorlar oradan almayı düşünüyorum. Fakat 5AN kasasında 550W olması anakartının biostar olması falan biraz kafamı...
  15. adudator

Forumdaki troll kişi ve ona yardımcı olabilmek isteyen onlarca insan

Arkadaşlar iyi niyetiniz için hepinize teşekkür ediyorum fakat insanlar gerçekten çok kötü yazdıklarını biraz okuyup ona göre yardım edin.
  16. adudator

asus 144hz 1ms monitör

monitör olarak bunu almayı düşünüyorum full csgo tarzı rekabetçi oyunlar oynayacağım sizce alınır mı başka monitör mü alayım https://www.hepsiburada.com/asus-vg248qz-24-144hz-1ms-hdmi-display-dvi-d-full-hd-oyuncu-monitor-pm-HB00000GHMV7
  17. adudator

SteelSeries SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 vs Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1

Ben ve arkadaşım bu 2 kulaklık arasında kaldık. Rampage drop plus 357 - Arctis 3 ise 550 lira sizce hangisini almalıyız aradaki fiyat farkı verilir mi en fazla 650 liraya kadar da çıkabiliriz
  18. adudator

Gaming gecesi PC toplama

Merhaba arkadaşlar normalde bugün 6500 7000 lira aralığında bilgisayar alacaktım fakat gaming gecesini bekledim bu aralıkta olabilecek şu anki gaming gecesinden bir sistem önerebilir misiniz acaba 2060 2060süper vsli
  19. adudator

vatan bilgisayarı almaktan vazgeçtim

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-3600-dual-rtx2060-evo6gb-prime-b450m-k-toshiba-500gb-m-2-ssd-crucial-16gb.html modart pc'nin videosunu izleyip bu bilgisayarı almaya karar vermiştim çünkü her oyunu ultra ayarlarda oynarken bile en fazla 65 dereceyi görüyordu. Fakat bu sistemi alan...
  20. adudator

Bu monitör bu sisteme gereksiz mi?

kasa : https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-3600-dual-rtx2060-evo6gb-prime-b450m-k-toshiba-500gb-m-2-ssd-crucial-16gb.html monitör : https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qg-1ms-full-hd-165hz-g-sync-hdmi-dp-gaming-monitor.html#genel-bakis bilgisayarla birlikte 1851 liraya gelicek acaba...
Geri