Arama sonuçları: *

• Users: CrancyLynx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. CrancyLynx

Yardım CS 2 ALT tab atınca Oyun Çöküyor ??

donup kalıyor sebebi nedir
  2. CrancyLynx

Öneri Msi 6600 xt kaça satmalıyım

Kutu var içeriği tam fstura garantş yok kart temiz macun temizliği yapılmış kaça satmalıyım ben 7 ye koymuştum 5 e teklif eden çok var napmalıyım
  3. CrancyLynx

Öneri 5060Tİ için *AM4* işlemci önerisi + webcam öneri

240mm sıvı soğutmam var r5 5600 artık yayınlarda beni yormaya başladı. am5 geçecek bütçem yok r7 5800x3d düşünüorum fakat piyasada yok gibi satıcı var mıdır oneri
  4. CrancyLynx

Gainward 5060Tİ aldım ho / go ?

ikinci el 4060 ti yerine aynı fiyata 5060 ti al dendi yapıstırdım butce max buna yetti keske diğer modellere yetse ama mechul cok sıkıntı cıkarmaz diye düşünüyorum
  5. CrancyLynx

Öneri 5060 Tİ modellerinden hangisi tercih edilmeli ?

ak akçeden baktığımda
  6. CrancyLynx

Öneri Yayın için ekran kartı önerisi 5600 işlemci

palit 4070 almayı dusunuyorum (2.el) ya da 7700xt sıfır fakat düzenli yayın açtığım için nvidanın teknolojisinden yaararlanmaak istiyorum ama darbogaz sıkıntı olacak gibi napmalıyım
  7. CrancyLynx

Öneri Kaçak S24 Ultra mı tr S24FE mi

kaçak S24 Ultra 30k S24FE tr 26k kaçak aldığım satıcı daha önceden 3 4 cihaz almış olduğum satıcı güvenilir yani sizce ne yapmalıyım kararsız kaldim
  8. CrancyLynx

Öneri FGG Madlions MAD68 (manyetik switch) alınır mı ?

https://wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch?variant=48965749014721
  9. CrancyLynx

Öneri Red switch mekanik klavye oneri uzun omurlu

iki klavyem var biri contect switch bazı tuşlar öldü. sonra e yoozo z11 aldım kartında bi problem oldu tuşlarınm bazısı çalışmıyo onemli olanlar. uzun omurlu bi klavye lazım
  10. CrancyLynx

Yardım Klavyenin belli kısmı çalışmıyor

olm birkaç tuş çalışmıyor. usb tak çıkar yapınca ışıklar yanana kadar calısıyo gidiyo direkt
  11. CrancyLynx

VPN AÇMADAN youtube duzgun çalışmıyor

pc de sıkıntı yok internetlikte yok. sadece goodbyedpi açıktı bi ara siteler yavaş açılıyor diye kaldırdım. 1.1.1.1 dns kullanıyorum acık olsada olmasada youtube twitch vb bazı siteler yuklenmiyor videolar zor acıyor 1080p 4k anlayamadım gitti sebebi nedir
  12. CrancyLynx

Yardım RDR2 save dosyasını bulamıyorum (korsan)

belgelerde yok main dosyalarda yok kullanıcılarda yok yok ta yok nerde bu arkadaş
  13. CrancyLynx

Yardım Amd sürücü çökmeye başladı 6600xt

bugun bi valoda çöktü rdr girdim ondada çöktü
  14. CrancyLynx

12 saatten fazladır internet yok turknet

altyapı arızası varmış. kutuya sinyal gitmiyormuş. ne kadar sürede çözülür acaba
  15. CrancyLynx

Öneri Cat 6 ethernet kablosu önerisi (8-9) metre

muhtemelen ethernet kablomda sıkıntı var gibi modem tarafında oynama yapınca ethernet ya gidiyor ya da 100mbps sınırlıyor. biraz daha uzun olsun ve güncel olsun diye kablo değiştireceğim güzel kaliteli uyguna bir şey var mıdır. gigafiber kullanıyorum
  16. CrancyLynx

Öneri R5 5600 için en iyi o.c ayarları nedir?

silikon kalitem vasatın üstü anladığım kadarıyla 4.7ghz de 1.28v civarında çalıştırabiliyorum. stress testi sırasında kapanmadığı halde aniden fişi çekebiliyor. en iyi performansı nasıl alabilirim?
  17. CrancyLynx

Yardım 1000mbps veren kablo 100mbs sabitlendi ?

dün 1gbs olan internetim 100 mb sabitlendi? sebebi nedir acaba turknet kullanıyorum
  18. CrancyLynx

Konuyu silermisiniz

---asdasd
  19. CrancyLynx

Havit Gamenote H2039BG Alınır mı?

biraz araştırdım bütçeme uygun bunu bulabildim kullanan varsa nasıldır iyi midir? ? KULAKLIK LİNKİ
Geri