Arama sonuçları: *

• Users: Fedaizm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Fedaizm

IMAX'de sinema izlemiş birisi bakarsa iyi olur.

Yaşadığım yerde imax yok bundan dolayı normal sinemada 3d gideceğim, sizce imax ile arasında dağlar kadar fark var mı yoksa bu da yeter mi ?
  2. Fedaizm

Cs2 4:3 den alt+tab atınca driverlar siliniyor

Aslında durum başlıkta yazdığım kadar. Olaydan sonra amd software açmaya çalıştığımda böyle bir uyarı veriyor. Driverlar gittiğinden oyun girince fps 1-2 oluyor doğal olarak. DDU ile sıfırlayıp geri yüklediğimde driverları sorun ortadan kalkıyor fakat 3-5 günde bir oluyor ve durum rahatsız...
  3. Fedaizm

Ekran kartı önerisi.

B450M H kullanıyorum, r5 5600X var bütçe 20K Ekran kartı değişecem önerileri alabilirim.
  4. Fedaizm

CS2 Overload xp problemi

Overloada girdim 10 dklık ölüm maçından 27tp alıyorum, level lazım ne yapmam gerek bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  5. Fedaizm

Üst segment telefon önerisi

IPhone düşünmüyorum, S25 in modelleri var kafamda, ama birkaç sorum var ultraya verilen paraya değiyor mu FE geri mi kalıyor telefondan anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim.
  6. Fedaizm

Mouse'u Hızlı Çeviriyorum FPS düşüyor

Bilgisayarımdaki birçok teknik sorundan birisi bu, mouse'um 3.5k hz ve çevirince fps düşmesi oluyor. Başta bahsettiğim teknik sorunlara da yardım edebilecek varsa dm atabilir. Ek olarak FPS düşmesi 240-200den 60a falan
  7. Fedaizm

Royal Kludge M3 farenin bağlantısı kopuyor

Royal Kludge M3 mouse aldım, dongle'ı bilgisayara taktım mouse altından 2.4G moduna çektim kullanım kılavuzuna göre çalışması lazım fakat 1-2 saniye algıladıktan sonra kesiliyor 3-4 saniye sonra yine algılıyor yine kesiliyor. Diğer ekipmanlarımda sorun yok. Ek olarak kasanın üstündeki usblere...
  8. Fedaizm

Yetersiz Verim Alıyorum

Sistem bileşenleri: RX 6750XT, R5 5600, 16GB ram, B450M-A Pro Max, aynı sistemin test videolarındaki FPS'ler ile aldığım fpsler arasında fark var LoL'de sınırı kaldırdığımda 800-900 fpsler almam gerekirken 150-200 bandında geziniyor, Tlou gibi sağlam oyunlarda da bi bayıklık var. Eskiden fps...
  9. Fedaizm

2k 3k fiyat aralığında mouse

Claw tutuyorum ve elim bi tık büyük.
  10. Fedaizm

IPhone telefon önerisi

Anneme telefon bakıyorum ve illaki iphone olacak diyor 50k bütçe var bugün mediamarkt'a gittim ve iphone 15 50k ya peşin fiyata 3 taksit yapıyolarmış daha uyguna daha mantıklı tercihler söylebilirsiniz.
  11. Fedaizm

El freni çekik iken arabayı hareket ettirmek.

Bugün arabayı kullanırken dalgınlığıma geldi ve el frenini indirmeyi unuttum ve 5-10 metre hareket ettim. Araba zarar görmüş müdür?
  12. Fedaizm

G-sync ve Free-sync ile alakalı konu.

Aklıma bir soru takıldı almayı düşündüğüm monitörde G-sync yazıyor fakat ben amd ekran kartı kullanıyorum sorun yaşar mıyım ? Monitör:https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g4-ls25bg400euxuf-25-1ms-240hz-fhd-hdr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html
  13. Fedaizm

144hz üstü monitör önerisi

İşlemci ekran kartı yeter yüksek ihtimalle İşlemcim r5600 ekran kartı r6750xt Oyunlarla pek aram yok ama şuanki yetersiz geliyor tavsiyelerinizi bekliyorum.
  14. Fedaizm

Steelseries Arctis Nova 7P kulaklık kullanılır mı ?

Birisi tarafından hediye geldi değiştirebiliyormuşuz kutuyu açmadan sorayım dedim.
  15. Fedaizm

4000TL Bütçe kulaklık önerisi.

Aklımda logitech g733 var. Daha iyi bir seçeneği olan varsa söyleyebilir mi ?
  16. Fedaizm

Klavye karşılaştırması

Acil cevaplanırsa mutlu olurum. https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-k3-red-switch-mekanik-kablolu-gaming-klavye-fiyati-47274/ https://www.itopya.com/corsair-k60-rgb-pro-cherry-viola-turkce-mekanik-gaming-klavye_u12085
  17. Fedaizm

2000TL bütçe klavye önerisi

Kablolu olursa daha güzel olur fps oyuncusuyum ona göre atarsanız çok sevinirim.
  18. Fedaizm

Laptop ssd'si çıkartılıp PC ye takılır mı ?

Eskiden laptop kullanıyodum oradaki bilgileri PC ye aktarmak istiyorum.
  19. Fedaizm

Sadece oyun odaklı işlemci AMD mi INTEL mi

Görüşleri merak ettiğimden ve merakımdan dolayı açtım.
  20. Fedaizm

10 tane al stockla bence faydalanın

Reklam amaçlı değildir insanların faydalanmasını amaçlıyorum https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-m-e238fhd-g-23-8-200hz-1ms-300nit-hdmi-display-port-curved-freesync-g-sync-fhd-monitor-pm-HBC00002Z6L2Z 1701379672 İyi yada kötü yorumu olan söyleyebilir. Benzerleri 5k 10k arası
Geri