Arama sonuçları: *

• Users: Chan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Chan

Yardım kulaklığın/pc'nin mikrofonu çalışmıyor

denetim masasından ses ayarlarına girdiğimde kayıt kısmına girdiğimde boş gözüküyor bunu nasıl düzelticem kulaklık ile alakalı bir durum değil 1630095087 sorunu düzelttim
  2. Chan

Yardım cod warzone bluetooth kulaklık çalışmıyor

haylou t15 kullanıyorum cod warzone oynarken ses gelmiyor yardım edin (oyunda ses ayarı yapmadım)
  3. Chan

Sony MDR-XB50AP alınır mı ?

her türlü oyun oynuyorum (özellikle valorant) coğu kişi önerdiği için sorayım dedim alınır mı ?
  4. Chan

JBL Quantum 50 alınır mı ?

https://www.teknosa.com/jbl-quantum-50-kulakici-gaming-kulaklik-p-125085208 kulaklığım bozuldu bende ucuz bir kulaklık almak istiyorum fiyatı uygun gibi gözüktü alınır mı ?
  5. Chan

Yardım Laptop ctrl tuşu kırıldı

Ömür boyu bakım garantisi var acaba göndersem geri takabilirler mi ? (Laptopun garantisi hâlâ var)
  6. Chan

Yardım hs60 sol taraftan ses gelmiyor

kulaklığın kablosu gerçekten inanılmaz kötüydü zaten ısırırken bir anda sol taraf çöp oldu düzeltmenin bir yolu var mı ? aslında onca kabloların gözüktüğü yer varken kapalı alanı ısırırken gitti ses düzelir diye düşünüyorum umut var mıdır ? yoksa F mi :(
  7. Chan

200 tl modem önerisi

uzak noktalardan güzel çeksin yeterli
  8. Chan

Öneri 200 TL ile kaykay alınır mı ?

bu bütçede zorlamada kırılmayacak kaliteli bir kaykay bulunur mu ?
  9. Chan

Bir saatde düşen vaka sayıları

https://twitter.com/alemdaroglu28/status/1366479084818223106?s=08 Bursa'da yaşıyorum rütbe düşmüsüz :D Ankara ? İstanbul ?
  10. Chan

akepe yapıyorsa doğrudur diyen teyze

BEYİN OLMADAN YAŞAMAK videoyu izlemeden yorum yapmayın ne olur :)
  11. Chan

laptop da doygunluk arttırma

intel grafikleri kontrol merkezinden doygunluğu arttırıyorum fakat hiç bir etkisi olmuyor bunu nasıl çözebilirim ??
  12. Chan

Psikolojim bozuldu nasıl düzelir ?

sınav mevzuları , aile baskıları , evde tıkalı kalma derken maladabtive daydreaming adında hayal kurma hastalığım oldu her gün daha iyi hayat yaşadığımı düşünüp üzülüyorum intihar düşüncesine girdim psikiyatri desteği olmadan düzelmesi mümkün mü ? Maladabtive Daydreaming (Hayali Gerçek) - Kültür...
  13. Chan

Yardım 300 TL kulak içi kulaklık önerisi

max bütçem 300 kablosuz olması önemli gece yatarken dinlemek için alıyorum yani küçük olursa mükemmel olur ses kalitesi güzel olursa iyi olur birde rap dinliyorum bass önemli ise o da iyi olursa sevinirim Philips TAUT102BK/00 Upbeat Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Siyah | Trendyol şu kulaklığa...
  14. Chan

kablosuz kulaklık önerisi

ses kalitesi ve bassları güzel gece yatarak kullandığımda sorun yaratmayacak kablosuz kulak içi kulaklık önerisi istiyorum...
  15. Chan

Yardım csgo takıma sesim gitmiyor ??

hs 60 kullanıyorum oyunda sesim hiç gitmiyor ayarlarım doğru fakat olmuyor voice_loopback 1 yazıyorum sorun olmaması gerek ama oluyor
  16. Chan

İnceleme ben 10 seri incelemeleri

****Öncelikle belirteyim bunlar tamamen benim yorumumdur bana karşı çıkmayın ve fikirlerime saygı duyun teşekkürler**** LÜTFEN KARANLIK TEMA SEÇİNİZ :) BEN 10 CLASSİC ÇIKIŞ TARİHİ : Aralık 27, 2005 (Türkiye için Nisan 2008) SEZON VE BÖLÜM : Sezon 1 , 1 - 13 bölüm / Sezon 2 ,14-26...
  17. Chan

csgo silah tercihi m4a1-s vs m4a4 ?

şuanda m4a1-s kullanıyorum ama çok arada kaldım siz hangisini kullanıyorsunuz ve nedeni ??
  18. Chan

100 tl 1 skin vs 3 tane skin

cs skini alıcam aklımda kaldı awp atheris + m4 mecha endüstri ve sticker vs 100 tl m4a1 (ak olabilir fakat iyi skin yok asimov dışında)
  19. Chan

jd720 parasına değer bir kulaklık mı ?

bu gece indirime girecek sizce alınır mı ? ilk defa görüyorum asus rog anımsattı bana .
  20. Chan

Yardım csgo mikrofonda cızırtı ve yankı problemi

bu problemi nasıl çözeriz ? kulaklık : hs60
Top Bottom