Arama sonuçları: *

• Users: KyperZ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Çözüldü✓ Yurt dışı kayıtlı telefonu yeni yurt dışı ile değiştirmek

Merhaba aklımda iki sorum var apple özelinde, eğerki kayıtlı yurt dışı cihazda bir arıza olduğu tespit edilip raporlanırsa ve bu rapor sonucu yeni telefonla ücreti karşılığı değişimi talep edilirse kayıtlı imeiyi ücret ödemeden yeni telefonda kullanabildiğimizi biliyoruz ama sorum şu türkiyeden...
  2. K

Yurt dışından airpods pro 2.nesil alınır mı?

Merhaba. Yurt dışından yaklaşık 9.500 TL civarına AirPods Pro 2 almayı düşünüyorum iPhone kullanıcısıyım. Normalde Apple Watch SE almayı düşünüyordum ama sadece saate bakmak için o kadar para vermek mantıklı gelmemeye başladı. AirPods fiyatına değer mi Apple Watch AirPods karşılaştırmasına...
  3. K

1300 Tl bandında gamepad önerisi

1300 TL bandında bir gamepad ihtiyacım var. Nintendo Pro Controller bakmıştım ancak orijinalliğinden emin değilim bu fiyat bandında kontrolcü önerir misiniz? Not: PC için.
  4. K

Switch Pro Controller orijinal nereden alınır?

İnternetteki ürünlerin orijinalliğinden şüphe ediyorum, tavsiye edeceğiniz site var mıdır? Fiyat bandı ne oluyor bu ürünün?
  5. K

Çözüldü✓ AMD Software oyun içi tekrarı, anında oynatıyor

Merhaba, AMD ekran kartı kullanıyorum ancak oyun içi tekrarı aldığımda direkt oynatmaya başlıyor pop-up gibi ancak kapanmıyor hiçbir etkileşime girilmiyor. Nasıl çözebilirim teşekkürler.
  6. K

300 TL civarı yüzücü gözlük önerisi

Merhaba, konu başlıktaki gibidir. Şimdilerde tüm gözlüklerde anti-fog özelliği var. Ancak beni üzmeyecek ilçe geneli amatör yarışlara katılabileceğim bir gözlük istiyorum. Teşekkürler
  7. K

Hepsiburada Yaz indirimlerinde Çevre birimlerine indirim geldi mi?

selamlar, Sorum yukarıdaki gibidir gelmediysede gelecek mi bilgisi olan varsa? Çok teşekkürler şimdiden
  8. K

redragon kumara fiyatı düşer mi?

merhaba dediğim gibi kumaranın fiyatı düşer mi sizce.Birde kumarayla suraranın farkı numpad midir?
  9. K

800TL red Switch klavye önerisi

Merhaba, 700-800 TL bandında RGB aydınlatmalı red Switch yay, basmama, 2 kere basma sorunlarıyla uğraşmayacağım garantisi olan bir klavye arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
  10. K

Ambalajı açılmış bozuk hdd iade edilebilir mi

Merhaba,WD marka bir hdd aldım.Ürünün kurulumunu yaptım fakat ürün bilgisayarda görünmedi ve üründen aşırı düzeyde sürtünme sesi geliyordu.Farklı sata kablosu sata portu ve güç kablosuyla denedim bu sefer bilgisayarda göründü ancak disk başlatılmadı dedi başlat dedim g/ç ….. hatası verdi.Burda...
  11. K

WD BLUE 500GB HDD'yi bilgisayar görmüyor

merhaba başlıktaki hdd yi aldım.Bilgisayarıma bağladıım düzgün bir şekilde sonrasında pcyi açtığımda harddiskden "dızz" tarzı bir sürtünme sesi geldi 30 sn sonra kesildi.Disk yönetimine baktığımda disk görünmüyordu.Bunun bir çözümü var mı yoksa iade edeceğim?
  12. K

Çözüldü✓ VENTO VG05F hdd nasıl takılır

Merhaba herhangi kızak vesaire yok sağ taraf oluyor ancak sol taraf oturmuyor aşağıda kalıyor.Nasıl takabilirim yardımlarınızı bekliyorum?
  13. K

Yiyorum ama doymuyorum hem de kilo veriyorum

Merhaba, başlıktaki gibi bir şikayetim var. Şöyle izah edeyim. Akşam yemeğinde çorba ve bulgur pilavı var diyelim. Ben 1 tabak çorbayı yiyorum 2 tabak bulgur pilavı yiyorum diyorum ufaktan doymaya başladım sonra 3. tabak pilavı yiyince doyduğumu hissediyorum diyorum ben doydum. Bunun bir...
  14. K

Vento Vg05f HDD yuvası nerede?

Vento Vg05F kasam var, Hdd ssd yuvasını kızaklı vs. şekilde bulamadım bulabilen kullanıcı varsa yerini söyleyebilirse veya fotoğrafını atabilirse sevinirim
  15. K

gt2 ekran kartı takmak

sistem geldi ekran kartına hangi pinleri takıcam
  16. K

Rampage 4C-120S GT2 İçin Uygun Mu?

Merhaba GT2 için egzoz fanı olarak 4C-120S fan almayı planlıyorum kasayla uyumlumudur(cam kasa).Kasanın kendi sitesinde kumanda ile kontrol edebilirsiniz yazıyor bu nedenle içinde çoklayıcı olduğunu düşünüyorum.Çoklayıcı ile uygun mu?
  17. K

Öneri Prime Day 120mm Egzoz fan önerisi

Merhaba 120mm egzoz fanına ihtiyacım var. Işıklı veya ışıksız olması fark etmez. Prime Day'de varsa süper olur. Önerileri bekliyorum.
  18. K

İdarelik Mekanik Klavye Önerisi

merhaba, 7-8 ay idarelik mekanik klavye arıyorum.Şu an max 360 tl bütçem var. Ve de gamemax gm-x560qu , DEXIM YH-8701 buldum sizce nasıl. Önerileriniz bekliyorum
  19. K

120mm Egzoz Fan Önerisi

Merhaba max 100 tl bütçem var ama maxı zorlamazsanız sevinirim. https://www.hepsiburada.com/rampage-6c-120-12012025mm-double-ring-6-renk-ledli-kasa-fani-p-HBCV0000044LL5?url_src=and-product-detail Rampage'in fanları iyi midir yukarıdaki gibi Önerileri bekliyorum
  20. K

16.000 tl Sistem tavsiyesi

tavan fiyat 16.000 geçmesse sevinirim
Geri