Arama sonuçları: *

1. Dakullanıcı436

Cs2 eskimiş bıçak yenilenebilir mi

Csyi fazla oynamıyorum rank kasmaya başladım bıçak olarak eskimiş bıçağı onarma yenileme gibi durumları varmı ona göre alacağımda
  2. Dakullanıcı436

Pantolon nasıl giyilir?

Komik olacak ama çocukluğumdan beri kalın bacaklarım var erkeğim ve bu yüzden pantolonları ve eşofmanları genelde inik giyerim tam çekince tayt gibi oluyordu,şimdi baggy giyiniyorum ama nasıl giyeceğimi bilmiyorum xd.İnik giymem normal bir şey mi insanların pantolonları gözüme çarptığında genelde...
  3. Dakullanıcı436

Vodafone hattım kısıtlanacağı tarihte kısıtlanmadı

Merhaba faturalı hattım 2 gün önce cuma günü faturasını ödemediğim için kısıtlanacak mesajı geldi ama hala internet vesaire çalışıyor acaba bu ne kadar daha sürer ona göre harçlığımı başka bir yere kullanacağım
  4. Dakullanıcı436

10fastfingers ingilizce klavye ayarlama

Merhaba 10fastfingers ta türkçe kelimeler yazmak ama ingilizce klavye kullanmak istiyorum örneğin alınmak kelimesi yerine alinmak'i doğru saysın istiyorum nasıl yapabilirim
  5. Dakullanıcı436

Performans düşüşümün nedeni nedir

Şuan 10. Sınıfım ama 8. Sınıftan sonrası derslerim berbat.Normalde ortaokulda başarılı bir öğrenciydim ama 7. Sınıfta korona başlayınca kendimi oyuna sardım çocukken bana çok katı bir şekilde oyun yasaklanmıştı.Ve korona başlayınca derslere girmeyip anneme genellikle yalan söyledim bu yalanlarım...
  6. Dakullanıcı436

Kendim gibi davranamıyorum

küçüklükten beri aşağılık kompleksim var ve bu durumum yüzünden hep dışlandım,mesela ortaokulda sınıfın en çok konuşan kişisiyken şuan lisede sınıftaki kimseyle konuşmuyorum.Ortaokulda, liseye geçince dışlanmam diye düşündüm ama öyle olmadı ***** saçma sorular soruyorum boş sorular yani.9...
  7. Dakullanıcı436

Dışarı çıkmayı sevmiyorum normal mi

Hep böyle mi oldum bilmiyorum ama pandemiden beri kendimi bildim bileli dışarı çıkmayı hiç sevmem,ev benim için çok huzurlu dışarısı ise çok gereksiz geliyor.İnsanlar neden dışarıya çıkmak için can atıyor hiç anlamıyorum izmir de oturuyorum mesela 1 saatlik yol için deniz kenarına gitmek bana...
  8. Dakullanıcı436

Aileme güvenemiyorum

Merhaba,ailem çocukluğumdan bu yana hep kavga etmiştir.Annemle babam 6 senedir farklı yataklarda yatıyorlar.Evde durmaksızın hep kavga oluyor,annem babamın ticaret için yaptığı yatırımlar yüzünden babama karşı soğuk davranıyor.Mesela ev alınacak parayla ticarete yatırım yaptığı için vb.Çok...
  9. Dakullanıcı436

Glorius model o faturası nerede?

2 saat önce aldığım glorius model o kutusundan fatura çıkmadı,faturası kargo ambalajının dışındaki şey mi oluyor?
  10. Dakullanıcı436

700 tl mekanik fp klavye tavsiye

En fpsinden,hot swaple iyi switch bayağı araştırdım ama kafam çok karışık
  11. Dakullanıcı436

Dolaptan 2.5'a apex pro tkl alınır mı?

Soru başlıkta
  12. Dakullanıcı436

Az önce babamın arabasını el freni açık sürdüm bir şey olurmu?

Az önce babamın arabasını yaklaşık 1 dk el freni açık 10 km hızla kısa mesafeli yol gittim şuan köydeyiz yoldayken sorun cıksın istemiyorum sorun olur mu?
  13. Dakullanıcı436

Valorant hesabımdan sıkıldım

Valo hesabımdan çok sıkıldım vp de yatırmak istemiyorum yaklaşık 4 k yatırdım 1 günlüğüne falan takaslıcak varsa dc/insta yazsın
  14. Dakullanıcı436

Günde aralıksız 5 saat saat başı 10 dakika mola leslie yapmak zararlı mıdır?

Günde aralıksız 5 saat saat başı 10 dakika mola leslie yapmak zararlı mıdır? 102 kiloyum boyum 1.78
  15. Dakullanıcı436

Valorant mentalik problem

Gerçekten cok degisik mentalik sorunum var.Yüksek bir rank olmam lazım ama beynim adamı vurmama izin vermiyor gibi ilk eller vuruyorum sonra adamı vurmak bana boş geliyor son 3 aydır bununla uğraşıyorum bir çözemedim gerçekten çok mutsuzum çözümü olan yazsın lütfen:(
  16. Dakullanıcı436

Nutrivigor takviye içeceği durduk yere içilir mi?

Merhaba,elimizde 100 tane nutrivigor vanilyalı takviye içeceği var.günde 2 kere içmek zararlı olur mu?herhangi bir hastalığımız yok
  17. Dakullanıcı436

Ağır mouse'ta yüksek sens oynanır mı?

Valorantta normalde yüksek sens oynamayı seviyorum ama son aldığım g402den beri(108 gram)0,4 oynuyorum ilk başta değişik gelmişti ondan 0,4 çekmiştim rankım immo.sizce geri 0,6 ceksem agır mouse olmasına ragmen oynanır mı?(sens degistirme demeyin lutfen)
  18. Dakullanıcı436

Rival 3 WİRELESS'te lod var mı?

Rival 3 WİRELESS'te lod varmı
  19. Dakullanıcı436

Kilo vermek için iradem yetmiyor

Normalde ramazanda bir kıza aşık oldum ve kilo vermeye karar verdim.ama ramazan olduğu için ve 3 hafta sonrada soğuduğum için kilo vermek için bir amacım yok şuan.diyet yapınca tekrar bozcağımı bildiğim için başlamıyorum bana istikrarlı olmam için vereceğiniz öneriler varmı?
  20. Dakullanıcı436

Çözüldü✓ 1000 lira bütçeye kablosuz mouse önerisi

1000 lira bütçeye kablosuz mouse önerebilir misiniz?şuan g305 düşünüyorum.
Geri