Arama sonuçları: *

• Users: Swerv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Swerv

Yardım 30000-40000₺ Laptop önerir misiniz?

yazılım için kullanılacak oyuncu bilgisayarı olmasın bu bütçe aralığında bir laptop gerekli. şarjı uzun süre gitsin ağır olmasın estetik modern bir tasarımı olsun üniversitede dersler için kullanılacak kodlama için kullanılacak windows/mac cihaz olabilir değerlendireceğim.
  2. Swerv

Yardım 50000₺ Bütçe laptop önerir misiniz?

autocad programı için kullanılacak max bütçe 50k ekte bir cihaz bıraktım bu cihazın alınması mantıklı mıdır?
  3. Swerv

Yardım Bu Ekipmanları 8000HZ de Kullanabilir miyim?

selam arkadaşlar sistem özelliklerim : Ryzen 5 5600x, rtx 4060, 32 gb 3200mhz cl16 8x4 ram b550 anakart wraith w75 klavye ve scyrox v6 kullanacağım, bu ürünleri 8000hz sorun olmadan sistemim destekler mi? bunu merak ettim.
  4. Swerv

Yardım Scyrox V6 için Skatez Önerir misiniz?

mouse'u şimdi satın alacağım çoğu kişi skatezlerden memnun değil, yanında skatez de alacağım o yüzden. Skatez önerir misiniz, mousepadde sürtünmesin akıcı şekilde kaysın istiyorum, fortnite, cs, valorant, lol gibi oyunlar oynayacağım.
  5. Swerv

Yardım Elimde ki ekipmanları ne kadara satabilirim?

arkadaşlar yeni ekipmanlara geçeceğim için bunları elden çıkaracağım bir süre içerisinde. klavye : apex pro tkl 2 yıl kullanıldı her tuşu sorunsuz çalışıyor yazılımında bir problem yok. Hasar almadı/su vs. hiç bir şekilde fiziksel hasar almadı. mouse : logitech superlight : mouseun makro...
  6. Swerv

Öneri 10000₺+ Bütçeye Ekipman Önerisi Yapar mısınız?

Bütçe duruma göre esneyebilir. merhaba arkadaşlar, ekipmanlarımı yenilemek istiyorum aktif olan kullandığım ekipmanlar : steelseries apex pro tkl (eski versiyonu) logitech superlight (orta tekerleği bozulduğu için değiştirmek istiyorum.) steelseries qck rgb xl mousepad (90x40 diye hatırlıyorum...
  7. Swerv

Öneri 4000-5000₺ arası wireless kulaklık önerir misiniz?

bilgisayarda oyun oynamak için kullanılacak, seste konuşmak, tüm oyunları oynamak için.
  8. Swerv

Öneri 2000-2500₺ Kulaklık Önerir misiniz?

max bütçe bu aralıkta. spor salonunda kullanacağım yüksek ses seviyesi, ses kalitesi ve kulağımı iyice sarmasını istiyorum, rahat olsun. aklımda jbl tune 720bt var ama siz ne önerirsiniz? gürültü engelleme olsa güzel olur.
  9. Swerv

Yardım CS2 Düşük FPS Sorunu

sistem özelliklerim ryzen 5 5600x + rtx 4060 + 32 gb 3200mhz cl16 ram monitörüm 280hz fakat 280 fps'in altında alıyorum arkadaşlar, çok nadiren üstüne çıktığı oluyor. Neler yapabilirim? oyun içi ayarlarımdan dolayı düşük fps alıyor olabilir miyim?
  10. Swerv

Sporda 2. ay'ım Almam Gerekenler Nedir?

arkadaşlar, şuanda supplementlerim var, creatine, protein tozu, pre workout, bcaa (çok gerek yokmuş bunu almasam da olurmuş) omega 3, multivitamin, zma vitaminlerim var. almamı önerdiğiniz supplement var mı? amacım yağ oranımı düşürerek kütle kazanmak ve sağlıklı olmak. ayrıca spor...
  11. Swerv

Yardım 25k-30k Laptop Önerir misiniz?

oyun ve ders için kullanılacak.
  12. Swerv

Yardım 1 tb veya 2 tb m2 ssd önerir misiniz?

1 tb m2 ssd max bütçe 2500₺ 2 tb olursa 4.5k falan dramı olan iyi bir ssd önerir misiniz? gen3 gen4 fark etmez.
  13. Swerv

Çözüldü✓ RTX 4060 Takaslayıp RTX 3070 Ti Almak Mantıklı mı?

elimde 4060 var takaslayıp 3070 ti geçmeyi düşünüyorum psu fsp 700W 80+, sizce mantıklı olur mu?
  14. Swerv

Çözüldü✓ 2000₺ bütçeye klavye mouse önerir misiniz?

konu başlıkta arkadaşlar red switch olursa güzel olur
  15. Swerv

Yardım 25.000₺ - 30.000₺ arası oyun için laptop önerir misiniz?

konu başlıkta arkadaşlar, hem hafif oyunlar için hemde ders için kullanılacak, 12. nesil işlemcili ve 3050 li falan olsa kâfi.
  16. Swerv

Yardım 1 tb gen3 m.2 ssd önerir misiniz?

gen3 olsun arkadaşlar anakart gen3, fazla para vermeye gerek yok 1 tb okuma yazma hızları yüksek olsun dram özelliği olsun yeterli.
  17. Swerv

Yardım 2000₺ bütçeye wireless mouse önerir misiniz?

aklımda viper v3 hyperspeed ile glorious model o wireless var. daha iyi önerileriniz varsa f/p onu alayım.
  18. Swerv

Yardım 20-25k Bütçe Aralığında Laptop Önerir misiniz?

arkadaşlar okul başladığında staja başlayacağım bir laptopa ihtiyacım var yazılım için, ayrıca seneye üniversiteye gideceğim üniversitede de kullanacağım, çok sesli çalışmayan sade tasarıma sahip, güçlü bir laptopa ihtiyacım var, depolaması yüksek olursa sevinirim ram 16 gb olsun lütfen.
  19. Swerv

Yardım 4k bütçeye wireless kulaklık önerir misiniz?

oyun için kullanılacak ve bilgisayarda kullanılacakz konfor önemli hikaye oyunları oynanıp, dc de arkadaşlarla konuşulacak.
  20. Swerv

Yardım 2k monitör önerir misiniz max bütçe 8k

144 hz üzeri 2k monitör önerir misiniz arkadaşlar, ips panel olsun
Geri