Arama sonuçları: *

1. E

Bu oyunun adıni bilen var mı

Once aliveymis buldum teşekkürler
  2. E

Bu oyunun adıni bilen var mı

Büyük bir şehire zombi istilası olmuş şehir terk edilmiş 2 tane kardeş tek kalmış babalarini arıyor kardeşlerden biri gidelim diyor öbürü kalıp babamızı bulalım diyor sonra yolları ayriliyor gidelim diyen kardeş yol ortası üzülüyor dönüyor kardeşiyle babasını bulmaya bı yerleşke görüyor citlerle...
  3. E

Please select boot device

1734549964 deniyorum hemen
  4. E

1734549622 bu da boot order listesi 1734549671 yukarda fotograf attım bakabılır mısınız o hangısı oluyor
  5. E

evet yaptım f9la sıfırladım ve kaydedip cıktım tekrar buraya girdi 1734549520 eğer çözebilirsek sorunu inanılmaz mutlu olurum tesekkur ederm
  6. E

bilgisayarı açınca burası geliyor sonra kapatıp açınca düzeliyor ama sürekli burası geliyor sorun nedir biostan baktım windows boot manager en üstte seçili
  7. E

Netflix indirim var mı

Her ay 100 mü
  8. E

Netflix indirim var mı

Merhaba kız arkadaşım , mahalleden bi dostumun netflix hesabını kullanıyordu dostum dedigim adam da benden 5 6 yaş küçük bi kardeşim bi ara vermişti kullanmıyor diye üyelik bitmiş şimdi kız arkadasıma ben netflix hesabı alacagım da aylık temel planda 150tl diyor herkes 150 mi veriyor bi...
  9. E

Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP158 R5-7535HS 8 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 22.799₺

Hocam a15 bende de var wifi kartı harbiden illallah ettiriyor çok yavaşlıyor kopuyor wifi listesini açınca önce wifiler gözükmüyor sonra geliyor bahsettigin versiyonu nerden bulabilirim driver ekleden kurayim
  10. E

Razer BlackShark v2x ped

Razer BlackShark v2 x kulaklığımın sağ tarafındaki pedi çıktı ve takamıyorum lastigi mi genişledi bilmiyorum bir tarafı takarken öbür taraf çıkıyor 3 gündür ugrasıyorum bir türlü takamadım garantisi devam ediyor garantiye yollasam takıp gönderirler mi garantiye girer mi :D
  11. E

Öneri telefonum çalındı.. vergisiz telefon.

Arkadaşlar herkese merhaba 1 hafta önce redmi note 9 pro telefonum çalındı geçmiş olsun dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. 9499 TL'ye kadar vergi indirimi kampanyasından faydalanarak telefon almak istiyorum fakat telefonlar hakkında hiçbir bilgim yok. Yeni alacagım telefon xiaomi veya...
  12. E

vergisiz telefon hat

hattımı adıma taşıyınca taahhütümden dolayı hem yüksek bir fiyat ödeyecem hem de hat taşıma için de ayrıca yüksek fiyat ödeyecem ne anlamı kalır ki ... 1708113977 mediamarkttaki yetkili eleman 1 hafta sonra paranız geri yatacak dedi alırsanız
  13. E

vergisiz telefon hat

1 hafta önce telefonum çalındı ve yeni telefon alacağım vergisiz almak istiyorum rahatsız etmeyecek isem 2-3 sorum olacak şimdiden teşekkür ederim. Hat benim adıma degil kendi adıma hat çıkarmam gerekiyor ama şu anki numaramı seviyorum yeni hat çıkardıgımda faturasız çıkarıp telefona çift SIM...
  14. E

almanya msi 16 gb 4060ti 3x oc ekran kartına uygun sistem önerisi

merhaba arkadaşlar almanyada yasıyorum kredi kartıyla taksitle bilgisayar alacam hazır sistem alamıyorum fiyat fazla geldigi icin tek tek parcaları almayı denedim en pahalı olan ekran kartından basladım verdi başlıkta yazan ekran kartını sipariş geçtim geri kalan parçaları uyumlu olan parçaların...
  15. E

Güvenli internet Sea of Thieves'a engel olur mu?

maalesf oluyor ben de yurtta kalıyorm oynayamıyorum
  16. E

Armoury create ünlem

Rezzzz
  17. E

Yardım Abra A5 ekran köşesi garip

Sorun ne peki neden böyle olmuş ki
  18. E

Yardım Abra A5 ekran köşesi garip

Bilgisayarin sağ alt kısmında ışık mi suzmus ne diyorsunuz bilmiyorum ama alalı 1 ay falan oldu ne yapmalıyım nedir bu
  19. E

Discord Açılmama Sorununu Çözdüm

senlik bir şey yok herkese acıldı tekrardan dc
  20. E

Öneri Çok değerli bir abim için laptop

Öncelikle herkese merhabalar. Benim icin cok değerli bir abim için laptoba ihtiyacım var kendisi benden rica etti 10 15 civarına 15i çok az geçebilecek düzeyde internette takılmak için bir laptop arıyoruz. İşlemcisi ve Rami iyi olsa yeterli diye biliyorum oyun oynamayacak kendisi bir okulda...
Geri