Arama sonuçları: *

1. Reis Burak

Öneri Listede olan monitörlerden hangisini önerirsiniz?

Arkadaşlar iyi günler, link üzerinden paylaştığım monitörlerden hangisi alınır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  2. Reis Burak

Asus 4070TİS Dual & TUF Gaming Farkı?

Soğutma, görünüm, kapasitör kalitesi, RGB desteği vs. 1600 rahat verilir. Satış zamanı tuğ rog alınır.
  3. Reis Burak

RTX 3090 dan RX 7900 XTX e geçilir mi ?

Kardeşim aldıysan hayırlı olsun, fakat almak mantıklı değil. Asus Rog çok sağlam kapasitörler'e sahip çok stabil bir kart. Bakım yapılırsa 70 dereceleri zor görüyor, ayrıca Nvidia driver avantajı ve görüntü bozukluğunu en az şekilde kotaran Dlss var, ray tracing performansını saymıyorum bile...
  4. Reis Burak

Öneri GTA 5 online para hilesi satan yerlerden ürün almayın!

Arkadaşlar hayırlı akşamlar, hemen konuya girmek istiyorum. 3 adet hesapta GTA online hesaplarım var. Hepsi maddi açıdan iyi durumda, denemek için ücretsiz edindiğim GTA hesabında para hilesi satın aldım. Adamlar videolarda ban riskini olmadığını fakat alım sırasında bunu göze aldığımızı(Ban...
  5. Reis Burak

GTX 970 FURMARK TESTİ SONUÇLARI

Çözünürlük ayarlarıni 1080P yapmasını işte.
  6. Reis Burak

Sırf marka için RTX'den GTX' düşülür mü?

Bakım yaptıktan sonra sorunu çözecektir alacak kişi. Yakın bir şehirde olsaydım, bakımını yapardım kartınızın.
  7. Reis Burak

Yardım 2. El sitelerde 4070 S neden sıfırdan pahalı?

Colorful marka 4070 S 24K sıfır, 2. El MSI ventus 25 k 2 el :) ilginç. Tamam yeni kart anlarım, 20-21 koy onu anlarım. Bunun yanına ek 3090 ve yorgun mining kartı 20 K, 4 k ver sıfır 4070 S al
  8. Reis Burak

Yardım 2. El sitelerde 4070 S neden sıfırdan pahalı?

Arkadaşlar 2. Pazarı neden bu kadar pahalı? Adam mining kartını dahi çok yüksek meblağlar biçiyor. Bende 3070 Rog var en fazla 63 dereceyi görüyor mining yapılmamış, satıp 4070S geçmek istedim. Fiyatlar çok fazla.
  9. Reis Burak

7500F ve 6650XT satılık, ne kadar eder?

Anakart, işlemci ve soğutucu ne kadar ediyor. Ya da piyasada kaça satılıyor?
  10. Reis Burak

2.el'den sattığım bilgisayarın fiyatı iyi mi?

8K veriyorsa hemen sat, 1050 4 GB i5 7300hq temiz laptop 10500 e satıyorum.
  11. Reis Burak

4060ti 16 gb 1080 mi Qhd mi tercih edilmeli

Doğum gününüz kutlu olsun.
  12. Reis Burak

7700 XT Darboğaz ve PSU desteği.

Normalde çok rahat çalışır, PSU modelinizi ve 12V kanalından kaç V verdiğini ne bakarsanız daha net bir sonuç söylenebilir. 1711537101 Ayrıca darboğaz yaşamazsınız.
  13. Reis Burak

Rehber Witcher 3 Next-Gen Modlama (4.04)

Eski sürümü çok modlardim, şimdi üşeniyorum. Bu çok oldu...
  14. Reis Burak

Rehber Witcher 3 Next-Gen Modlama (4.04)

Modlar hazır hâlde verdiysen çok iyi olur, okuyamadım tamamını, fakat şimdiden teşekkürler.
  15. Reis Burak

El becerimi nasıl değerlendirebilirim

Tercihler ne olursa olsun, yaşadığın ülke kadar ileri gidiyorsunuz. Ben 2 üniversite bitirdim,(laborant ve Gazetecilik)şimdi dış alım subaylık bekliyorum. Evet kimine göre çok güzel bir durum olsa da kendi meslek grubumda çalışmak isterdim.
  16. Reis Burak

Sitem ne kadar eder?

Ram takviyesi yapılarak, güncel oyunları dahi oynaya bilirsiniz. Aynı kasa hâlâ bende duruyor, kasayı modifiye edip parçaları değiştirdim. (Gpu iyi fakat CPU yetersiz) Yine de oynarsın satma 4-5 K bandına. 1711171424 Kasayı keserek Rog 3070 taktım:)
  17. Reis Burak

4080 ROG vs 4080 NOCTUA.

Soğutma konusunda ikisi de çok başarılı, fakat Rog tasarım ve frekans olarak daha iyi bir performans sunacaktır.
  18. Reis Burak

7.5K MSI RTX 2080 SUPER GAMİNG TRİO

Dereceler aynı model kartlar ile aynı veya yakınsa fiyat iyi.
  19. Reis Burak

Çözüldü✓ RAMPAGE RMP-600-80P 600W 80PLUS EKRAN KARTIMI BESLERMİ DÜZGÜN ACİL YARDIM

12V kanalından ne verdiği önemli, 550 üstü veriyorsa yeter fakat böyle bir sistem emanet edilmez gibi geliyor.
  20. Reis Burak

Masaüstü bilgisayar fişini çektikten sonra açma kapama tuşu açık kalıyor

Güç ayarlarına girin, devamında başlatma seçenekleri veya farklı bir adı olabilir. Hızlı başlangıç seçeneğini kapayın. PC bazı durumlarda hazırda bekliyor. Sorun bu değilse dahi olabilecek sorunu çözer.
Top Bottom