Arama sonuçları: *

1. Clychine

Formattan Sonra Mikrofon Sesi Çok Az Alıyor

Yaklaşık 2-3 saat önce bilgisayara format attım. Önce Windows 10 sonra Windows 11 olarak ikisinde de denedim. Formatı atıp gereken bütün driverları ve programları kurduktan sonra Discord'a girdiğimde arkadaşlarımın sesimin çok az geldiğini söyledi. Ne yapsam da bunun bir çözümünü bulamadım...
  2. Clychine

Pc durduk yere görüntü gidiyor

Yakın zamanda kendime sistem topladım kurulumu tamamladım ve kullanmaya başladım. Yaklaşık 5 10 dakikada bir durduk yere görüntü gidiyor ve parçalar çalışmaya devam ediyor. Reset atmadan da geri gelmiyor. Bunun sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz? Sistemim: İşlemci: i3 10100f Anakart...
  3. Clychine

MSI MAG FORGE 101m kasa fan çoklayıcı önerisi

Kasadaki kontrolcüye takınca yine çoklayıcıya gerek olacak mı?
  4. Clychine

Anladım hocam teşekkürler, "Eğer tek fan soketinin üretebileceğinden fazla güç çekerseniz yanar." şeklinde bir muhabbet var bu konuda bilginiz var mı acaba?
  5. Clychine

Merhaba bir konuda bilgi alacaktım. MSI MAG FORGE 101m seçmiştim ama galiba fanlar için çoklayıcı gerekiyormuş. Öneriniz var mıdır? Anakart Asus Prime H510M-A
  6. Clychine

8500 tl ile sistem toplama

Merhabalar, pc toplama hakkında yardımcı olabilir misiniz? 8500 tl bütçe ile ne kadar toplanabilir? Ben ufaktan bir şeyler seçtim ama bilgisi olan birisi eksik ya da fazlalık bir durum varsa anlatabilir mi? [Ek olarak seçmiş olduğum sitelerde bir problem (kullanılmış ürün gelme olasılığı vb.)...
  7. Clychine

2. El Ryzen 5 1600x + Gtx 1050ti 4gb fiyat bilgilendirmesi

Merhabalar bir konuda fikir alacaktım. Yakınımda elime bir pc geçti. Sahibi 6000tl'ye satacağını söyledi. Kendisi 1 yıl önce İnce Hesap'dan toplamış, fazla kullanmadığı için satmaya karar vermiş. Almaya değer olup olmadığı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkür ederim. Bilgisayarın...
Geri