Arama sonuçları: *

1. C

Ofis için yüksek ramli toplama sistem

Ofis için rami 32 ve ya 64 olucak şekilde anakartı güzel işlemcisi orta giriş seviyesi olabilir ekran kartının önemi yok apuda olabilir başlangıç bi ekran kartıda olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum
  2. C

Yardım 25000TL solidwork ve autocad için ofis laptop önerisi

ram minimum 16 olması şart rahatlık açısından
  3. C

taksitle alacağım ve sıfır olucak o yüzden şuan monster var fakat iade edip hp alayım mı yoksa kalsın mı pil çokta önemli değil
  4. C

hangi laptop monster mı hp mi
  5. C

çizim yapılıcak güzel laptop önerisi oyun oynanmiyacak 1708110179 https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h5-v4-1-gumus/...
  6. C

valorant iade edemiyorum

dalga geçmiyor iade koşulları degisti bir skini iade etmek için poligon dahil hiçbir maça girmemen gerekiyor banada oldu aynısı
  7. C

Ekran Kartı Kullanımı %0 Oluyor

drop oluyor işte fps sıfıra iniyor çok sıkıntı çıkarıyor 1703897686 detroit oynuyorum mesela bi anda sıfıra gidiyor kullanım fpste düşüyor
  8. C

Ekran Kartı Kullanımı %0 Oluyor

ryzen 5 5500 ve rx 6600lu bir hazır sistem aldım fakat oyunlarda arada bir %1e düşüyor ekran kartı kullanımı yardımcı olabilir misiniz
  9. C

4060 Ekran Kartlı her şey dahil 32k

AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci GIGABYTE B450M K 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI mATX Anakart CORSAIR 8GB 3200MHz CL16 DDR4 Vengeance LPX Siyah Kutusuz Ram GIGABYTE GeForce RTX 4060 Gaming OC 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı GameBooster GB-G1201BW...
  10. C

Yardım Monitör İadesi Hakkında Yardım

tamamdır, teşekkürler
  11. C

şuan monitörü kullanıyorum her şeyini eksiksiz paketleyip yarın kargoya versem bir sıkıntı çıkmaz değil mi
  12. C

Yaklaşık 5 gün önce trendyol üzerinden msi monitör aldım 1 tane ölü piksel çıktığı için iade edip başka monitör almak istiyorum fakat sizce bunda bir problem çıkar mı yoksa değişim mi talep etmeliyim ? önerilerinizi yazarsanız sevinirim
Top Bottom