Arama sonuçları: *

1. Y

Alınabilecek F/P oyuncu koltuğu önerisi

Merhaba, boyum 1,87 kilom 105 benim için uygun F/P oyuncu koltuğu önerilerinizi bekliyorum. Konu hakkında pek bilgi sahibi değilim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  2. Y

Yardım Darboğaz yapmayacak 1080ti için F/P İşlemci

Merhaba, 2. el 1080ti aldım şuan ki sistemde i59400f ve gigabyte h310 2.0 anakart kullanıyorum. Haliyle darboğaz yaşıyorum. 1080ti için f/p işlemci ne kullanabilirim?
  3. Y

Yardım 1080 Ti grafik aygıtı çökme sorunu

Biraz önce forumda gördüğüm bir şey denedim msi afterburner ile memory clock -300 yapınca hata vermiyor.
  4. Y

Merhaba, evet biliyorum ama dün şöyle bir şey keşfettim ekran kartı bellek kullanımı 4500 ü geçince hata veriyor vram arızası mı var acaba çünkü 4500 kullanmayan oyunlarda sorun yok
  5. Y

Yardım 1080Ti 4500mb bellek kullanımından sonra oyun çöküyor.

Merhaba, ağır yük gerektiren oyunlarda god of war marvel spiderman gibi oyunlarda oyun grafik sürücüsü çöküyor ama valorant gibi oyunlarda sorun olmuyor. Bellek kullanımının 4500mb sonra kapandığı gördüm birkaç kez denedim hep 4500 küsürlere gelince kapanıyor. Konu hakkında hiç bir şey bulamadım...
  6. Y

Yardım İ5 9400F VE Gigabyte H310M H 2. için fiyat performans ekran kartı ne alabilirim?

Merhaba, daha önce rx570 kullanıyordum ama bir anda ürün görüntü vermemeye başladı. Yeni ekran kartı alacağım ne önerilerini bekliyorum. Teşekkürler
  7. Y

Yardım Grafik donanımına erişim engellendi hatası

Merhaba, görseldeki gibi hata alıyorum. Bildirimlerede grafik donanımına erişim engellendi hatası düşüyor. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz
  8. Y

Tamamdır. Hemen yapıyorum 1707237861 1707237906 Testi tamamladım ama buraya görsel yükleyemiyorum 1707237942 1707238007 Görsel yükledi. Bu testten önce 5 dakikalık aynı ayarlarda test etmiştim yanlışlıkla ekran görüntüsü almadan kapattığım için tekrar test yaptım
  9. Y

Driver güncel ürünü bugün teslim aldım ve denedim. Sıcaklığın 60 ı geçtiğini görmedim. En azından msi afterburner a göre sıcaklık artmadı bile
  10. Y

Merhaba, 2.el 1080Tİ aldım. Ürün oyunlar haricinde herhangi bir sorun çıkarmıyor. Fiziksel olarakta görüntüsü tertemiz sanki dün açılmış gibi. Sorun şu yük altına girince ürün oyunu hata ile kapatıyor ama sadece oyun başka hiçbir şey kapanmıyor çalışmaya devam ediyor. Bu konu hakkında yardımcı...
  11. Y

Ekran kartı nerede tamir ettirebilirim?

Merhaba, sapphire rx 570 8gb ekran kartım biranda çalışmamaya başladı ekran kartı yerine başka bir kart takınca sistem çalışıyor. Oyun oynarken elektrik gitti. Elektrik gittikten 1 gün sonra açmayı denediğimde açılmadı. İnternette bir sürü tamirci var ama hangisine güvenebilirim bilmiyorum...
  12. Y

QCY H2 Bilgisayar üzerinden kullanım

Merhaba, masaüstü bilgisayarım için tp-link UB500 aldım. QCY H2 kulaklığı bluetooth adaptör üzerinden bağlıyor ses geliyor çok iyi ama discorda veya herhangi bir yerde mik aktif olursa hoparlörlerden sesi kesiyor sadece mik çalışıyor. Hoparlörü devreye sokarsan miki kesiyor. Konu hakkında hiç...
  13. Y

Hangisini almamı önerirsiniz? Casper veya Aoc

Merhaba, maalesef kullandığım monitör ekranını kırdım. Yeni monitör almak istiyorum. 240 HZ hangisini önerirsiniz cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler 1. https://www.trendyol.com/aoc/24-5-25g3zm-bk-240hz-0-5ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-va-gaming-monitor-p-379905753?boutiqu...
  14. Y

Asus Rog RG8 2 Gpu fan nereden bulabilirim?

Merhaba, başlıkta bahsettiğim kasam da ekran kartı fanı aşırı ses veriyor bunu değiştirmek istiyorum ama yedek parça bulamıyorum. Asus ile görüştüm ürün üretimi durduğu için yedek parça gönderemeyeceğini söyledi. Yedek parça nereden bulabilirim teşekkürler
  15. Y

epicgames hesabım çalındı ve google hesabıma başka biri giriş yapmış

Merhaba, Bugün işten çıkıp eve gelmişim güzel bir fortnite oynar kafa rahatlar diye düşünüyordum ki bir de ne göreyim e-posta değiştirilmiş. Allah Allah epicgames te kayrantanku adlı resi mail attı. Gönderdiği link beni epicgames web site üzerinden e-posta onaylamaya yönlendirdi. Kayrantanku ya...
  16. Y

RX 570 mi yoksa {RX570+ 175dolar} RX6600 mü ?

Merhaba, Vatan bilgisayardan aldığım OEM hazır sistem ürünümde Ekran kartında sorun yaşadım. Bazen oyunlarda kapatıyordu ve açıldığında driver siliniyordu. Ürünü servise gönderdim. 29 Haziranda ürünü servise teslim ettim. Son iki haftadır vatan bilgisayar servisi aradım. İlk olarak ürün servis...
  17. Y

Acer Nitro XZ2 32 adlı monitörü aldım sizce nasıl?

Merhabalar, Efendim konu başlığında belirttiğim monitörü satın aldım ama ürün de ölü piksel çıktı 1 tane firma ile görüştüm ürünü mağazadan almıştım fiyat indirimi yaptılar 3600 TL ye aldım sizde iyi mi yaptım yoksa kötü mü ürünü servise göndersem paneli veya ürünü değiştirirler mi ?
  18. Y

Acer Nitro XZ2 32 165hz Monitör sizce nasıl ?

Merhabalar,Acer Nitro XZ2 adlı ürünü aldım sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum. https://www.trendyol.com/acer/nitro-31-5-xz322qp-1920x1080-120hz-hdmi-dp-4ms-curved-monitor-p-52541455?boutiqueId=61&merchantId=410290&filterOverPriceListings=false&sav=true
  19. Y

Viewsonic 23.6 VX2458-P-MHD İç ekran kırıldı

Selamun aleyküm, 9 Kasım 2021 tarihin de almış olduğum Viewsonic 23.6 VX2458-P-MHD Full Hd 1920X1080 144Hz 1ms (Hdmı+Display) Freesync/gsync Oyuncu Monıtorü temizlik yaparken düşürdüm ve ekranı kırdım ürün onarımı için servise gönderdim ve bana 5212,84 lira fiyat çıkardılar. Ürünü Abdullah abi'...
Top Bottom