Arama sonuçları: *

1. A

en iyi maksimum 15 bin tl'lik oyuncu diz üstü bilgisayar önerisi

Arkadaşlar bilgisayarda daha çok pubg gts5 pes 22 v.s oynayacağım iyi fps veren bilgisayar alacağım 15 bin tl'ye var mıdır? varsa önerileriniz nedir?
  2. A

Hp laptop batarya erken bitme sorunu ne yapmalıyım

Merhabalar arkadaşlar hp laptop'um neredeyse 1,5 veya 2 saate hemen şarjı bitiyor ne yapmalıyım bataryaya herhangi bir sıkıntı şişme tarzı sıkıntılar yok sizce ne yapmalıyım
  3. A

Hangisini tercih etmeliyim?

aynen öyle doğru lakin ben kendimde 11370h kullandım çok tavsiye edilmeyecek bir işlemci değil şahsen bana göre ama yinede size kalmış bir tercih ama marka olarak asus'dan başka önermem
  4. A

Hangisini tercih etmeliyim?

Bennim şimdiki kullandığım laptopda asus almanızı şiddetle tavsiye ederim çok memnunum özellik olarakda gayet hepsi çok iyi ve asus güvenilir marka
  5. A

Vodafone modem Turkcell Superonline Fiber modem arasındaki fark?

3 Ay önce modemimizi değiştirdik vodafone hoşgeldin 13 mp lik kampanyasından siteye sonradan turkcell fiber altyapı getirdi lakin biz modemi altyapı geldiği gibi saat 14:30 gibi sipariş verdik yani yetkililer reklam yapıyorlardı ardından saat 18:40 civarı bizi aradılar modeminiz için kuruluma...
  6. A

Sizce Hangi oppo telefonu almalıyım?

merhabalar cevabınız için teşekkür ederim oyunlarda ki performansı ve pil performans ile bildikleriniz varsa öğrenebilir miyim
  7. A

Sizce Hangi oppo telefonu almalıyım?

Arkadaşlar sizce hangi oppo telefonu almalıyım bütçem 4700 sınır...
  8. A

HP laptop boştayken aşırı ısınıyor

Merhabalar şuanda kullandığım hp 15-db 1066nt model bilgisayarım boşta iken net 62 derece görüyor lakin konu oyun olunca 74 lere kadar çıkıyor ne yapmam lazım daha garantisi duruyor bilgisayar 2 senelik daha hiç temzlemedim termal macun v.s hiç dokunmadım yazarsanız sevinirim :)
  9. A

Xiaomi Redmi Note 9 Alınır Mı?

Merhabalar arkadaşlar sizce bu telefon alınır mı bazı arkadaşlar çok öneriyor ne diyorsunuz ? https://www.n11.com/urun/xiaomi-redmi-note-9-128-gb-ithalatci-garantili-1482137?magaza=firsathesap&renk=beyaz
  10. A

İphone 11 almak mantıklı mı

iphone telefonlarda o kadar kötü değil bence android de göre
  11. A

Öneri Asus h61m-k anakart'ın ramini yükseltmek istiyorum hangi tür ram takabilirim

knk ddr3 bağlantı türü olan ram takabilirsin
  12. A

Değişik laptop önerisi

bence de en iyisi msi ucuzluk açısından değil ses v.s iyi olsun diyorsan msi 1 numara bana göre
  13. A

AOC CQ27G1 monitör alınır mı ?

yok marka monitör iyi yani fiyat açısından üstüne biraz daha koyup daha iyi alsan diye 1655287915...
  14. A

AOC CQ27G1 monitör alınır mı ?

onun yerine msi veya asus marka monitör alsan daha iyi
  15. A

Bilgisayar Özellikleri İyi mi ?

yok bende şuan o laptopdan var 5,500'e aldık teknosadan 1655287392 alalı daha 2 sene oldu şuanda kullanıyorum ama hafıza yetersiz geliyor
  16. A

Çözüldü✓ Bu monitor 2060 ile uyumlu olur degil mi

kanka korkmana gerek tabikide uyumlu
  17. A

İ5 9400f rx 6600 darbogaz yaparmı

Neden yapmasın
  18. A

Bilgisayar Özellikleri İyi mi ?

Merhaba arkadaşlar Hp 15DB 1066NT model bilgisayarım sizce özellikleri yeterlimi yani kötü olan parçaları değiştirebilme şansım var mı ? ÜRÜN...
  19. A

Çözüldü✓ VSR açık değil ama 4k seçeneği var

ayn doğrudur
  20. A

RTX 3060Tİ HAZIR SİSTEM 16999₺

evet haklısın
Geri