Arama sonuçları: *

1. tkgrafit

🔥Forza Horizon 6 19 Mayıs'ta Çıkıyor!🔥

Hala 4 oynuyorum, 5 ilgi çekici gelmemişti ama 6 nın Japonya da geçmesi şimdiden bi heyecan yarattı. Eminim güzel bir oyun olacak.
  2. tkgrafit

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Ön İzlenim

Çok güzel bir kasa bir süredir takip ediyordum galiba stoğu yeni geldi, çünkü 2 hafta önce falan baktığımda mevcut değildi.
  3. tkgrafit

CS2 Fps Düşme Sorunu 5700x3D

tabii ki
  4. tkgrafit

CS2 Fps Düşme Sorunu 5700x3D

İyi günler, cs2 de genel olarak 250-350fps arası alıyorum. Yer yer 400+ çıktığı oluyor ama bazen anlamadığım bir şekilde 200 altına düşüyor ve oyun kasıyormuş gibi hissettiriyor. Nihai Performansa aldığımda ise performans artmak yerine düşüyor. Sizce sorun neyden kaynaklıdır? İşlemci ısısını...
  5. tkgrafit

🔥İndirim Yeni Muhteşem 20GB Tarifesi 155 TL

Turkcell deyim tahhütümün bitimine 22 gün var, bu ne kadar cayma bedeli olduğunu nereden görebilirim?
  6. tkgrafit

Ortalama 25K TL Bütçeli Laptop Tavsiyesi

İyi günler, ortalama 25k TL bütçe ile oyun oynatabilecek laptop arıyorum. Rise online, CS2, PUBG gibi oyunlarda takılmaması yeterli. İki adet laptop a denk geldim, bunlar nasıldır? ve bunların dışındaki önerileriniz nelerdir...
  7. tkgrafit

R7 5700x3d mi 7500f mi

Am4 anakartın olsaydı ve bütçen kısıtlı olsaydı 5700x3d, ama hali hazırda anakart değişiyorsan kesinlikle 7500f.
  8. tkgrafit

Temudaki vergi limiti

Vergi değil de kargo dahil 30 olmayacak mı?
  9. tkgrafit

Ryzen 9800X3D Bu Fiyatlara Almayın, 9700X Alın

1080p de cs oynamıyorsanız zaten 9700x daha mantıklı.
  10. tkgrafit

5700x3d Tam yükte ısı değeri

Hayır, 3,7 lerde geziyor yer yer düşüyor. Asus b450 dragon var, o veya benzeri bi ayar var mıdır bilmiyorum. Oyunlarda bu değerleri çıkmayacaksa ilerleyen zamanda, sorun yok o zaman. Teşekkürler yanıtlarınız için.
  11. tkgrafit

5700x3d Tam yükte ısı değeri

İyi günler, bugün R5 4500 den R7 5700x3d e işlemcimi yükselttim. OCCT de 2dk yüke bindirdiğimde 86 dereceye kadar çıkıyor, soğutma olarak tek fanlı Thermalright Assassin spirit 120 evo kullanıyorum. Boşta 37 derece. Tam yükte bu ısı normal midir? Bazı kullananların pbo2 de tune yaptığını gördüm...
  12. tkgrafit

🔥İndirim Ryzen 7 5700X3D Tray 6599 TL

Stok amd fanıyla deneyen oldu mu, oyunlarda ısı değerleri nasıl
  13. tkgrafit

🔥İndirim Fifine A2 Vergiler Dahil 1069 TL 🔥

1256 ya geldi vergi ile, bakalım ne zaman gelecek.
  14. tkgrafit

🔥İndirim Logitech G G733 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Lila 3.618,06 TL

kargoya verildi gözüküyor, bakalım neyle karşılaşacağız.
  15. tkgrafit

35 LİK TARİFE

vDSL altyapım var, ttnet 16 lık paket kullanıyorum ve memnunum fakat aynı paket için 4 katı ücret istediler, daha önce TürkNet kullanıyordum fakat altyapı güncellemesi yapıyoruz dedikten sonra online oyunlarda 120+ ping ve sürekli kopmalar yaşadığım için Ttnet e geçmiştim hala aynı durumda mıdır...
Geri