Arama sonuçları: *

1. M

15000 TL Bütçem Var Monitör Önerisi

teşekkürler kardeşim sipariş verdim
  2. M

Yardım Asus tuf monitör alınır mı?

o zaman mantıklı kardeşim
  3. M

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aqml5a-1ms-300hz-2k-ips-gaming-monitor.html Bu monitör cazip geldi kullanan var mı ?
  4. M

Yardım Asus tuf monitör alınır mı?

Bu Monitörü almanı öneririm pivot özelliği var hareket ettirebilirsin
  5. M

Merhabalar arkadaşlar. Monitör alacağım ve tavsiyenize ihtiyaç duydum aradığım özellikler 27 inç 2k olması ve hz olarak minimum 240 hz olmalı öneri ve tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim şimdiden yorum yapan arkadaşlara.
  6. M

Yardım Arkasını açtığım laptopta hangi depolama alanı girişi olduğunu nasıl anlarım?

Kendi hdd ni ssd olarak değiştirebilirsin çok istiyorsan
  7. M

Yardım Arkasını açtığım laptopta hangi depolama alanı girişi olduğunu nasıl anlarım?

Bataryanın sağında fanın hemen altında anakart üzerindede ssd yazıyor zaten oraya ssd takabilirsin.
  8. M

Yardım Dell Inspiron 15-7559 4K LCD panel arızası

Aramadığım yer kalmadı desem hakkıdır gerçekten dokunmatik 4k ekranı duyan korkuyor görüldü atıp cevap vermeyen dahi oluyor sorsan en kral tamirciler bile görüldü atıp geçiyor çoğu tamirci kolay para peşinde.
  9. M

Laptop ekraninda serit seklinde cizgi var

Aynen ölü pixel garanti kapsamındaysa göndermeni tavsiye ederim yoksa kanser gibi yayılıyor sonra şuan o durumdan yakınıyorum başıma geldi .d
  10. M

Monster v17.2 league of legends 4fps ten yukarı çıkmıyor

Sürücülerin güncelliğinden emin ol sürücülerin ayarlamalarını yap performansa al ve laptop şarjda olsun .
  11. M

Laptop işlemcisi değişir mi

Ram ssd desteği ile gözle görülür bi fark olacağına inanıyorum.
  12. M

Yardım Gaming Laptop sürekli şarjda kalması zararlı mıdır ?

Kardeşim uzun süreli şarjda bırakacaksan bataryasını sök öldürme bataryayı güzel bir yerde muhafaza et uzun süre pilde kullanınca pilin şişiyor dışarıda kullanmaya kalkıncada 5 10dk anca pilde dayanıyor . Bilgin olsun.
  13. M

Panelin yenisi Türkiyede yok reis yurt dışındanda vergiler dahil yüksek miktarlar çıkıyor yüksek dediğim 6 7 bin tl leri buluyor ki laptop o fiyat etmez satmaya kalksam yurt dışından almaya kalktım onu dahi göndermiyorlar Türkiyeye rezil bir durumdayım anlayacağın.
  14. M

Bilgisayarım açık kalmış oda sıcaklığından dolayı ekranda çizgiler oluştu daha sonra hava kabarcığına benzer kabarcıklar oluştu çözüm bulamıyorum 2016 tarihinde aldım garantisi bitti Dell servisini aradım yardımcı olamayacaklarını söylediler parasıyla dahi yapamazlarmış ne yapacağımı şaşırdım...
Geri