Arama sonuçları: *

1. Doğukaniz

hawk fab v4 mü zio fabric serisi mi?

yardımcı olabilir misiniz bu 2 model arasında kaldım rahatlık açısı önemli benim için günde 6-7 saat bilgisayar başında geçiriyorum https://ziogaming.com/urun/fabric-jet-black-standart-kol/ https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4-oyuncu-koltugu
  2. Doğukaniz

xdrive 15'li serisi vs hawk fab v4

alt kısmı uzun kullanımda seni rahatsız ediyor mu
  3. Doğukaniz

xdrive 15'li serisi vs hawk fab v4

şu an xdrive 15 li serisi kullanıyorum ve terletme sorunu falan oluıyor hawk fab v4 kullanan veya bilen varmı bundan daha iyi mdiir alt kısmı çok sert diyorlar kafam karıştı
  4. Doğukaniz

iPhone 12 64 GB yd alınır mı

ondan korkuyorum bende ya ya iphone 11 alacağım yada iphone 12 yd alacağım çok kararsız kaldım
  5. Doğukaniz

yd ye neden girilmez iphone de süresini uzata uzata istediğin kadar kullanırsın diyo bazı kişiler bazıları da 5ay sonra kapanır daha da kullanmazsın diyor
  6. Doğukaniz

iphone 12 yd alınır mı

pasaport yok 1-2 yere sordum yıllık uzatarak istediğin kadar kullanabilirsin diyorlar bazı kişiler de 5 ay sonra kapanır daha da açamazsın diyorlar bilgisi olan yazabilirmi acaba alayım mı almayayım mı sizce telefon kapanır elimde kalır diye korkuyorum
  7. Doğukaniz

yok kanka çıkmıyorum ben iphone 11 tr 128gb alayım o zaman ya iphone 12 alırsam başıma bela olur o telefon gibime geliyor
  8. Doğukaniz

iphone 12 yd alınır mı

iphone 12 yd alınır mı kapanma olasığı falan oluyor mu kayıt ettirmeden süresini uzalta uzalta kullanabilir miyim bilgi verebilir misiniz ona göre almak istiyorum
  9. Doğukaniz

kayıt yaptırmadan süre uzata uzata istediğimiz kadar kullabilir miyiz
  10. Doğukaniz

alayım mı reis önerir misin bana sıkıntı çıkarır mı kayıt yaptırmadan sürelerini uzata uzata gidebilir miyim alınır dersen sana uyup şimdi alıcam kapanma sorunu olabilir mi
  11. Doğukaniz

İphone 11 tr mi almak daha mantıklı yoksa iphone 12 yd almak mı daha mantıklı

biri ile konuştum yıllık 550tl ye kapanma durumu olmaz kullanırsın biz yıllardır kullanıyoruz dedi yalan mı söylüyor şimdi bi adamdan sıfır kapalı kutu iphone 12 yd alıcaktım alsam mı almasam mı terettütte kaldım sizce alayım mı
  12. Doğukaniz

İphone 11 tr mi almak daha mantıklı yoksa iphone 12 yd almak mı daha mantıklı

iphone 12 yd almak istiyorum fakat 1-2 kişi bana tamamiyle kapanma durumu olduğunu söyledi telefonu pasaporta kaydetmeden 1 yıllık uzatmalarla istediğim kadar kullanabilir miyim yoksa bir yerden sonra pasaporta kayıt mı ettirmem lazım kapanma durumu falan olur mu bilgisi olan varsa yazabilir mi...
  13. Doğukaniz

2 sene sonra ne olucak 1656621671 Ne zamandır kullanıyorsun reis
  14. Doğukaniz

Pasaport yok her yıl uzatman lazım dedi pasaporta kayıtlı değil 1656621240 Arkadaş 3-5 aya telefon kapanır dedi içime oturdu reis sen ne zamandır yd iphone kullanıyorsun
  15. Doğukaniz

Yd iphone alınmaz mı hocam o zaman
  16. Doğukaniz

Kankam her yıl uzatma oluyormuş 500tl ye öyle değil mi ben mi yanlış biliyorum
  17. Doğukaniz

Kankam yd olanlar öyle
  18. Doğukaniz

Arkadaşlar iPhone 11 128gb tr 2. El mı almak mantikli yoksa 12 YD sıfır kapalı kutu 10bin TL ye almak mı hiç yd telefon kullanmadım nedir nolur hiç bilmiyorum bilgilendirebilir misiniz
  19. Doğukaniz

2. el iphone 11 alınır mı

iphone 11 128gb pil 95 garantisi falan duruyor temiz telefon 11bin tl sizce alınır mı
  20. Doğukaniz

2. el apple watch 42mm alınır mı

2. el apple watch nike serisi 42mm alınır mı sorunsuz ve temiz pil 95 alırsa alırken nelere dikkat edilmeli fiyat 2800tl
Geri