Arama sonuçları: *

• Users: BN0'
  • Order by date
  1. B

Yardım Kingston NV3 SNV3S Alınır mı? ?

F/P olarak iyi alınır
  2. B

Ryzen 5 7500F RTX4070 SUPER Sistem Toplama Konusunda Yardım

1080 ise uzun yıllar götürür hocam
  3. B

Sistem nasıl sizce? Fikirlerinizi bekliyorum

Hocan 7600 için assasin spirit ohantom tarzı bir şey alıp ramlerden de feragat edip rx7800xt yapılabilirdi kaliteden biraz taviz verip fakat bu da kalite/performans açısından iyi gibi
  4. B

Ryzen 5 7500F RTX4070 SUPER Sistem Toplama Konusunda Yardım

Hocam soğutucusunu phantom spirit yapın ramleri 32gb 6000mhz cl36 yapıp alabilirsiniz. Bende de aynı sistemin r5 7600x li versiyonu var sürekli ultrada oynayacaksan oyunları monitör 2k ise 2 3 yıl sonrasında ayarlar bir tık ultranın 1 tık altında rahatça takilabilirsiniz.
  5. B

Ekosistem o kadar önemli mi ?

Hocam aslında önemli değil fakat rahat oluyor hani kaybınız olmaz zaten klavye farklı mouse farklı tam bir ekosistem olmayacak bende full razer topladım tek özelliği tek uygulamadan rahat olması.
  6. B

Sistem nasıl sizce? Fikirlerinizi bekliyorum

Hocam yok gaminggen gecesi incehesap gecesi fasa fiso valla 30klik urunu 40k yapıp 35kdan satıyorlar hazır sistemlerde bazen tek tük tekli parçalar indirimli olabiliyor onlar da ram ssd anakart gibi parçalar
  7. B

GAMEGARAJ SERVIS SORUNU

Up up
  8. B

GAMEGARAJ SERVIS SORUNU

Arkadaşlar ben bikgisayari 20 kasım salı günü aldım, cuma günü elime ulaştı ilk günler sıkıntı yoktu 3 4 gün sonra sıvı sogutmadan cızırtı sesleri gelmeye başladı sonrasında servise yolladım 27 Kasım Salı günü ertesi hafta salı günü tekrar elime ulaştı. Fakat pcyi yollarken tekmeleyerek mi...
  9. B

Bu fiyata bu Kingston SSD Gerçekmi ?

Hocam 6/4 yazıyorsa sağlar Kingston zaten de fiyat kaç aydır böyle hatta bi ara indirime falan da girmişti neye şaşırdınız anlamadım
  10. B

4080 Super Sistem Nasıl?

Aynen öyle hocam 7600x bile 240 ile rahat soğurken saçma geliyor bana 9600x için 360 almak o hava soğutucu alınabilir ama heves edilmişse veya görüntü için 240 alabilir bütçesi varsa
  11. B

4080 Super Sistem Nasıl?

R5 9600x e neden 360mm istiyorsunuz arkadaşlar ben çözemedim hava soğutucu bile yeterken 240alin
  12. B

Çözüldü✓ Rtx 4070 Super ve üstü sistem

Hocam hazır sistem toplamalı o fiyata ts olması için hazır sistemlerde de ts sistemler bu bütçede kasa psu anakart ram gibi parçalar patates oluyor bende 44 civarına full msi 4070s li toplamıştım r5 7600xli sanırım ona da zam gelmiş şuan gelmemisse ona da bakabilir 1734982245 Eğer o 1000tlyi...
  13. B

İtopya sistem önerisi

4070ti super tek başına 38 40k zaten hadi 2. Seçeneğe gelelim 7800x3d 20k ve alınacak bir işlemci değil fiyat/performans oranında 4070super 25k burası da 45k yaptı bunun soğutucusu var gidip dandik minimum 240 ki bence 360 daha okey bunun anakarti rami kasası soğutucusu var bu sisteme gidip a...
  14. B

GAME GARAJ IADE OLURR MU ?

Daha kargoya verilmedi serviste hala sorsam mı acaba bi
  15. B

GAME GARAJ IADE OLURR MU ?

Arkadaşlar bundan 2.5 3 hafta önce PC almıştım fakat içinden cızırtı geldiği için geri gönderdim yaklaşık 2 hafta önce sisteme toparlayıp geçen salı yolladılar fakat sistem geldiğinde kasanın köşelerinde ezilme vs. vardı ondan dolayı tekrar gitti yaklaşık 3-4 gündür daha serviste şimdi benim...
  16. B

SISTEME PSU YETERLİ Mİ

Arkadaşlar PSU'm 650W ve yeterli olup olmadığını sormak istiyorum Ryzen 5 7600X Micro ATX B650M-B Anakart 32 GB DDR5 Ram 16X2 RTX4070Super M.2 SSD 1 TB 240'lık Sıvı Soğutma Sıvı Soğutma harici 6 Adet Fan
  17. B

VIRUS MH FALSE POSITIVE MI

Teşekkürler
  18. B

AMD EKRAN KARTI Alınır mı??

hocam problem sizi bulacaksa Nvidia'da da bulur beni buldu mesela şans işi tamamen
  19. B

AMD EKRAN KARTI Alınır mı??

Hangi hatalar "hayla" devam ediyor hocam, RX5000 serisi kullanıyordum hiçbir sorunu yoktu 4070S'e geçtim F/P sistem bulduğum için keşke 7900 serisi indirim bekleseydim diyorum mesela. Öyle aman aman sıkıntılar yok Nvidia'nın da sorunları var.
  20. B

Bu 2. El sistem alınır mı

buna temiz 2. el ekran kartı alırsan dediğin gibi 3070ti veya amd tarafında 6800xt civarı tertemiz olur.
Top Bottom