Arama sonuçları: *

1. MertWilliam

Macbook air alınır mı

Hocam sizce m2 15 inç mi tercih etmeliyim m4 13 inç. mi
  2. MertWilliam

Macbook air alınır mı

Merhaba arkadaşlar pozitif teknolojiden Macbook air m4 almak istiyorum güvenilir mi sıkıntı yaşan var mı aranızda bilgi verebilir misiniz.
  3. MertWilliam

MSI A520M-A Pro İşlemci önerisi

[H3 id='MSI+A520M-A+Pro+AMD+AM4+DDR4+Micro+ATX+Anakartm+bu+5600+ve+3060+var+uanda+ilemciyi+ykseltmek+istiyorum+ne+nerirsiniz']MSI A520M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakartım bu 5600 ve 3060 var şuanda işlemciyi yükseltmek istiyorum ne önerirsiniz[/H3]
  4. MertWilliam

NVIDIA kurulum programı devam edemiyo

Çözünü bilen var mı nvidia falan açılmıyor
  5. MertWilliam

30 - 40k Arası laptop öneri

Sadece oyun odaklı arkdaşıma alıcaz laptop önerir misiniz
  6. MertWilliam

Çözünürlük ayarı siyah ekran

Bilgisayar açılıyor ana kart logosu falan sonra siyah ekran sonrada kendini uykuya alıyo sinyal yol diyor
  7. MertWilliam

Reis tvden çöznüürlüğümü seçip çıktım ama möntöre geçtim siyah hala güvenli moduda açamıyorum
  8. MertWilliam

Güvenli güvenli modda nasıl başlatabilirim hangi tuş
  9. MertWilliam

Merhaba bilgisayarımı desteklemeyen bi çözünürlükle kapattım ve siyah ekran açılıyor nasıl düzeltebilirim
  10. MertWilliam

Hangi monitörü almalıyım

cs oynuyorum sadece onun için
  11. MertWilliam

Hangi monitörü almalıyım

Merhabalar bu 3 monitör arasında kaldım bunlardan hangisin almayalım veya farkı bir model önerir misiniz Philips Evnia 25M2N3200W/00 24.5" 0.5 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms HDMI DP...
  12. MertWilliam

İtopya kırık kasa geldi

Bu şekilde itopyadan aldığım sistem kırık geldi iade edim mi kullanılır mı 1688814431 @itopya.com
  13. MertWilliam

Ryzen 5600 rtx 3060 alınır mı

https://www.itopya.com/teknohayat-7_h23530 bu sistem alınır mı
  14. MertWilliam

Ryzen 5 5500/GIGABYTE RRX 6600 EAGLE 8GB/16GB DDR4 10.999,54 TL

Kasayı 1 yıl kullandım usb yerleri olsun ledler olsun gerçekten sıkıntı kasayı değiştirip alınabilir
  15. MertWilliam

Düşük ve en yüksek ayarlar farketmeksizin sürekli aynı fps

arkadaşlar sistemi yeni aldım ama her oyunda en düşük ve en yüksek ayarlar farketmeksizin sürekli aynı fps değerlerini alıyorum. ne yapmam gerekiyor? sürücler dahil her şey güncel aldığımdan beri bu sıkıntıyı yaşıyorum hevesim kursağımda kaldı resmen..
  16. MertWilliam

Valorant Fps sorunu ?

Ama bende en düşükte böyle
  17. MertWilliam

Valorant Fps sorunu ?

Yeni bir sistem aldım ryzen 3 4100 - 8 ram - rx 6500 xt bu sistemle valorantda en düşük ayarlarda 150 - 180 fps alıyorum normal mi
  18. MertWilliam

RX 6500 XT Fanları dönmüyor

Bi kaç gib önce hazır sistem aldım ekran kartının fanları dönmüyor ve amd software dan oyunu açmazsam 30 40 fps oluyo lolde
Geri