Arama sonuçları: *

1. U

Goodbyedpı calısmıyo

Kaspersky tarzı bir antivirüs kullanıyor musun onu kapat dene
  2. U

Ryzen 5 3600 Rtx 2060 Valorant için yeterli mi?

Uzun bir süre 32 rame gerek duymaz valorant pubg cs2 de
  3. U

Ryzen 5 3600 Rtx 2060 Valorant için yeterli mi?

Daha güçlü işlemci lakin am5 soketi senin anakartın am4 yeni anakart alman lazım bide ddr5 alman gerekir
  4. U

5g var telefon da ama kulanılmıyor

Mobil uygulamasında işlemler kısmından ayarlara gir oradan hat ayarları oradan da 5g yi aç
  5. U

İp 17 pro max için sarj aleti önerisi

Hiç hatırlamıyorum hocam 2025 yazında almıştım forumda indirim konusundan görüp
  6. U

Olabilir hocam yada bana kullanılmış ürün gönderdi amazon
  7. U

Turuncu etiket yok hocam bu adaptör de
  8. U

Hocam kablonun üzerin x923h , vietnam ve QC yazıyor oda telefona taktığımız yerde ve benim samsung cihazlarımın kutusundan çıkan hiçbir kabloda kabartma yoktu 1774740123 A34 a23 a55 s24 fe s9 fe s9 fe plus
  9. U

Yazmıyor hocam kabloda 1774738439 Dümdüz üzerinde hiç çıkıntı yok kabloda
  10. U

Şarj aletini test edebilecek 45 watt destekleyen başka cihazım yok hocam simex kabloyuda evde olmadığım için test edemedim kablonun neresinde yazması lazım hocam tam olarak
  11. U

2.el m2 ssd alınır mı?

Kingston NV3 1TB PCI-Express 4.0 M.2 6000/4000 Mb/s SSD Bellek SNV3S/1000G https://amzn.eu/d/03mDW3WR Bunda bazı zamanlarda 599 tl indirim oluyor ödeme adımında 1774737789 Yada bu https://amzn.eu/d/0bwbCKJx
  12. U

2.el m2 ssd alınır mı?

Zorlayarak 0 tercih ederdim sizin yerinizde olsam
  13. U

Bilgisayarım dirrrr yaparak çöküyor

Bende de yüklü değildi hocam m2ssd sata ssd ve 3 adet hdd kullanıyordum tek tek söktüm test için ve sorunlu olanı bulup çıkardım bir daha yapmadı
  14. U

Watt göstergeli kablom yok hocam ama süper hızlı şarj 2.0 yazdığına eminim hatta bu şarj cihazını almadan önce spigenin 45 watt 2 type c olan modelinde de hiç sorun olmuyordu onu bir arkadaşa verince bu spigen şarj aletini aldım indirimde diye şubatta bir anda ışığı yanmamaya başladı bir süre...
  15. U

Bilgisayarım dirrrr yaparak çöküyor

Hdd sağlığı ne durumda hocam bende de oluyordu bir hdd bozukmuş bende herhalde onu sökünce bir daha olmadı
  16. U

Konuda ki simex kablo vardı eve geçince onuda denerim hocam baseus glimmer modelini alırım oda olmazsa 1774736385 Dc 10V; 4.5 A
  17. U

Konu için teşekkür ederim hocam lakin daha önceden tabletin içinden çıkan kablo ile 45 watt çalışıyordu
  18. U

Hocam hem spigenin yanında gelen kablo ile denedim hemde tabletin içinden çıkan kablo ile denedim onun dışında elimde belkinin aşağıda attığım kablosu ile denedim sonuç aynı https://amzn.eu/d/028Stsfh
  19. U

S9fe plus ve s24 fe de kullanıyorum hocam
  20. U

Hocam aynı 45 watt bende de var büyük ihtimalle bende samsung cihazı şarj ederken önceleri süper hızlı şarj 2.0 (45w) yazardı şimdi süper hızlı şarj (25w) yazıyor ve bazen çalışmıyor ortada hiçbir olay yokken böyle oldu sende bu tip bir sıkıntı oldu mu
Geri