Arama sonuçları: *

1. Bakiki

100K altı chopper motor önerileri

chopper motor almak istiyorum fakat daha önce hiç motor kullanmadım hatta daha önce hiç araba da kullanmadım bu yüzden en fazla 125cc chopper bir motor istiyorum fakat motorlardan cok anlamıyorum. Kuba superlight 125 var onun tipi cok hosuma gidiyor nasıl sizce. Baska öneriniz varsa alabilirim
  2. Bakiki

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

Aynen öyle sherlock.yediğinden içtiğinden zehirlenmez bi insan tabii ki başkası bişey dedi diye zehirlendi keske söylemeseydin simdi herkes zehirlenmenin neyden dolayı olduğunu öğrenicek ya 1735555477 İroniyi anlayamayacak yaşta değildir kimse diye düşünmüştüm dkmwösödöaça
  3. Bakiki

Yok olm simdi bilemezdik tabi de ne olabilirdi yani kızla yakınım zaten suan
  4. Bakiki

Sagol kankam da valla kötü oldu ya
  5. Bakiki

Beyler simdi herkesi etiketlemek isterdim ama acaip üsendim gören olursa bakar olmadı etiketlerim eve geçince. Allah icin kimin nazarı değdi. KIZ DÜN ZEHİRLENDİĞİ İCİN GELEMEDİ. Hastaneye falan kaldırdılar kızı. Ulan iyiki bişey anlattık anlatmaz olaydım dkwlwödöwödööwösöwöös.
  6. Bakiki

Yarın belki internette pahalıdır diye bi çiçekçi dükkanlarına bakıcam ona göre çiçek alacagım eğer hala pahalıysa gidip takıcılardan güzel sade bi takı alacagım zamanım olsaydı cok güzel şeyler alırdım belki ama artık onlar da sevgili olacağımız zaman insallah. Dua edin güzel geçsin beyler
  7. Bakiki

kanka dogru diyon bi noktada ama okadar basit olmuyo ya. alkol tüketmiyoruz ikimizde. çiçek de aşırı pahalıymıs icimden cicek geçmişti ama gerçekten param yok okadar 1735421457 tamamdır ozaman yarın bi bakayım ççiçekçilere internette pahalı cidden
  8. Bakiki

suan cicek fiyatlarına baktım internetten aşırı pahalıymıs arkadaslar. cicekçi yok mu aramızda ya hediye versin be valla cok önemli 1735419468 valla hit i şimdi gördüm kadjskoadsjsaodjsaodjsadsad oha
  9. Bakiki

kanka yukarda anlattım biyerlerde tabi 20 sayfa olunca okunması bi tık zor oluyo askdjakdsadasd. kızla aynı arkadas grubundayız ve bu yüzden bazı şeyleri yaparken tam olarak niyetimi belli etmemem ilişkimiz acısından daha iyi olur. hani mesela az önce cicek muhabbetinde şey düşündüm ben. en...
  10. Bakiki

kanka yapmaz olur muyum asdjskoajdasjdsaoj bi sevgilim olsun direkt burayı okutucam askdjdjasdjas sonra özelden herkese yazıcam kanka senin fikrini iyi ki yapmısım ya da yapmamısım bak kız böyle diyo diye asdasfadfgdsfs
  11. Bakiki

çiçekçi tanıdıgınız var mı
  12. Bakiki

kanka bunlar güzel de işte zaman yokki malesef bunlar icin
  13. Bakiki

bileklik dediğin anca yarın sabahtan gidip bu pendik çarşıda takıcılar var onlardan alabilirim o da pek benlik değil ya hani kalitesiz şeyler ya ondan
  14. Bakiki

OHHH DAHA SİMDİ TÜM SAYFALARI OKUMAYI BİTİRDİM. beyler valla cok sagolun adamsınız. konu bazı yerlerde cok farklı yerlere gitti de istediğim cevapları alabildim cogunuzdan eyw valla
  15. Bakiki

Düşündüm hatta bugün ona baktım da cok pahalı ** ya. Bitane dümdüz pelus 450 tl diyor
  16. Bakiki

Kseööeödösösödçwömsöalam valla ya buarada arkadaslar ben iki sayfa geriden geliyorum yetişemiyorum cevaplara yavas biraz skemdöwlödöwöödöwöödçww
  17. Bakiki

Hep böyle benim cevap verebileceğim cevapları veriyosun kanka adamsın valla
  18. Bakiki

Kanka doğru diyosun eski sevgilimle de yaşadım bu mevzuyu ama kız varya okadar benlik bi kız ki anlatamam direkt ilerdeki karım diyebileceğim bi kız ya
  19. Bakiki

Zenginden ziade durumları iyi diyim. Ama asıl küçük şeyleri cok sever düşünülmüş şeyler daha önemli onun icin. Bu yüzden bu kızı seviyorum ben zaten
Top Bottom