Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Metin2 Para Nasıl Kazanılır ?

Up up
  2. B

Yardım Metin2 Para Nasıl Kazanılır ?

Merhaba arkadaşlar baya bir zaman önce prime dönemde metin2 oynuyordum ve bıraktım şimdi ise para kazanmak için tekrar başlamak istiyorum. Güçlü bir bilgisayarım var çoklu hesap açma konusunda sorun yok. Nerden başlayıp ne yapmam gerektiği, hangi yöne ilerlemem gerektiği gibi sıfırdan bilgi...
  3. B

Sistemi ne kadars satmalıyım ?

Güncel
  4. B

Sistemi ne kadars satmalıyım ?

Merhaba arkadaşlar hala ortalama 1 dan yıl fazla garanti süresi olan sistemimi satmak istiyorum sizce ortalama ne kadara satmalıyım? İşlemci: Intel i5 12400F Ekran Kartı: Asus Rog Strix Rtx 3070 Ti Anakart: Msi Mag H670 TomaHawk Ram: Apacer Nox Rgb White 2x8 3200 Soğutma Sıvı: Arctic Liquid...
  5. B

İş Bankası 5000 tl Para Geldi ?

Bunu bankaya bildirmek ve kesin olarak iadeyle yükümlüsün.
  6. B

İş Bankası 5000 tl Para Geldi ?

Öncelikle işlem geçmişinden paranın nerden geldiğini öğren. Eğer bilmediğin bir şey içinse aile bireylerine sor eğer yine bilen olmazsa doğrudan bankayı ara. Eğer gönderen kişi parayı talep ederse ve sen harcarsan bu suçtur sakın kullanma.
  7. B

lost ark benzeri online ya da offline oyun tavsiyesi

Ark Survival Evolved gel
  8. B

İlk Valorant Editim Nasıl Olmuş ?

Kardeşim umarım eleştirilere açıksındır. Çünkü bu yaptığın tam olarak edit diyemeyeceğim. Hevesini de kırmak istemiyorum ama kötü. En azından Velocity Shot falan yapsaydın.
  9. B

İncehesap indiriminden aldığım ürünler

Merhaba arkadaşlar, incehesap indiriminden 2x8 ram ve 1tb ssd aldım sizce iyi mi ? 618 TL'ye ALDIĞIM RAM (tanesi) 1698 TL'ye ALDIĞIM SSD
  10. B

Parça Parça Pc Topluyorum Yorumlara açığım

OverClock hız aşırtma
  11. B

Dostum işlemci 7 8 bin 😅 1655910515 2k Üzerinde problem olur mu ?
  12. B

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda parça parça pc toplamaya başladım. İlk olarak bir tane Asus Rog Strix 3070 Ti aldım şimdi sıra işlemci de. İşlemci olarak i5 12400F almayı düşünüyorum siz ne dersiniz. AMD almayacağım sadece intel fiyat olarak 1 tık üstü 1 tık altı fikirlere ve genel yorumlara...
  13. B

Sürükleyici aksiyon anime önerisi

Hellsing Ova Drifters Kuroshitsuji
  14. B

3070- 3070Tİ Arasında Neden Bu Kadar Fiyat Farkı Var?

Aldım onu zaten baya bi dikkatimi çekti çünkü az bi fark yok arada ve ti daha iyi onu da biliyorum anlam veremedim bende.
  15. B

3070- 3070Tİ Arasında Neden Bu Kadar Fiyat Farkı Var?

Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında neden bu kadar fiyat farkı var bilen var mı ? İkiside rog strix bi tanesi TI ama ti olan daha ucuz ? https://www.hepsiburada.com/kiyasla/HBCV00000B8B5R,HBV00000Y80SN
  16. B

Bu fiyata bu ürün iyi midir ?

Teşekkürler kardeşim.
  17. B

Dostum sadece paylaştığım ürün için konuşuyorum. Diğerlerine bakmadım çünkü bunu aldım bunu öğrenmek istiyorum cevabın için teşekkürler. 1655586714 Anlamadım :/
  18. B

Rog özellikle almak istedim günlerdir stok bekliyorum bunu bulabildim en son en ucuz
  19. B

Arkadaşlar aşağıdaki ürünü o fiyata aldım sizce iyi mi ? Fiyat olarak. https://www.hepsiburada.com/asus-geforce-rtx-3070ti-8gb-256bit-gddr6x-pci-express-4-0-ekran-karti-rog-strix-rtx3070ti-o8g-gaming-p-HBCV00000B8B5R?magaza=Vizyon%20Bilgisayar
Geri