Arama sonuçları: *

1. A

Parçalarıma 420 w PSU parçalarıma yeter mi

Dönüştürücü var o şekilde kullanıyorum zaten yani gerekli çıkışları var ama işlemciye güç verdiğimiz kablodan 1 tane var diğer bilgisayarımda 1 tane olunca sıkıntı çıkarmıyodu. O işlemcim 85 w TDP bu 65w TDP sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. 1732349809 Alırken kaç watt PSU alayım ?
  2. A

Parçalarıma 420 w PSU parçalarıma yeter mi

Anakart: Asus rog strix b450 f gaming Ekran kartı rx 570 rog strix 8 GB İşlemci ryzen 5 5500 4 raimbownfan var Kule tipi 2 borulu soğutucu var 1 tane SSD 1 tane HDD var 2x8 3200 MHz cl.16 ram var 420 w power bu kasayı çalıştırır mı kısa bir sürede zaten power değiştireceğim ama bir süre...
  3. A

NZXT 750W 80+ Broz psu Sistemime yeter mi ?

Ekran kartının sitesinde minimum sistem psu sunun 750w olması geretiği yazıyor.
  4. A

psu nun bozulduğunu söylemedi zaten yetersiz kaldığını söyledi.
  5. A

SİSTEM: İşlemci: amd ryzen 7 5800x3d Ekran kartı: amd radeon rx 6750 xt asus dual anakart: asus b550 İşlemci soğutucusu: Msı p240 ram: 2x8 rgb Bu güç kaynağı bu sistemi çalıştırır mı ? Önceden xpg nin 650w 80+ gold bir psu sunu kullanıyordum. sıvı soğutucu taktıktan sonra sistem görüntü vermedi...
  6. A

Rx 570 8gb Driver arıyorum.

1724607261 Bende çoğu oyunda oluyor. Ve gerçekten artık oyunları çok keyifsiz yapmaya başladı.
  7. A

Biraz gözlem yaptım ve ekran kartının kullanım değerleri hiç iyi değil ara sıra çakılıp yukarı çıkıyor. Ve bu çoğu oyunda oluyor nedenini anlamadım. Bir sürü driver denedim ama hiç biri olmadı. Varsa iyi bi driver yada bi çözüm bilen yazabilir mi ? 1724607061
  8. A

Genellikle cs oynuyorum ve özellikle cs de oyun en başında çok kasma oluyor arada droplar ve düşük fps sizce cs için en iyi driver nedir ?
  9. A

Çözüldü✓ ekran kartı fan hızı düşük

sıcaklıklar yüksek değilse sorun değil aslında
  10. A

AMD Adrenalin 23.9.2 güncelmesini yapınca yazılım komple gidiyor.

knk sende demekki sorun yani bende kullanıyorum ben sorun yaşamıyorum demekki sen bir şeyi yanlış yapıyosun ?
  11. A

Bende öyle isterim ama bazı oyunlar ekran kartını güncel sürüm olmayınca hata veriyor örn battlefield 5
  12. A

yeni sürüm geldi 23.9.3 yine aynısı oldu anlamadım ? 1695753663 aynısı oluyor bende onu bekliyodum ama aynısı oldu
  13. A

yeni ekran kartlarında durum böyle değil örnek vermek gerekirse yakın arkadaşlarım hepsine amd tavsiye ediyorum hiç birinde böyle sorunlar sadece benim kartım çok eski olduğu için böyle sorunlar yaşıyorum onun harici diğer kartlarda hiç sıkıntı yaşanı görmedim ayrıca amd kartda dlss in ne işi...
  14. A

23.9.2 güncellemesini yapıyorum yazılım komple gidiyor hiç açılmıyor bilgisayardan yok oluyor anlamadım çözümünü bilen var mı ?
  15. A

AMD Adrenalin 23.9.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

onu nasıl yapacağız mesala o sürümdekini nasıl kuracağım amd den indirince en güncel olanı nı indiriyor ya
  16. A

Asus dual Ekran kartım ısınıyor

Hocam yeni bir şey alınca böyle şeyler bı bende mi oluyor o zaman mesala notebook alımıştık yeni ilk geldiği zaman fanlar 2000 RPM leri zor görüyodu sonra 1 2 gün sonra fanlar 3000 4000 bazen 5000 RPMleri zorlamaya başladı ve her seferinde aynı şeyi yapıyordum yeni aldığımız bilgisayarda da bu...
  17. A

Asus dual Ekran kartım ısınıyor

Hocam bilgisayar sıfır olduğu için tam gücüne yeni yeni geliyodur bir de ekran kartı mı ısınıyor işlemcimi ? yani mesala abimde aldı pc ilk başlarda serin çalışıyodu 60 dereceyi geçmiyodu şuan 75 derecelerde çalışıyor. işlemcinin soğutucusu zayıfsa onadan ısınıyor olabilir. Sistem...
  18. A

RX 570 termal ped kalınlığı ne kadar olmalı ?

chip in termal macunu yeni değiştim ve ben kartı 2. el aldım ama internete herkeste var bence olmalı yani kart asus rog strix bide hız aşırtma fln hiç bir şey yok normal hali oyuna giriyotum direk 85 sonra 87 sonra 88 89 diye gidiyor eskiden fazla ısınınca kapanıyodu şu sıralar hiç yapmadı ama...
  19. A

RX 570 termal ped kalınlığı ne kadar olmalı ?

çin den bir termal ped buldum 15 mk değerinde olduğu yazıyor. Umarım öyledir termal ped kalınlığı ne kadar olmalı benim ekran kartımda termal ped yok o yüzden ölçüm yapamıyorum. ama şuan ekran kartı oyun 87 derece fln oluyor
  20. A

Yardım RX 570'i Besleyebilecek En Ucuz İşlemci-Anakart Hangisidir ?

çok sağol hocam darboğaz konusunda şüpeciydim. sağol.
Geri