Arama sonuçları: *

1. EnYorWizz

Öneri 40-50k dizüstü önerisi

Bütçe 40-50k arkadaşım hem oyun oynayacak hem de yazılımla ilgileniyor. Bunun için laptop önerebilir misiniz
  2. EnYorWizz

Yardım HDD birim haline getirdim içindekiler silindi mi?

HDD Raw türündeydi ve birim halinde değildi ben birim haline getirdim hala Raw ancak ps'ye taktığımda önceden açılan oyunları şu an açamıyorum. Birimi silmeye çalıştığımda üzerindeki tüm veriler silinir yazıyor. İçinde bir şey kaldı mı onu da bilmiyorum ancak kaldıysa silinmemesi gerek. Nasıl...
  3. EnYorWizz

Okumadan hangi meslekler yapılabilir

Hazırlık sınıfı okudum ordan da nakil ile bilişim bölümü meslek lisesine gittim ama okumak benlik değil ve bu yolun sonunda kendimi meslek sahibi olarak göremiyorum. Bilgisayar gibi şeylere ilgim olduğu için yazmıştım ama dersleri yapamıyorum kitap yazı gibi şeyler görünce resmen midem bulanıyor...
  4. EnYorWizz

3-4k arası oyuncu monitörü

5kya kadar çıkamıyorum ne yazık ki yakın zamanda kasaya harcama yaptım ama yukarıda atanlara içim ısındı onlardan birini alabilirim 1725914637 Bunu Alicam muhtemelen yardımcı olan herkese teşekkürler
  5. EnYorWizz

Ben bakarken ürüne zam gelmiş zaten :D ekran kartı rx6600. O monitör türlerini görmüştüm eskiden hangi tür önerirsiniz.
  6. EnYorWizz

Önerileri degerlendiricem eyw öneriler için
  7. EnYorWizz

Kasasına kötü diyorlardi monitörude kötü sanırım sağolun oneri icin
  8. EnYorWizz

3-4 k arasi oyuncu monitörü arıyorum LoL ve FPS oyunlari oyunları hikayeli oyunlar girdiğimde oluyor nadiren çok az gezindim böyle bir şey buldum monitörden cok anlamıyorum https://www.n11.com/urun/gamepower-vivid-f20-27-1-ms-100-hz-rgb-full-hd-curved-va-led-monitor-50082646?magaza=speedtecno...
  9. EnYorWizz

STEAM ÇÖKTÜ! ( DÜZELDİ )

tamda deadlock playtest atmıştı birisi e-posta falan geldi hesap çalındı falan sandım aklım çıktı
  10. EnYorWizz

Bilgisayar kendi kendine kapanıp açılıyor

bu konularda çok fikrim yok ama kernel 41 hatası arkadaşımda olmuştu psu'su bozuk olduğunu anladı sonradan sizdede böyle bir şey olabilir belki
  11. EnYorWizz

Yeni başlayan biri C# mı başlamalı python mu?

0'dan başlayacağım bilgisayar başında çok vakit geçirdiğimden bari boşa gitmesin kendimi bilgisayarın bi alanında geliştireyim diyorum. Yazılıma başlayabilirim çok az videolara baktım başlama dili olarak herkes C# ve python önermiş ancak ben bu konuda bilgim olmadığı için arasında kaldım. 0dan...
  12. EnYorWizz

Dosya Aktarımı Birden Çok Yavaşladı

marka kioxia gibi bir şeydi sağol deneyeceğim söylediğin uygulamaları
  13. EnYorWizz

başka bir aygıta atmıyorum gene ssdnin içinde farklı dosyaya falan atıyorum sadece ısınma durumunada bakmadım bakabileceğim bir uygulama var mı
  14. EnYorWizz

Eskiden dosyaları bir yerden bir yere taşırken aşırı hızlı bir şekilde taşıyordu saniyeler falan sürüyordu yüksek boyutlu dosyalar bile ama sonradan bir şey oldu 1mb/sn ile falan taşımaya başladı arada bir gene 250mb falan oluyor ama genellikle 1mb çok dosya aktarımı yapan biriyim bu durum çok...
  15. EnYorWizz

Yardım 400 TL Mouse Pad Önerisi

400 TL civarı mouse pad arıyorum 1 metreye ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur ama kaliteliyse küçükte olur. ben bunu buldum bildiğiniz daha iyi mouse pad var mıdır? https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-havit-gamenote-mp8301-xl-900-x-300-x-3mm-gaming-fiyati,541231294.html
  16. EnYorWizz

Yardım 700 TL Mouse Hangisi Alınır?

sabahtan beri boostluyorum konu bi anda patladı la sağolun bu arada
  17. EnYorWizz

2 mouse arasında kararsız kalmıştım 3'e çıktı :D
  18. EnYorWizz

https://www.trendyol.com/steelseries/prime-plus-rgb-optik-fps-gaming-oyuncu-mouse-p-117597078 https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-g203-lightsync-siyah-910-005796-kablolu-oyuncu-fiyati,886206589.html bu 2si bana uygun ve iyi geldi bu fiyatlarda daha iyi öneriniz varsa sevinirim.
  19. EnYorWizz

Yardım F/P PC Ekipmanı Önerisi

bütçe monitör için 7k falan mouse ve mouse pad için bütçe yok onlara 1k civarı
  20. EnYorWizz

Yardım F/P PC Ekipmanı Önerisi

Bu yaz işe gireceğim ve monitör, mouse ve mouse pad alacağım. Monitörün 165 veya 180hz olmasını istiyorum. Eğer gerçekten kaliteliyse bütçe fazla olabilir. Şimdiden teşekkürler.
Top Bottom