Arama sonuçları: *

1. m4list

RX6600 Siyah ekran sorunu

2 3 Gündür hem oyun ortasında hem de video izlerken bir anda siyah ekran veriyor ve reset atıyor.Başlıkta yazdığım gibi ekran kartım rx 6600 acaba sorun driver kaynaklı mı diye güncelledim güncel son sürüme geçtim (1-2 sürüm önceden gelmek daha mantıklı biliyorum) fakat sorun çözülmedi video...
  2. m4list

RTX3050 İ5 12450H ile düşük fps aliyorum

test videosuna baktığın sistem laptop mu çünkü masaüstü ekran kartı ve işlemcileri daha güçlü oluyor o yüzden o fpslerde gezmen normal.
  3. m4list

tarayıcı sayfaları kendi kendine hareket ediyor

şuan klavyede saçmalıyor kendi kendine kapatıp açtım pcyi takıp çıkardım gene değişen yok virüs bulaştırmış olabilir miyim diye düşünüyorum ama hiç o tür bir dosya indirmedim.
  4. m4list

tarayıcı sayfaları kendi kendine hareket ediyor

hem tarayıcı sayfaları örneğin yt yada operanın ana sayfası hemde discord dm ve sunucu chatleri kendi kendine yukarı yada aşağı kayıyor.Mouse alalı daha 1.5 ay falan alıyor modeli glorious model o,bir sorun olduğunu sanmıyorum hatta tam şuan bunu yazarken gene sayfanın en altına kaydı.Nasıl...
  5. m4list

CS2 1000 tl ak öneri

başlıktada belirttiğim gibi 1000 TL'ye kadar ak skini almayı düşünüyorum.Şu cs2 hypeları azaldığı için skin fiyatları ciddi düşüşte şuan o yüzden önerilerinize açığım tabii 700 800 TL'ye bir şeylerde önerebilirsiniz ben max. 1000 tl ayırabiliyorum aklımda neon rider ve imparatoriçe var ama gene de...
  6. m4list

Steam sepetim nasıl?

şuana kadar rdr2 almamam hata biliyorum ama zararın neresinden dönsem kar şuan almazsam daha alamam.Lego oyununu alma sebebimde yıllar önce ps3te ilk oyununu oynamıştım hazır evde kol var fiyatıda uygun oynarım diye aldım 1000 TL'ye kadar bütçem var önerilerinizi beklerim
  7. m4list

Discord Durduk Yere Hesabımı Bloke etti

uygulamasında bu hatayı alıyorum zaten garip değil mi
  8. m4list

Discord Durduk Yere Hesabımı Bloke etti

aynı sorun şuan bende de var nasıl çözülecek bu
  9. m4list

Yardım ubisoft connect giriş yapamıyorum

steamde hazır indirimdeyken far cry 3 ve 5 aldım oyunu fakat oynamak istediğimde ubisoft connect ile giriş yapmamı istiyor 3 farklı hesap açtım hiç birinde giriş yap tuşuna basamıyorum (mailleri onayladım) giriş yap tuşuna bastığımda öylece kalıyor hiç bir şey olmuyor dün geceden beri kaç kere...
  10. m4list

Vsync Açınca 144 fps olması gerekirken 72 fps oluyor

Konuyu daha önce açtım ama büyük ihtimal yanlış konuyu seçtiğim için yazan olmadı.Minecraft oynarken ''shader'' açarsam,vsync açtığımda fps 72 ye kitleniyor ve buda hoş bir görüntü oluşturmuyor hatta 60 fps hissi bile vermiyor.Shader kapatınca normale dönüyor her şey ama gözüm shadera alıştığı...
  11. m4list

144 hz fakat vsyn açınca 72 oluyor

Arada sırada arkadaşlarımla minecraft giriyorum bir süre sonra shader yükledim.Ama ne kadar garip ki shader açıkken vsync açık ise fps 72'ye kitleniyordu,shader kapatınca tekrar 144'e kitleniyor.Farklı shaderlar ile denedim olmadı başka hiç bir oyunda böyle bir şey yaşamıyorum.Vsync açma...
  12. m4list

HOİ 4 türkçe yama kurma

öncelikle oyunu steamden almadım gamepass üyeliğim vardı hazır orda hoi 4 varken indireyim dedim fakat türkçe yama nasıl kurucam bilmiyorum.Keşke steamden iade etmeseydim atölyeden hallederdim,ytde çözüm bulamadım izlediğim videolar işe yaramıyor yada eski nasıl halledeceğimi biliyorsanız yardım...
  13. m4list

Frisby Kasa-Psu alınır mı

https://www.incehesap.com/neron-6600-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50681/ bugün bu ürünü sipariş etmeyi düşünüyorum. Fakat içinde ki psu c4 diyebileceğimiz cinsten yazın orta-sonlarına doğru değiştirme şansım olucak şimdi alsam 3 4 içinde bir problem olur mu
  14. m4list

Samsung Odssey G3 alınır mı

Çok fazla bütçem yok 3-4k arası mönitör bakıyorum 144 hz, en mantıklı seçenek samsung odssey g3 gibi geliyor.Biraz bakıncada çok fazla ghosting var mesajlarını gördüm eski g3 lerin üretimi durdu şuan piyasadakiler yeni diye biliyorum. Başka mönitör öneriniz varsa bakarım.
  15. m4list

Bu Sistem Alınır mı?

oynayacağım oyunlar öyle yeni nesil oyunlar değil valorant csgo lol arada bannerlord ve forza girerim uygun fiyatlı bir sistem bakıyorum ama piyasa nedense hala kötü bulabildiğim sistem şu : https://www.incehesap.com/-fiyati-56888/?hsu=245024,252215,245027,245030,245033,245036,245039,245045...
  16. m4list

gtx 1650 mi yoksa rx 6500 xt mi

alacağım sistem hazır sistem olucak fiyat olarak genellikle birbirlerine yakınlar pcie 4.0da 6500 xt daha iyi biliyorum ama alacağım sistem 3.0 ve ilerde yükseltme yapabilir miyim herhangi bir fikrim yok o yüzden bu iki kart arasında kaldım 1650 asus tuf modeli 6500 xt ise msi emin değilim sizce.
  17. m4list

7-8K Arası Toplama PC Önerisi

Bütçe : 8000 Bütçeyi biraz aşabilir sorun olmaz oyun oynamak için pc toplamak istiyorum.Oynayacağım oyunlar öyle ahım şahım şeyler değil (csgo,valorant,ets2,bannerlord) tarzı şeyler.Mönitör dahil olmadan 8k ya neler alabilirim
  18. m4list

Çözüldü✓ 3000 TL Mönitör önerisi

başlıkta dediğim gibi max 3000 tl olursa güzel olur 0 yada 2. el fark etmez öneriniz var mı
  19. m4list

zotac marka ekran kartları

2. el alıcam yani 0 fiyatları uçmuş 2 sene önce kampanyalarda 700 800 tl olan 1050 ti şuan 3500 ise 0 almak saçma geliyor.
  20. m4list

zotac marka ekran kartları

1050 ti belki bütçeyi biraz zorlarsam 1650
Geri