Arama sonuçları: *

1. SepuLtura_

LGA 1200 Anakart Tavsiyesi

İ5 10400F
  2. SepuLtura_

LGA 1200 Anakart Tavsiyesi

Arkadaşlar Gigabyte H510M S2H V2 kullanıyordum değiştirmek durumunda kaldım LGA 1200 DDR4 uyumlu anakart tavsiyesi verebilir misiniz Bütçem 3000 civarı
  3. SepuLtura_

Display Port No Signal Hatası

Ramlarin yerlerinide değiştirdim kablolara bakacağım yinede teşekkürler inşallah bilen birileri çıkar da sorunu çözebiliriz ya
  4. SepuLtura_

Denedim onda da bir etki etmedi monitörden ışık geliyor kırmızı ve beyaz oluyor arada bilgisayarı çalıştırıyorum asus ekranı geliyor sonrasında dp no signal deyip kapanıyor ışıkta kırmızıya dönüyor
  5. SepuLtura_

Arkadaşlar 1 haftadır bilgisayarı açmıyorum taşınma sürecimizden dolayı taşındıktan sonra her 6 ayda bir yaptığım gibi kasamı açıp fanlarını vs temizledim tozlanmıştı(ilk defa açmıyorum) ertesi gün her fişini taktım çalıştırdım ama monitörden displap port hatası alıyorum(no display port)...
  6. SepuLtura_

Yardım CapsLock tuşu ters çalışıyor Işığı yanarken küçük yazıyor

Birkaç şey denedim olmadı
  7. SepuLtura_

Hangi monitör daha iyi

Ben Asusun monitörlerini beğeniyorum ama Philipste köklü markalardan hepsinin özelliklerini inceledim aşağı yukarı aynılar içine hangisi sinerse onu tercih et derim
  8. SepuLtura_

Monitör Tavsiyesi IPS vs VA

Bu arada Panel değişimide hemen hemen Monitör fiyatına mı gelir Garanti falan bir kısmını karşılamaz dimi?
  9. SepuLtura_

Asus Tuf Gaming VG249Q1 kullanıcısı olarak çok memnundum bildiğimden şaşmayacağım önerileriniz için teşekkürler :)
  10. SepuLtura_

Sizce hangi monitörü tercih etmeliyim eski asus tuf gaming vg249q1a kullanıcısıyım fiyatı biraz pahalı geldi bu konuda Casperı tercih etsem nasıl olur?? https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1a-23-8-1ms-165hz-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led-monitor-pm-HBC0000054HWJ...
  11. SepuLtura_

Battlefield 1 ActivationUI.exe 0xc000007b hatası

Yaklaşık 3 3.30 saattir youtubeden araştırıdğım videolara dahilinde sorunu çözmeye çalıştım lakin maalesef olmadı yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı
  12. SepuLtura_

fifa 21 de görüntü kasması

Düzeldimi fps sabitleyince
  13. SepuLtura_

Fifa 21 Takılma sorunu

bilgisayarımdan Fifa 21 oynuyorum fps değerlerim 150 civarı ama nedenini anlamadığım şekilde oyunum akıcı değil yardımcı olabilecek olan arkadaşlar varmı??
  14. SepuLtura_

15.000 TL sistem önerisi

İ5 11400f tercih etsem nasıl olur arada çok bir fark var mı
  15. SepuLtura_

15.000 TL sistem önerisi

15.000 tl civarı miktar ile Cs:Go Hoi4 Call Of Duty Ets2 vb. Oyunları sıkıntısız yüksek fps oynatacak sistem önerebilir misiniz
Geri