Arama sonuçları: *

1. O

Çözüldü✓ SCYROX V8 aldım nasıl bağlıyacağım pc ye

eyvallah dostum oldu sağol
  2. O

Çözüldü✓ SCYROX V8 aldım nasıl bağlıyacağım pc ye

SCYROX V8 aldım nasıl bağlıyacağım pc ye wıreless olarak ilk mousem cahil görün beni arkadaşlar.
  3. O

Sigorta şirketi ödeme yapar mı

mantıklı zaten 40k lık motora 5k sigorta ödenmemeli patlamazsan güzel olur tabi
  4. O

Sigorta şirketi ödeme yapar mı

Sİgortasızlıktan ceza yazdılar mı peki meraktan soruyom. Geçmiş olsun bu arada
  5. O

19 Yaşında F30 !!!!!

dizel olanlar 2.0 bmw motor 190lık. benzinli olanlar 1.6 php peugeot motor 170 lik . 1730963762 hayırlı olsun dostum güzel bi tercih yapmışsın kazasız belasız. istanbul anadolu tarafındaysan saplayabilirim tcevüz paket megane ile
  6. O

❌İndirim Bitti! Samsung M34 6.999 TL 🔥🔥🔥🔥

ben kullanıyodum sepete uyguladım ödemeyi hepsifinansla yapıyodum bitti aw geri sepete attı beni siparişlerimde gözükmüyo ama limitten gitmiş bakiye
  7. O

NVDIA G-SYNC nasıl aktif edebilirim

o zaman haklısın ben 165 te kullanıyorum düşürüyorum 144e teşekkürler dostum
  8. O

monitörenden aktif ettim
  9. O

herkese iyi forumlar arkadaşlar, Nvdıa rtx 2060 kullanıyorum monitörümde asus vg24 modeli g-sync destekliyor ama nvdıa denetim masasında özelliği aktif hale getiremiyorum çünkü birincil ekran olarak seçemiyorum görseli aşağıya bırakıyorum displayport bağlantım
  10. O

NVDIA KARTIM VAR BU MONİTÖRÜ ALDIM GSYNC DESKTELİYORMU?

adaptive sync ile gsync arasında fark var mı ne işe yarıyorlar pek bilimiyorum zaten
  11. O

ürün açıklaamsında göremedim ben destekliyormu 1656182276 o nasıl oluyor iyi mi kötü mü
  12. O

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1a-23-8-1ms-165hz-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led-monitor-p-HBCV0000054HWK Monitör bu gsync desteği var mı göremedim yoksa da bunu kullanabilirmiyim RTX 2060 İNTEL İŞLEMCİ İ3 SİSTEM İLE
  13. O

Lütfen yardım bilgisayarıma virüs bulaştı !?

hacı naptın sen nerden girdi o pc ye
  14. O

Hızlı ve sert şut çekemiyorum

ayak üstü vur gitsin işte onuda yapamıyosan pis burun style
  15. O

Hastane randevusu alabilen var mı?

bende buna güvenerek gittim geri döndürdüler beni
  16. O

❌İndirim Bitti! incehesap çılgın indirim

gamepower in monitörü alınır mı? 2.9 k ya
  17. O

❌İndirim Bitti! incehesap çılgın indirim

bende stoklar gözüküyo su an
  18. O

Gaming Gen Hasarlı PC Kasası Gönderdi

ama ben bu sisteme paramı bağlıyıp alıyorsam ve sıkıntı çıkıyorsa paranın geri verilmesi gerekmezmi , hafta sonu sınava giricem mağazaya gidemem kasayı kargoya bıraktım onlar yollucaklar 1655466485 garantimiydi reis seninki
  19. O

beyler pc hocası forumda kimse yok mu burası daha aktif heralde
  20. O

Heyecanla biraz hit yapıyım dedim gayet normal bir şey ama insanın başına gelince kötü oluyor ne diyeceğini bilemiyor
Geri