Arama sonuçları: *

1. E

1000mbps internet için modem router önerisi

hocam çok teşekkür ederim tt eve kadar getirmiyormuş kabloyu elektrikçilere ulaştım ama 5000tl istiyor kablo dahil sadece birde işçilik nasıl yapayım
  2. E

1000mbps internet için modem router önerisi

Merhabalar arkadaşlar evime yeni fiber altyapı geldi 1000mbps destekleyecek router veya modem önerir misiniz?
  3. E

Fiber Var mı bina altyapısında

Kanka türknet mi alsam yoksa tt mi bilemedim fiyat çok esktrem değil benim için 1000 tl ttye 500 türknete öderim ama hangisi daha stabildir sorunsuzdur amacım o 1734364047 Anladım hocam
  4. E

Sence ne yapmalıyım 😂
  5. E

anladım hocam çok teşekkür ederim :) 1734293507 birde ttye geçmek istemememin sebebi upload da çok düşük 50mbps
  6. E

anladım valla bakalım daireye onlar çekiyor dimi fiberi ?
  7. E

türknet altyapısı olsa kesin bağlatırdım da biraz çekincelerim var açıkcası tt altyapısını kullanan başka firma yok mudur acaba
  8. E

tt iyi midir? peki bağlatmalımıyım 1000mbps
  9. E

anladım bazı yerlerde türknetinde tt altyapısı kullandığı söylemişlerdi.Ondan sordum hocam
  10. E

türknet destekler mi 1000mbps yoksa sadece tt mi desktekler türknet nasıldır ne yapmalıyım ?
  11. E

1000mbps olduğuna eminiz dimi peki biz mi yukarıya çektiriyoruz daireye yoksa onlar mı çekiyor ?
  12. E

Askerden yeni geldim bu pano vardı binamızda fiber kutusu mu yoksa başka bir şey mi bilgi verebilir misiniz altyapı sorgulama yaptığımda 89 mbps gösteriyor
  13. E

En iyi oyun bilgisayarı

benim işime gelir :D öğreen profesyonel ol her modele 100 tl :D 1728061420 pahalı çok pahalı 1728061441 ben dışarıya nakışını 100 TL'ye yapıyorum :D
  14. E

En iyi oyun bilgisayarı

ama bu şöyle bir sıkıntı var gömlekçi bulman lazım benim kendi dükkanım diye dikip koyuyorum ama senin müşteri bulman lazım 1728061205 vallahi üstündeki nakışına göre değişir dostum ama max 300 tl ben 700tlye satıyorum ayriyetten başka gömlekçilere de iş yapıyorum yani bir yerden...
  15. E

En iyi oyun bilgisayarı

yani 2m varsa benim kazandığım kadarını kazanırsın
  16. E

En iyi oyun bilgisayarı

nakış 1728061073 dostum ben sadece desencime 40000 + 15000 araç parası veriyorum oradan da başlayabilirsin
  17. E

En iyi oyun bilgisayarı

dostum 12 saati sadece nakıştan 35000 tl kazandırıyor x2 yaparsan gerisini sen düşün 1728060975 mağaza gelirlerini söylemedim bile
  18. E

En iyi oyun bilgisayarı

Tekstil dostum işte merterde mağazam var kendi nakış atölyem var. Ekstra Maliyetim yok gömleği üretirken kendim üretiyorum kendim dikiyorum. Maliyetler azalıyor oyüzden
  19. E

En iyi oyun bilgisayarı

kanka pcye okadar ayırdım normal bütçe 500 600k falan :)
  20. E

En iyi oyun bilgisayarı

öylemi diyorsun hani hemen alsaydım diyordum alıp 9950x gibi bir işlemciyle kullanamaz mıyım ? 1728059809 Yanına Bu İki monitörü almayı düşünüyorum hocam yayın falan açarım diye...
Top Bottom