Arama sonuçları: *

1. E

Ünlü Bir Siteden Random Key

:D
  2. E

incehesap ? bildiğim kadarıyla random key satılmıyor ama :D
  3. E

Merhabalar Arkadaşlar Oyuns.com sitesinde garantili key var acaba bunlar gerçekten liste garantili mi siteden açıklamada şöyle bir ibare var "Bu paket ile aşağıdaki AAA oyunlardan garantili 1 tane Steam Key anında hesabına teslim edilir. Oyun Listesi (Liste Garantili)"
  4. E

3000-4000 tl klavye önerisi

FGG Madlions Mad60 veya 68 var manyetik switch rapid trigger vs. var veya Wraith w60 var 2700 tl civarında ikiside
  5. E

❌İndirim Bitti! 22.599 TL SAPPHIRE RADEON RX 9070 PULSE

XFX 9070 XT de geçerli beyler indirim
  6. E

TURBOX ZX_DU99D4 X99

Merhabalar Tek 1 Adet sunucu kurmak istiyorum öyle kendi zevkime göre hem öğrenmek hemde uğraşmak için Buna Hangi işlemci kullanabilirim kaç gb ram kullanabilirim sınırları nedir ve başka ne gerekli bu sunucuyu kurmak için
  7. E

Merhabalar Ben Fivem Sunucusu Açmayı Düşünüyorum Ama Nasıl Bir Sunucu Gerekiyor

Merhabalar Ben Fivem Sunucusu Açmayı Düşünüyorum Ama Nasıl Bir Sunucu Gerekiyor. 384GB ram E5-2697v2 2X İşlemcili bir sistem işimi görür mü birde çok farklı fikirlerim var fivemtr de yapılmamış şeyler ama optimizasyon nasıl olur nasıl biter developer vs bilen arkadaşlar ulaşabilir mi ücretli bir...
  8. E

1000mbps internet için modem router önerisi

hocam çok teşekkür ederim tt eve kadar getirmiyormuş kabloyu elektrikçilere ulaştım ama 5000tl istiyor kablo dahil sadece birde işçilik nasıl yapayım
  9. E

1000mbps internet için modem router önerisi

Merhabalar arkadaşlar evime yeni fiber altyapı geldi 1000mbps destekleyecek router veya modem önerir misiniz?
  10. E

Fiber Var mı bina altyapısında

Kanka türknet mi alsam yoksa tt mi bilemedim fiyat çok esktrem değil benim için 1000 tl ttye 500 türknete öderim ama hangisi daha stabildir sorunsuzdur amacım o 1734364047 Anladım hocam
  11. E

Sence ne yapmalıyım 😂
  12. E

anladım hocam çok teşekkür ederim :) 1734293507 birde ttye geçmek istemememin sebebi upload da çok düşük 50mbps
  13. E

anladım valla bakalım daireye onlar çekiyor dimi fiberi ?
  14. E

türknet altyapısı olsa kesin bağlatırdım da biraz çekincelerim var açıkcası tt altyapısını kullanan başka firma yok mudur acaba
  15. E

tt iyi midir? peki bağlatmalımıyım 1000mbps
  16. E

anladım bazı yerlerde türknetinde tt altyapısı kullandığı söylemişlerdi.Ondan sordum hocam
  17. E

türknet destekler mi 1000mbps yoksa sadece tt mi desktekler türknet nasıldır ne yapmalıyım ?
  18. E

1000mbps olduğuna eminiz dimi peki biz mi yukarıya çektiriyoruz daireye yoksa onlar mı çekiyor ?
  19. E

Askerden yeni geldim bu pano vardı binamızda fiber kutusu mu yoksa başka bir şey mi bilgi verebilir misiniz altyapı sorgulama yaptığımda 89 mbps gösteriyor
  20. E

En iyi oyun bilgisayarı

benim işime gelir :D öğreen profesyonel ol her modele 100 tl :D 1728061420 pahalı çok pahalı 1728061441 ben dışarıya nakışını 100 TL'ye yapıyorum :D
Geri