Arama sonuçları: *

1. O

❌İndirim Bitti! Amazon'da Clear Şampuanlarda 6 al 4 öde

cool sport 80₺ arındırıcı kömür lü olan 49₺ ikiside 350ml bu fiyat farkı neden bilen varmı ?
  2. O

❌İndirim Bitti! Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse 354,90TL

g102 yıllardır kullanıyorum moba oyunculuğu için çok önerilirdi tuşları çok hassas lol oynarken çok iyi oluyor hafif ve küçük bir mouse benim tek yaşadığım sıkıntı tekerleği bozuluyor sayfayı aşağı kaydırırken kendi 1 tık yukarı yapar arada kroniktir bu mouse ta logitech mail atınca yenisini...
  3. O

Arctic P12 (5 adet) 635TL

İşte sonunda düzgün cevap zaten cha_fan girişlerinde Asus pwm fanları bile varsayılan olarak dc mod çalıştırıyor
  4. O

❌İndirim Bitti! 🔥DarkFlash DK431 E-ATX KASA 1292 TL 🔥 STOK GELDİ

1311₺ ye nays ile aldım %10 iade 131₺ gelicek 1180₺ ye almış oldum çok iyi fiyat @Ckribrahim teşekkürler
  5. O

İphone 11 64 gb 14079₺

alınmaz diyen arkadaşlar bir gidin piyasa araştırın hala en çok satan telefon bu 2.eli rafta durmuyor çevremde bile hala 0 alanlar var
  6. O

❌İndirim Bitti! DARK Maxima V30 2258 - 1664 TL

gayet güzel dolu dolu bir kasa yapmışlar ihtiyacım olsa alırdım DARK yerine Msi Asus Cooler master yazsa eminim on kat daha fazla satardı
  7. O

Arctic Liquid Freezer II 360 3.168,43 TL

Ben olsam kasanız uygun ise bütcenize göre arctic liquid freezer II 240mm-280mm veya 360 mm lik almanı bizzat kendim kullandığım için gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
  8. O

tasarımı baya benziyormuş Dark Rock 3 e thermal grizzly termal macun kullanıyordum birde bu test hangi işlemci ile yapılmış Malum 5800x3d 3d V-Cache den dolayı ısınıyor aldığınız soğutunun direk 5800x3d ile yapılmış testi var mı
  9. O

be quiet dark rock 3 vardı direk 93 derece oluyordu oyun içi bile 85 lerde geziyordu hemen arctic liquid freezer 2 360mm'ye geçtim
  10. O

Ev 21 derece Fanlar otomatik ayarlarda Birtek BF 2042 de bu kadar yükseliyor önceden maksimum 83 dereceyi görmüştü 6900xt ile BF 2042 2k çözünürlük ultra ayarlarda 128 kişilik oyuna girerken yükleme ekranında 3 saniye civari 80 dereceyi görüyor sonra oyun içi stabil 65-70 derecelerde kalıyor
  11. O

tavsiye ederim çok başarılı soğutucu 5800x3d ile kullanıyorum
  12. O

Yardım İşyeri için altyapısız internet önerisi

Altyapısız istiyorsan tek çözüm Süperbox kotalı ve pahalı ama yapıcak bir şey yok hız konusunda kullanıcağın yerde turkcell hat ile speedtest yap benzer sonuçları alırsın superbox lada birde fiyatları sabit internetten pahalı mobil paketlerden de ucuza geliyor özellikle işyerlerinde çok fazla...
  13. O

Kablonet paket kaybını çözmek için 100'lü IP bloğundan çıkmalı mıyım?

Malesef bütün servis sağlayıcılar Aylık ücret karşılığı çıkarıyor 100 lü ıp den denemek için 1 aylık alıp kullanın düzelmez ise iptal edebilirsiniz
  14. O

Kablonet paket kaybını çözmek için 100'lü IP bloğundan çıkmalı mıyım?

statik ip ücretli olduğu için isteyerek 100lü IP(cgnat) den çıkamazsın aylık ücret karşılığı alıp deneyebilirsin ama servis sağlayıcısı değiştirmek daha faydalı olur
  15. O

Düşük Ping İçin Hangi İnterneti Tercih Etmeliyim?

superonline fiber var ise daireye kadar fiber kablo çekip sonlandırdığı için superonline fiberi tavsiye ederim ama fiber oldumu kolay kolay sıkıntı yaşamazsın sana kalmış
  16. O

Süperonline Port Arızası

süperonline gelip bakıp soruna tt den diyorsa onlarda tt ye arıza kaydı açıyorlar 2 gün içinde tt ekipleri gelip bakıyorlar genelde daireye girmez tt ekibi ankastreye bakıp hız ölçümü yapıp sorun yoksa giderler siz görmezsiniz bile geldiklerini sonra tekrar superonline gelip bakıyor 4-5 günü...
  17. O

Yardım Superonline Türk Telekom Bakım Çalışması

o zaman yapıcak bir şey kalmıyor kullanmadınız dönemin faturasını ödememe yada sonraki aylara indirim gibi ihtimal var mı onu öğrenin müşteri hizmetlerinden yada o tarihe kadar dondurun paketinizi ondan ücret alıyorlar diye biliyorum
  18. O

Süperonline Port Arızası

port değişimi yapılmış olabilir superonline gelip ankastreden kutusunu kontrol etmesi lazım 250 ₺ Ücretli teknik servis açmışlar size kesinlikle itiraz edin illa olmaz yansıtıcaz derler o zaman modem değişimi yaptırın ücret yansır müşteri hizmetlerini arayıp itiraz edin modem değişimi ücretsiz...
  19. O

Yardım Modem arayüzündeki gibi indirme hızının aynı olmaması

Paket değişimi olucak hız artıcak malesef fiyatta artıyor ücretli ama bence değer VDSL varken ADSL kullanılmaz
  20. O

Yardım Superonline Türk Telekom Bakım Çalışması

olabilir gelen ekip kablo kontrolü yapması lazım priz kontrolüde çok önemli eski tip prizlerdense iptal edin arkasından düz bağlayın en sağlıklısı priz kullanmamak lazım Modem olabilir Adsl den vdsl e geçiş yaptıysanız modem desteklemiyor olabilir özellikle R9 seri numarası ile başlayan...
Geri