Arama sonuçları: *

1. F

Anakartla Alakalı Ekranlarda Beyazlıklar

Bugün başladı. Açılırken anakart ekranında beyazlık vardı. Kabloları falan herşeyi kontrol ettim. Sadece BIOS'ta ve açılırken gelen anakart ekranında oluyor. Varmıdır bir çözümü?
  2. F

Bu Bisiklet Ekipmanları İyi Midir?

https://www.trendyol.com/scoyco/h26-mafsalli-dirseklik-p-744381788?boutiqueId=61&merchantId=130850 https://www.trendyol.com/mechanix/tactical-eldiven-siyah-p-337404771?boutiqueId=61&merchantId=131994...
  3. F

7900XT'ye nasıl 3 girişli kablo bulunabilir?

kablo yok? 1720092498 giriş yok demedimki kablo yok dedim 1720093000 @xenk2626 hocam 2x8 var zaten bunun yanına bi tane de 1x8 alıp taksam olur mu
  4. F

PCI-Express 4.0 x16 diyor 1720091526 pardon 3x8 pin
  5. F

dönüştürücü önerin varmı 1720091418 veya kablo
  6. F

PSU'm RM850X. Sapphire Nitro+ 7900XT aldım ama bunun 3 tane güç girişi varmış. Baktığım kadarıyla PSU ile gelen kablolarda sadece 2'li girişler var. Ben bu 3'lü girişi nasıl yapabilirim? Ekran kartıyla güç kablosu gelir mi? Ya da 2 tane 2'li kablo taksam da boşta 1 kablo dursa sorun olur mu?
  7. F

50000 ve 70000 Bütçe Sistem Önerisi

Bir 50000 bütçe bir de 70000 bütçe için bilgisayar önerilerinizi bekliyorum.
  8. F

Steam Dolandırıcısına Sipariş Geçmişimi Attım Bişey Olur Mu?

Hocam mesaj gelince korktum biraz. Bişey olur mu? Kredi kartı bilgilerini değiştirme tarzı bişey diyordu mesajda. Onu görünce kayıtlı kredi kartımı falan sildim steamden.
  9. F

Steam Dolandırıcısına Sipariş Geçmişimi Attım Bişey Olur Mu?

Dolandırıcıya steam satın alma geçmişimi attım. Gerçek sanmıştım telefona mesaj gelince anladım kod istedi adam engelledim geçtim. Fakat mesaj geldi. Vermedim mesajla gelen kodu. bir şey olur mu bundan sonra çalınma vs.? Şifre falan değiştirmeli miyim?
  10. F

S6yı Note9a Kablosuz Aktarabilir Miyim?

S6yı Galaxy Note9a kablosuz aktarabilir miyim?
  11. F

The Forest Trainer Önerisi

açmaya çalıştığımda premium istiyordu 1690999271 hileleri açmaya çalıştığımda*
  12. F

The Forest Trainer Önerisi

WeMod diye bir trainer buldum ama herşeye premium istiyordu the forest için bedava bir trainer önerir misiniz?
  13. F

KrakenFiles Çok Yavaş İndiriyor

KrakenFiles'te bazı dosyalar normal bazı dosyalar çok yavaş iniyor. 6 tane büyük dosyayı 10 saat bekleyerek indirmek istemiyorum. Serverleri nerede? Hangi VPN ile hızlandırabilirim?
  14. F

Öneri Bedava strateji oyunu önerisi

Bedava strateji oyunu önerilerinizi bekliyorum. 1939 ile günümüz arasında geçerse güzel olur.
  15. F

Logoyu nasıl youtubeye uygun hale getirebilirim?

Bir logo var ama YouTube profil fotosu yapamıyorum. Nasıl yapabilirim?
  16. F

Öneri Hangi Sepet Daha Iyi?

1. Sepet MGS GZ Arma 3 2. Sepet MGS GZ Ready or Not Squad 3. Sepet MGS GZ Squad Birkaç düşük fiyatlı oyun (öneriye açığım) Hangi sepet?
  17. F

Kristalize fenol tedavisi deneyimi olan var mı?

'Pilondal sinüs' adlı bir kıl dönmesi sorunum var. Kristalize fenol diye bir tedavi olacağım. Onun öncesi lazer yaptıracağım. Deneyimleyen var mıdır? Acı hissedilir mi? İşlem sonrası ağrı/acı olur mu?
  18. F

MW2 tek oyunculu ödülleri nasıl alınır?

MW2'nin tek oyunculusunu bitirdim görevlerde ödül gözüküyor. Onları nasıl alabilirim?
  19. F

MW2 hesabı nasıl kurtarılır?

Steam'de 40'tan fazla saatim var Battle.net'ten MW2 aldım. Açılırken bir şeyler sordu ben de bu hesaptan devam et dedim. Amma velakin eski hesabımı değil yeni bir hesabı verdi bana. Eski hesabımı nasıl alabilirim?
  20. F

Sinan kuzucu ılk doz sarmal deneme cevap anahtarı nasıl bulunur?

http://sorucozumleri.sinankuzucuyayinlari.com/2023-lgs-turkce-ilk-doz-sarmal-deneme bu kitabın cevap anahtarı lazım. Bulabilecek var mıdır? 2023 LGS Türkçe ilk doz sarmal deneme.
Top Bottom