Arama sonuçları: *

1. G

Yansıtma özelliğini TAMAMEN KAPATMAK

Gösterdiğim şeyi tamamen Telefon ve PC üzerin'de kapatmanın yolu var mı ?
  2. G

Epic Game 20% İade devri bitti

valla ben de hep 20% gördüm fakat öyle diyorsan öyledir ama O halde hep 20% olsun normal zaman da 5% olması saçma hatta İndirim'de 5%-10% daha mantıklı zaten iyi indirim yapıyolar Üstüne 20% meh tabi ki son kullanıcı için daha iyi fakat neysee garippp göreceğiz bahar indirimi olur MART ayın'da
  3. G

Çok saçma o halde 1.5 hafta önce Arkadaşım alacaktı yine vardı 20% kafalarına göre iş yapıyolar o halde
  4. G

ARC ile BF6 20% verdi şuan neden 5% o halde bea
  5. G

bf6 aldığım zaman özel indirim yoktu? Oyun çıktı ve 20% vardı
  6. G

Artık Epic games Oyunların'dan satıl aldığımız para'nın 20%sini değil 5%ini iade ediyor galiba Geçmiş olsun arkadaşlar
  7. G

Telefon yere düştü ve ekranı açılmıyor

İç ekran mı kırılmış hocam?
  8. G

Battelfield 6 Chate yazı yazamamak

Gençler bf6 oynuyorum Arkadaşlarım bana yazabiliyor Lobby'deyken fakat ben bazen yazıyorum bazen yazamıyorum '''''/'''' İşaretini çıkmıyor bazen çıkıyor öyle yazıyorum... Genel bir bug mı var? zaten Oyun da şuan bir sürü bug var... Tuş ayarlarını sıfırladım düzelmedi
  9. G

Yurt Dışına Otobüs Seferleri (Gece Saatleri)

Beyler bilgisi olan geri dönüş yaparsa
  10. G

Rx7600 çökmesi Battelfield 6 Oynarken

Battelfield 6 ve The Last Of Us'ın bazı sahnelerin'de sürekli bu hata'yı almaktan çok yoruldum UPDATE etsem bile hiç bir halt değişmiyor çözüm öneresi olan? 'BF4 ve LOL Minecraft oynarken sıfır sıkıntı'
  11. G

Yurt Dışına Otobüs Seferleri (Gece Saatleri)

Beyler yurt dışına çıkacağım fakat Aradığım saatler'de 23:59 ile 06.00 arası otobüsler ariyorum bineceğim saatler bu şekilde fakat ne Bulgaristan ne Yunanistan için bu saatler'de otobüs seferleri yok yeni bi kanun fellan mı geldı?
  12. G

Minecraft Köylü Aynı İtem BUG

bug şu kadar saçma işte deneriz
  13. G

Çok garip bir bug 45 dakikadır sürekli aynı itemler aternos'dan açtığımız için mi böyle oldu?
  14. G

hiç yapmadım işte gamemode'dan sürekli deniyoruz fakat verilen büyüler hep aynı
  15. G

Gençler Köylüler'de kütüphaneci mesleğin'de sürekli olarak İTME,ÇARPMA,EKLEMBACAKLARI sürekli olarak bunları veriyor kürsüyü yaklaşık olarak 45 dakikadır kırıp tekrar koyuyorum ama GELEN büyülü kitaplar hep aynı sürüm 1.21.8
  16. G

Askerlik Yoklama dönemi

Tamam yani bu tarih geçmeden ve geçtikten sonra zaman içerisinde 1- YOKLAMA başvurusu yapacağim 2- Sağlık muayesini olacağım 3- Sonra hizmet tercihini yine aynı şekil E devletten yapacağim galiba? sonra sadece atanacağım yeri bekliyeceğim E devletten? sağlık muayenimin sonuçu BİRLİĞE giderken...
  17. G

Askerlik Yoklama dönemi

Şuan yoklama başvuru yapabiliyorum ama sonra yapıcam kanka gerek yok bi de şöyle garip Bu adrese gitmek zorunda olduğumu söyleme bana Ben İstanbul'da yaşıyorum ne alaka burası :D tamam babam urfalı fellan ama 1 kere gittim hayatım'da her hangi bi şubeye gitsem olur mu bütün evrak işleri...
  18. G

Yardım Askerlik tecil bozdurma durumu yardım

Öyle yapıcam tuşlu telefon bile götürmem en kötü alsınlar reis napayim yapacak bir şey yok :D Fakat bu yoklama başvurusu çok kafamı karıştırdı (Şeytan diyor vatandaşlıktan çık mevzu yüzünden)
  19. G

Askerlik Yoklama dönemi

E ben bu Tarihi bilmeseydim yine de ceza mı kitlyeceklerdi reis ne kadar saçma iş bi de bilgilerin hepsi kirli internete ki 1756764946 Şu şekilde yazıyor işte vakit bulunca o zaman ilk olarak yoklama dönemi yapmam gerek ondan sonra hekime fellan mı gitmem gerekiyor kendi aile hekimim olsa...
  20. G

Yardım Askerlik tecil bozdurma durumu yardım

Şans yani? :D 1756667993 açtım dönen yok işte şansımı yiyimmmmm
Geri