Arkadaşlar sistemim I5-1035G1 MX130 metin2 kendi kendine oyundan atıyor veya bilgisayara mavi ekran verdiriyor başka hiçbir oyunda bu olmuyor bu sorunu nasıl çözerim.
Entegre grafik kartına aldığımda oyun açılıyor ana menü gelmeden oyundan atıyor harici ekran kartına aldığımda da oyuna tıklıyorum siyah ekran geliyor sonra kendi kendine kapanıyor çözümü var mı acaba ?
Arkadaşlar iPhone X'imde Instagram'da gezerken yüksek kaliteli Reels geldiğinde ses normal bir şekilde ilerliyor ama görüntü çok geç geliyor. Nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar oyundayken işlemci hızı 1.40MHz'lere kadar düşüyor. Oyun açıkken Alt Tab atınca MHz 2.8 3.3'lere kadar çıkıyor ama oyunu açınca birden 1.30MHz 1.40MHz'lere kadar düşüyor ve kasmalar meydana geliyor oyunlarda. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Arkadaşlar oyun dışında bir problem yokken oyuna girdiğimde ekran kartım frekans düşürüyor 2-3 ay önce 1080p 60fps rahat oynadığım oyunları şu anda 720p 30fps bile oynayamıyorum soğutucum da var bu sorunu nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar normalde Gpu Clock 1105MHz ve Bellek Saat Hızı 5010MHz gibi değerlerde çalışırken oyuna girince Gpu Clock 965Mhz ye Bellek Saat Hızı ise 1600MHz lere düşüyor ve aşırı fps drop yiyorum soğutucum da var nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar vakumlu soğutucu kullanıyorum soğutucuyu çıkarttığım anda google açsam bile sıcaklık değerleri fırlıyor soğutucuyla bile 75 derecelerde dolaşıyor fanını temizleyeli 1 hafta oldu laptobu 1 yıl önce satın aldım vakumlu soğutucudan önce...