Arama sonuçları: *

1. W

Ekran kartı pinlerim bozuk mu

tamamdır teşekkür ediyorum.
  2. W

en soldakinin ucu yok normal midir diyorsunuz?
  3. W

Merhabalar, yeni topladığım bilgisayarımda beyaz vga ışığı yanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Çözüm için ekran kartımı çıkarıp yeniden takayım derken bir pinin ucunun olmadığını fark ettim. Bu normal midir yoksa problem mi var?
  4. W

Flash bellek ile bios güncellerken sürekli sabit ışık sorunu

Merhabalar, parça parça yeni sistem topladım her şeyi taktım ama görüntü alamadım, sonra büyük ihtimalle bios güncellemem gerektiğini düşündüm ve flash ile bios güncellemeye çalıştım, birkaç kere birkaç farklı bios versiyonu ile denedim fakat resimde eklediğim gibi 5-10 dakika sonra beyaz ışık...
  5. W

🔥İndirim NZXT 750Watt 80+ Bronze Power Supply 1999 TL 🔥

nzxt mi alsam bu high powerı mı karar veremedim, fiyat çok problem değil fakat fazla fazla ödemek de istemiyorum, kararsız kaldım gerçekten, sistemim 7600x 7900 gre https://www.teknobiyotik.com/high-power-super-gd-series-750w-80-gold-atx-yari-moduler-guc-kaynagi-hp1-s2750gd-f14c.html
  6. W

FSP vs High Power güç kaynağı

https://www.gaming.gen.tr/urun/328737/fsp-hydro-k-pro-750w-80-bronze-120mm-fanli-bulk-guc-kaynagi/ https://www.teknobiyotik.com/high-power-super-gd-series-750w-80-gold-atx-yari-moduler-guc-kaynagi-hp1-s2750gd-f14c.html Bu iki ürün arasında kaldım karar veremedim bir yanda fsp kalitesi bir...
  7. W

AMD Ryzen 5 7600X overclock

Merhabalar, MSI Pro B650 S Wifi anakart ile 7600x işlemciye sahibim. Overclock yapmak istiyorum, hangi soğutucuyu almalıyım karar veremedim, hava soğutma istiyorum aslında ama hava soğutmayla rahatça overclock yapabilir miyim?
  8. W

🔥İndirim GameBooster GB-2720FQHD 27'' 165Hz 1ms IPS QHD 4.999,00₺

AOC g24g4x bekliyordum ama bu alınır mı yoksa bekleyip g4x mi alayım
  9. W

AOC 24G4Xe alınır mı

hocam buna bir türlü ben de karar veremedim bulursan benimle de paylaşır mısın
  10. W

Fiyat performans 750W PSU tavsiyesi

aslında bunu alacaktım ama başka forumlarda elite serisine dair kötü şeyler okudum, biraz çekindim açıkçası 1726517841 gold almak istemiyorum açıkçası çünkü okuduğum kadarıyla neredeyse tek yararı elektrik tasarrufu ve ben bunu çok önemsemiyorum.
  11. W

Fiyat performans 750W PSU tavsiyesi

Merhabalar yeni sistem topluyorum rx7900 gre, r5 7600x var sistemimde. böyle bir sistem için 750 watt PSU önerileriniz var mıdır? net bir bütçem yok ama çok para harcamak istemiyorum, olabildiğince fiyat performans, uygun bir PSU arıyorum.
  12. W

High Power Elite 750W 80+ Bronze vs High Power Element BR 750W 80+ Bronze

hocam hangisini aldınız acaba
  13. W

Gaming kablosuz kulaklık önerisi

Aynı soruya ben de cevap arıyorum. Cloud 3 ün kablolusunu çok övmüşler ama kablosuzunda şaibeler var. Birkaç video ve video yorumlarında bazılarının problemli olduğunu bazılarının hiç problem yaşamadığını gördüm bi tık şans işi sanırım
  14. W

7500TL Kablosuz kulaklık veya kulaklık + mikrofon

en son ne aldınız acaba ve memnun musunuz?
  15. W

Ortalama 500 TL bluetooth Kulak İçi̇ Kulaklik Öneri̇si̇ Lazim

eğer kablolu kullanırım diyorsan ve iphone dönüştürücün varsa (eğer yoksa orijinali 200 lira, 70 lira bandına da bulunabiliyor) bunu kesinlikle düşünebilirsin şu an extra bir indirim var araştırdığım kadarıyla bu fiyat bandına alabileceğinin en iyisi ben de 2 gün önce aldım gelmesini bekliyorum...
  16. W

ryzen 5 5500 driver bulamıyorum

ben de öyle düşünmüştüm ama başka 5500 driver ı bulamadım
  17. W

ryzen 5 5500 driver bulamıyorum

merhabalar. molecule pc ile yapılan kampanyadan bilgisayar aldım. işlemci olarak ryzen 5 5500 var içerisinde. driverlarını yükleyip güncel tutmak istiyorum ama driverını bulamıyorum. ryzen 5 5500U diye bir işlemci çıkıyor acaba benimki midir tam anlayamadım
Geri