Arama sonuçları: *

• Users: Hypnx
  • Order by date
  1. Hypnx

Yardım Cs 2 Takım Arama Siteleri Var Mı ?

Faceit de tcl gibi hublar var yıllardır 🙃
  2. Hypnx

Endgame Gear XM2we Kutu Problemi

Başvurman gerekecek .
  3. Hypnx

nvidia geforce gtx 1050 ti alınır mı

Zurna dürüm + Ayran + Tatlı fiyatına alacaksan alınabilir onun dışında para verilmez.
  4. Hypnx

PALİT 3060 ti alınır mı ?

Palit dual 3060ti için gayet yeterli soğutma gücüne sahip,fiyat yerinde.
  5. Hypnx

Çözüldü✓ kaliteli klavye mouse (kendim yaptım belki satın almak istiyen olur )

Google search > Steelseries > enter > Amazon.com > Sırala (En pahalı) > copy link. Aynen kanzi kesin kullanıyorsundur bu ürünleri.
  6. Hypnx

r5 5600 overclock valorant performansını artırır mı?

Ekran kartından bağımsız o işlemciyle 250 nin altına düşmemen lazım.OC yapmanı gerektirecek bir durum söz konusu değil , bir şeyler yanlış gibi gözüküyor.
  7. Hypnx

30.000 TL her şey Dahil Bunlar Alınır Mı ?

Fare o fiyata alınmaz. https://www.overgameweb.com/hyperx-pulsefire-haste-gaming-mouse-beyaz?ref=akakce&v=1.45.7a
  8. Hypnx

BenQ Zowie Monitörlerde İndirim

Fps god ama sadece 144 hz indirimde. Alacak arkadaşlar Dyac teknolojisi 144 lük olanda aktif olduğunda ekran parlaklığı düşüyor bilginiz olsun.240 dan itibaren bu durum yok.Premium marka tavsiye ederim.
  9. Hypnx

4060ti r5 5600 hazır sistem

Cs de yer yer 180 leri görürsün.
  10. Hypnx

Ra..age, ev..est, gam.pow.r neden alınmaz

Yüksek ihtimalle orta segment bir markaya geçiş yapıp bu markalara sallayarak kendi kendine tribe girmiş. Gp ve rampagenin bazı modelleri düşük bütçe için ideal ve şanssız değilsen uzun süre götüren ekipmanlar.Benim de rampage kulaklığım vardı 2 sene boyunca kullanmıştım kablosu kopmasa hala...
  11. Hypnx

IMEI nezaman acilacak

Ocak ayı içinde açılır beklemeniz lazım.
  12. Hypnx

Profesyoneller içeri Bu laptop Nasıl ?

17.3 > 15.6 ne olursa olsun.
  13. Hypnx

Yurtdışına Gidebilmek İçin Gerekenler Nedir?

Mesela sen gidemezsin.
  14. Hypnx

Çözümsüz bir FPS Drop Sorunu | Valorant

Sadece valorant için geçerli bir problem yaşıyorsan eğer , kendi kartını çıkartıp nvidia bir kart ile oyuna giriş sağla.Diğer oyunlarda pubg ve cs 2 de bu tarz problemler yaşıyorsan sorun %90 işlemcidedir.Pubg burda kilit oyun çünkü diğer oyunlara göre optimizasyonu daha kötü ve fps droplar daha...
  15. Hypnx

RAMPAGE İNDİRİMLERİ !!! GECE PAZARI CÖKKK :D

Rampage'in sahibi uyanıp siteyi gördüğünde anlık :
  16. Hypnx

PUBG de inanılmaz drop ve kasma oluyor

Low kelimesi portekizce mi hshshs sen de kullanmışsın.
  17. Hypnx

Oynamaktan kastın boş arazide koşmaksa 100 fps i de çok rahat görür.O bileşenlerle herhangi bir hot droba atladığında makine 3 5 saniye durucak.Circle daraldıkça 30 fps ile oynamak zorunda kalacak.
  18. Hypnx

Sistem bileşenlerin pubg için en lowun lowunda bile yetersiz.Tahminen arabayla herhangi bir yere gitmeye kalksan crash bile yiyebilirsin.
  19. Hypnx

Süresiz IMEI Kayıdı yapan telefoncular zararlı mı ?

Eski telefonunun IMEI sini alıp yurtdışı android cihaza geçirebiliyorsun.Format veya yazılım güncellemesi yapmadığın müddetçe silinmeden kullanabiliyorsun.
Top Bottom