Arama sonuçları: *

1. Hiuysll

Yardım Egea dizel start stop devreye girmemesi

Partikülden yapıyor hocam 1.6 otomatik egea bende de var. Aynısını yaşadım. 3bin 3200devirde bi 5-7dk kullan uzun yolda temizlemeye başlar zaten.
  2. Hiuysll

Youtube kanalımı, videolarımı nasıl büyütebilirim?

Özelden atar mısın kanalını dostum takip edelim 1 kişi 1 kişidir başarılar diliyorum :)
  3. Hiuysll

Kredi Kartımın limitnin yetmediği ürünü nasıl alabilirim.

Dostum üzerine borç öder gibi eksik kalan bakiyeyi nakit yatırırsın. Senin üzerine yatıdığın bakiye ile birlikte taksitli alışveriş yapabilirsin. Aylık olarak ödemen geldikçe de ödersin taksitelerini. Öncelikle yatırdığın bakiye tükenene kadar da ekstren 0₺ olarak gelir. Her kredi kartı için...
  4. Hiuysll

Abdullah Abi'nin Sisteme Ne oldu?

Bu benim de dikkatimi çekti ama bilemedim
  5. Hiuysll

Ps 5 Cafe Açmayı düşünüyorum

En basitinden o kiranın stopaj vergisi var. Senelik vergilerin var 6 aylıklar var 3 aylıklar var. Her ay ödemen gereken bağkur var. O gider hanesini biraz fazla iyimser buldum 1749561609 Yapma etme demem asla ben de dükkanı açarken senin gibi öderiz nolcak vergiden dedim kimse de bunlar bunlar...
  6. Hiuysll

PS5 SLİM DİK ŞEKİLDE KULLANIMDA SICAKLIK SORUNU

Yok yatayda hiç sorun yaşamadım cayır cayır çalışıyor
  7. Hiuysll

PS5 SLİM DİK ŞEKİLDE KULLANIMDA SICAKLIK SORUNU

Bu dediğin durum bende de olmuştu yatay koyup devam ettim pek takmadım açıkçası. Neticede bir sorun varsa bilgilendirir misin ?
  8. Hiuysll

Denizbank taksit sorunu

Telefon olduğu için taksit yapmıyor. Sonradan da taksitlendiremezsin malesef
  9. Hiuysll

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 8/256 + 65W Şarj Aleti + Buds 3 25.497 TL

Hacım her renk ve hafıza kombinasyonunu dene stokta olanı atıyor sepete ben de deneyerek buldum. 256lık siyah renginde vardı bir de mor renginde
  10. Hiuysll

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Ps5 slim + 2. Kol aldım 24900₺ ama daha eve gidip açmak nasip olmadı malesef 😂
  11. Hiuysll

3000-4000 arası kulakiçi kulaklık

Beyler başlıkta olduğu gibi eşime ve kendime kulakiçi kulaklık bakıyorum. Gün içinde bir yerden bir yere giderken müzik dinlemek için telefon görüşmesi yapmak için bi kulaklık bakıyoruz. Bütçe ortalama duruma göre artırılabilir. Önerileriniz nelerdir ?
  12. Hiuysll

🔥İndirim 🔥Glarious Model O 750₺🔥

Çektim bir tane yedekte dursun sağolasın paylaşım için
  13. Hiuysll

🔥İndirim 10 KİLO SUCUK 1420 TL ( Et olma ihtimali düşük ) ( KİLOSU 142 TL )

Dana kesimi zaten 350-420 arası fiyattan başlıyor. Tabi bölge bölge değişebilir. Bunun baharatı var. Bağırsağı var. Kârı var. İşlem maliyeti var. Var da var. :) Bu fiyata tostçulara tavuk sucuğu veriyorum ben.
  14. Hiuysll

🔥İndirim 10 KİLO SUCUK 1420 TL ( Et olma ihtimali düşük ) ( KİLOSU 142 TL )

Toptan sucuk işi yapıyorum. Tavuk sucuğu bunlar
  15. Hiuysll

❌İndirim Bitti! Samsung C450 Soundbar İnanılmaz Fiyat 3240 TL

Stok var gözüküyor fakat stok kalmamış. Almaya çalıştım sonra müşteri temsilcisine sordum cevabı bu yönde oldu.
  16. Hiuysll

Öneri Bilgisayar koltuğu önerisi

Çok kaygan bir kumaşı olduğunu kalçanın sürekli kaydığını söyleyen birkaç yorum görmüştüm araştırırken bilemiyorum denemedim fakat
  17. Hiuysll

telefona taksit yapılıyor mu?

Ticari kredi kartlarına bazı yerler yapıyor diye biliyorum.
  18. Hiuysll

❌İndirim Bitti! Xiaomi 12 13000 TL / Redmi Pad 3500 TL

Satın al'a döndüğü an stok yok yazdı 2sn geçmedi yani tıkladığımda :) Garip
  19. Hiuysll

🔥İndirim ÇAĞDAŞ MARKETTE GEÇERLİ TÜM ÇİKOLATALAR 1 ALANA 1 BEDAVA

Sana söylüyorum. Nerde var diye okumuştum sadece :)
Geri