Arama sonuçları: *

1. yasko25

🔥İndirim PC kolik indirimleri

4060ti sistem için ne diyorsunuz sistemde dandik parça var mı yoksa f/p alınır mı?
  2. yasko25

Yardım 15000 tl ye kadar laptop onerisi

Makine güzelde hocam bütçe 15 bin attığın makine 34 bin lira😄
  3. yasko25

yeni üniversiteye baslamıs bir kardeşimiz için arastırıyorum 1-2 yıllık bir cihaz olabilir.
  4. yasko25

Merhaba arkadaslar 15000 tl butcem var birkaç tane bilgisayarın arasında kaldım sizce hangisi alınmalı Laptop karsilastirma benim tahmini tercihim Tahmini tercih sizce hangisini almaliyim önerdiğiniz laptop varsa açığım simdiden tesekkurler.
  5. yasko25

HUAWEİ D14 2023 VEYA MUADİLİ LAPTOP ÖNERİSİ

Huawei d14 kullaniyorum dahili Ram yetmiyor min 16 GB Ram almanı tavsiye ederim onun disinda ryzen7 li modeline sahibim 3 saatten fazla sarzi gidiyor yüksek ramli model alinabilir
  6. yasko25

Çözüldü✓ Arkadaşlar 30.000 liralık bir bütçem var.

Youtubede inceleme videoları var hangi ekran kartı ile karşılaştırmak istiyorsan bakabilirsin dlss 3.0 genelde videolarda yok ama ona dikkat edebilirsin o fpsi yükseltiyor
  7. yasko25

hocam laptop ile kasa karşılastırması elma ile armutu karsılastırmak gibi oluyor laptop her zaman kasadan az fps verir ekran kartı watt değeri çok kötü değil ben üniversitede evde okulda her yerde kullanıcam dersen laptop ben sadece evde kullanıcam uzun ömürlü olsun dersen pc bende 2 laptop...
  8. yasko25

Hayrım olsun Ekran Kartı+ İşlemci + Kasa fiyatına komple sistem ram +anakart+ssd bedavaya geliyor. hayırlı geceler https://www.gencergaming.com/classis
  9. yasko25

AA-BACKGROUND/AMD Ryzen 5 5500/ RX 6600 EAGLE 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD

ben açmadan önce varmı baktım millet aynı konudan 4-5 tane açmıs herkes nereye bakıcağını şaşırıyor :)
  10. yasko25

yakın zamanda son bir ay içerisinde RX6600ler hep bu fiyata satılıyor benim 3 fanlı ekran kartı olması hoşuma gitti açıkcası bende kararsızım gruptaki arkadaşlar cevaplasın :)
  11. yasko25

Merhaba Arkadaşlar Düşük bütçeli sistem arayan arkadaşlar için ekledim. herkese iyi alısverisler. https://www.itopya.com/taabackgroundamdryzen55500gigabyteradeonrx6600eagle8gb16gbddr4500gbnvmem2ssdgamin_h23841?goster=1#kategori_164
  12. yasko25

25k PC önerisi yaparmısınız

linke tıkladımda RX6800 lu sistemin stoğu yok malesef...
  13. yasko25

6500 TL dağ bisikleti önerisi

valla ben çözüm sunuyorum sen olmazı konusuyorsun varsa tavsiyen ilet de arkadaşın işi görülsün yoksa boş yapmanın anlamı yok.
  14. yasko25

mesajı okumuyorsun sanımrım 2018 den yeni olsun yazdım 0 değil Bak burda acera var altustan daha iyi bir sistem 2020 model https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-kron-xc-450-mtb-1107150142/detay Buda daha önce bir arkadaşım için yaptığım arama listesi...
  15. yasko25

uzun zamandır profesyonel bisiklet sürüyorum üzerindeki grupset min altus olmalı biraz bütçeni yükseltebilirsin kısaca anlatmak gerekirse vitesin markası shimano olucak min 3x9 27 vites olucak bisikletin 2018 den yeni olmasına dikkat et depoda dururken paslanma vs sıkıntı oluyor birde aldığında...
  16. yasko25

30K ya bu 6800xt kasa alınır mı ?

aralarında 5 bin lira oynuyor kolay değil
  17. yasko25

🔥İndirim adidas X SPEEDPORTAL.4 KRAMPON !! 811 TL !!

İhtiyacım vardı normalde fosforlu yesil hayatta almamda :) 6 taksitle ucuza gelince aldım hayırlısı olsun :)
  18. yasko25

Sayısaldan Üniversite Bölüm Önerisi

İmkanın varsa Tercih yapmadan elektronik mühendisi ve makine mühendisi olan arkadaşlarla görüşüp fikir almanı tavsite ederim görüştüğün kişiler alanında yetkin ve donanımlı olursa daha iyi fikir verebilir üniversiteden mezun olan direk iyi bir mühendis olamıyor malesef staj ve yaptığı işler...
  19. yasko25

Sayısaldan Üniversite Bölüm Önerisi

Bir Endüstri mühendisi olarak makine veya Elektirik elektronik mühendisliği olabilir her ikisinde de fizik kullanılıyor makinede daha fazla kullanılıyor tabi hayatını tek bir ders üzerine şekillendirmek yerine keyif aldığın şeyler üzerinden mesleğini seçmeni tavsite ederim Örnek vermek...
  20. yasko25

DONANIM ARŞİVİ MSI F/P SİSTEM! 🔥 (YAYINDA)

Abi acikcasi 4-5 gundur senden gelicek sistemi bekliyordum bu fiyatlara çok ucuz sistemler vardi senden daha iyisi gelir diye hep bekledim bu gidişle alamiycaz sanirim hayirlisi olsun
Geri