Arama sonuçları: *

1. A

Whatsapp aramada ekran kararıyor

Nasıl kapatabilirim ?
  2. A

Whatsapp aramada ekran kararıyor

Merhaba, olay şu arkadaşlarımla Wild Rift oynuyorum aynı anda da oynarken whatsapp'dan konuşuyoz ama ekran oyun sırasında ikide bir kararıyor ve çok kötü bir durum, oyun oynanmıyor böyle olunca, bunun bir yakınlık sensörü yüzünden normal olduğunu biliyorum ama dediğim gibi tamamen oyunumu...
  3. A

6000TL telefon önerisi (İphone)

Sorun değil :). Bu arada alacaksanız kozmetik durumu mükemmel olanları alın onlar sıfır gibi oluyor.
  4. A

6000TL telefon önerisi (İphone)

Sıfır bulamazsınız ama yenilenmiş alabilirsiniz. Easycep diye bir site var Yenilenmiş iPhone satıyor ama sıfırdan farksız. Oradan alabilirsiniz 14 gün koşulsuz iade, 12 ay garanti var. Ben de 2 gün önce iPhone 8 sipariş ettim bekliyorum gelmesini. Ama fiyatlar biraz yüksek yenilenmiş olduğu...
  5. A

iPhone 7 Plus VS iPhone 8

Olabilir ama hem batarya hem de kozmetik açıdan en temizi böyle olur diye düşünüyorum. 1655625252 Redmi Note 9.
  6. A

Gold verdim. 1655581041 Evet ben yenilenmiş EasyCep ten 5.5K ya aldım aynı fiyata PUBG'yi aynı FPS'ye açan android telefon yok. (Performansa örnek olsun diye PUBG) 1655581143 Bazı oyunlarda da ARK gibi Androidlerin optimizasyonu kötü olabiliyor. Benim için 8 in tek dezavantajı küçük ekran...
  7. A

Siparişini verdim şimdi. H.O :D
  8. A

Bence yeter zaten işletim sistemi 4-5 gb yer kaplıyor kaldı 59 gb, hadi 9 gb de çıkar, en kötü ihtimalle 50 gb yer kalıyor, yükleyeceğim oyunlar toplam en fazla 20 gb yer tutar, kaldı 30 gb video ve fotolar en fazla 10 gb kaplar, dolması mümkün değil.
  9. A

Sağolun. :)
  10. A

Bence de 8 daha mantıklı küçük ekrana alışırım diye düşünüyorum oyun içinde bir kaç ayar yaptıktan sonra.
  11. A

64 gb.
  12. A

Çoğu oyunda İOS daha iyi bir optimizasyona sahip örneğin ARK oynayacağım İOS rahat oynatıyor fakat Android 30 FPS yukarısı yok ve çok drop yiyiyor.
  13. A

5,5K yenilenmiş
  14. A

Easycep ten alacağım. Sağolun öneri için. :) 1655557483 Bir Türk genci olarak maalesef o kadar uygun değilim şuan bir de şimdi eve koltuk takımı alındı, tatil için para filan babamı zorlamak istemiyorum. 1655557509 İkisi arasında hangisini almalıyım sizce ?
  15. A

Sağol cevabın için o zaman 8 alıyorum. :) Ama güncelleme olayını ortadan kaldırsak sence hangisini almalıyım ? Yüksek ihtimalle 8 alıyorum ama yine de bir sorayım.
  16. A

Merhaba, sizce bu iki telefondan hangisini almalıyım ikisinin de fiyatları neredeyse aynı. Takıldığım nokta şu: - iPhone 7 Plus'ın ekranı daha büyük ve oyun oynayacağım için daha iyi gibi görünüyor. - iPhone 8 ise işlemci olarak daha iyi bu yüzden daha iyi performans veriyor mesela PUBG'yi 7...
Top Bottom