Arama sonuçları: *

• Users: ZeosK
  • Order by date
  1. ZeosK

25-30k bandında laptop önerisi

Arkadaşlar yeni laptop alacağım bütçem 30k öneriniz varsa beklerim teşekkürler
  2. ZeosK

Bilgisayarı satarken Low Level Format, disk temizleme

Aynen, tam kurulum dedim tüm her şeyi sıfırla diye çok önemli bi bilgim olduğunu düşünmüyorum oyun hesapları genel olarak steam falan belgelerde çok önemli kişisel bilgim yoktu ama içim rahat etsin diye bi LLF atayım dedim tek diskle imkanı yokmuş onunda
  3. ZeosK

Bilgisayarı satarken Low Level Format, disk temizleme

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımı satıyorum yerine laptop almak için. Dün bilgisayara bir alıcı çıktı ve ben bilgisayarı windows üzerinden sıfırladım fakat içindeki işte eski programlar uygulamalar bilgiler kalmasını istemediğim için biraz araştırdım, herkes low level format at demiş fakat benim...
  4. ZeosK

Max 3,5k Bütçe monitör

Curved Olmayan 3,5kya kadar güzel bir gaming monitör önerisi yapar mısınız
  5. ZeosK

18,5k iphone 11 128 gb 2. el alınır mı

anladım o zaman hiç almayayım o telefonu ya garanti sorun cıkarır 1688417121 yanlış anlamışım kırığın garantiye girmesine gerek yok benim için sorun garantinin bozulması o konuda bi sorun olmaz değil mi
  6. ZeosK

O kadar bütçe yok ya, kırık çok küçük hani çok sorun yaşatır mı ki? garantiyi falan bozar mı telfeon cok temiz geldi ve fiyatı da çok hoş geldi eğer sorun cıkmazsa almayı düsünüyorum ve yurtiçi almayı planlıyorum
  7. ZeosK

2. El iphone 11 almayı düşünüyorum telefona 18,5k fiyat biçtiler telefoncudan alacağım telefon 3 aylık 21 ay garantisi var daha %99 pil ömrü var telefon cok temiz geldi bana ekranının yanında cok kücük bi kırık var hiç rahatsız etmeyecek bi şekilde bu garantiyi bozar mı? ve alırken nelere dikkat...
  8. ZeosK

50-55 Inc smart tv önerisi

Eve yeni bir televizyon alacağım ailem ile ortak fakat smart tv almak istiyorum netflix YouTube gibi uygulamalari açsın diye. Daha önce smart TV aldık fakat yazılım güncellemesi gelmediği için YouTube bile çok kasıyor ona göre ömürlü sağlam bir şey önerir misiniz
  9. ZeosK

Yardım Klavyemin Metal kısmından elektrik çarpıyor

Gamepower Ogre Red Switch mekanik klavyesini kullanıyorum ve metal yerinden elektrik çarpıyor bir sıkıntı yaratır mı?
  10. ZeosK

Minecraft Sunucusu için NetBoss güvenilir midir?

Arkadaşlarımız arasında minecraft oynamak için sunucu almayı düşünüyoruz aternostan sıkıldık 2gb ram ile az chunk yüklenmesinden dolayı 12 kişi para toplayıp Keyubudan sunucu açıcaktık fakat kdv falan ekstra ücret aldı Netboss adlı hosting yerini gördüm fiyatları çok uygundu keyubuya göre daha...
  11. ZeosK

Microsoft word sayfa numarası saydamlığı ayarlama

E-Dergi hazırlamak için WORD kullanıyoruz sayfa sayısı ayarlamak istedik özelliklerinden direk ayarladık fakat sayfa sayısı saydamlığı çok fazla oluyor çok soluk gözüküyor bir çözümü var mıdır
  12. ZeosK

Bim'de 270tlye bilgisayar için PoloSmart PS4 oyun kolu alınır mı?

Kanka şimdi bi adamla konuştum adam 1 hafta kullanıp çekmeceye attım hani taşınırken yeni çıkardım falan dedi fiyattada düştü nerdeyse sıfır diye fazla düşemem dedi ama 350tlye f710 buldum çizikleri var gibi gözüküyor sadece fonksiyonları ne durumda diye sordum bir de sorun olmazsa pazartesi...
  13. ZeosK

Konsolda herhangi bir sıkıntı olduğunu nasıl anlayacağım? Bu konsolda sadece soyulmalar gördüm adamda sorun yok falan yazmış hani ekran kartlarında testler falan yapıyorsun anlaşılıyor da buna nasıl güvenebilirim bir testi falan var mı?
  14. ZeosK

Bilgisayarımdan kol ile oyun oynamak istediğim için kol alıcaktım bimde de 270tlye bir kol gördüm parası iyiydi sizce almalı mıyım bir öneriniz var mı?
  15. ZeosK

Mekanik klavye önerisi

Yanlış yönlendirmek istemem kanka gerçekten aşırı anladığımı söyleyemem ama yani bilemiyorum k3 gayet güzel klavye olduğu için sıfırını almayı tercih ederdim açıkçası
  16. ZeosK

Mekanik klavye önerisi

Yani 1200tl baya fiyat düşmüş bilmiyorum belki temizdir klavye 2.elden pek anlamam ben seni yanlış yönlendirmek istemem ama switchlerde falan bi üçkağıtçılık yapılabilir düşüncesi geldi ilk aklıma oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum mesela bunun için forum açardım çok aklıma takılsaydı da direk k3...
  17. ZeosK

Mekanik klavye önerisi

Yinede bi forum aç bence ne olur ne olmaz bir şey kaybetmezsin
  18. ZeosK

Mekanik klavye önerisi

Kanka bilek desteği falan daha güzel gözüküyor ama sen bilirsin bi sor yine 2. el klavye almanın bi sakıncası falan var mıdır diye belki mantıklıdır klavyede daha güzeldir alırsın klavye güzele benziyor çünkü
  19. ZeosK

Mekanik klavye önerisi

o fiyatlara k3 tercih etmemeli miyim?
  20. ZeosK

Mekanik klavye önerisi

Attığın klavye çok pahalı değil mi bütçe mi arttıracaksın
Geri