Selamlar Arkadaşlar. Filtre Kahve Makinası bakıyorum pek istedğim türde bişey bulamadım.
Aradığım şey kahve suyunun temas ettiği yerin demir veya çelikten oluşması plastik olmasını istemiyorum
Plastik olduğu zaman kahveden faydadan çok zarar görüyoruz.
Yardımcı olursanız teşekkür ederim
EŞCİNSELLİK Bence normal durum değil tedavi almalısın Testestoron hormonunu arttırırsan normalleşeceğine inanıyorum, Ben Hetero bireyim bana haddinden fazla östrojen verirlerse ben bile bisexsuel olabilirim her şey tamamıyla hormonlarda
Karar ne zaman eline ulaştı ? eğer 15 gün geçmemiş se bu kadar emin konuşma bence karşı taraf kararı Mahkemeye itiraz ederse THH kararının hiç bir bağlayıcılığı kalmaz. (Tüketici Hakem Heyeti Mahkeme değil Ticaret İl Müdürlüğüne bağlı bir kuruluş) kararın sonucu 15 gün geçmişse kesin hüküm olmuş...
AMD yinin sırf watman hatası vermesinden dolayı bu kadar puan kırılmasının anlamsız olduğunu düşünüyorum watman hatası herhangi bir sorun teşkil eden bir şey değil arkadaşlar, o kadar büyütülecek bir sorun değil benim için, Yani diyeceğim şu benm için ben ne AMD fanboyuyum nede NVDİA her iki...
Bakın değerli dostum seni çok iyi anlayabiliyorum ben size akıl veya fikir vermek haddime değil Ama ben nasıl yapıyorum sizle paylaşmak istiyorum.
Hayat sürekli devam ediyor ve ne olup ne biteceğini kestiremiyorum her an başımıza bir şey gelebilir bu duruma hazırlıklı olmak ve anı yaşamak...
Hakem Heyetinde 3 tane seçimlik hakkın var 1 Para iadesi 2 Yenisiyle değişim 3 Onarım talebi
bunlardan 3 ünden birini seçeceksin,
e devlet ile veya fiziki olarak Tüketici Hakem Heyetine giderek sen başvurunu yap belgelerini ve şikayetini ekle güzelce fotoğrafla ,
Süreçle ilgili bilgi almak...
Ben şu an Razer DeathAdder V3 kullanıyorum ve gayet memnunum elime çok rahat oturuyor şu an çok memnunum fakat Logitech G Pro X Superlight bu model mausta çok iyi olduğu söyleniyor sizce hangisi daha iyi veya bu iki maustan daha iyi model mouse varsa almak isteyen arkadaşları yönlendirelim
Hayır param güvende uygulaması sadece satın alan için güvenceli bir uygulama satış yapan için tavsiye etmiyorum, çeşit çeşit insan var benim başıma gelmez demeyin gelebilir
Kesinlikle paranı Borsada değerlendirmeni tavsiye ederim hisse istiyorsan THYAO veya SASA, 2 senede altınla kazanağının en aşşa 2 katını kazanırsın
ÇOK RİSK ALMAK İSTİYORSAN Kripto para alabilirsin önümüzdeki yıla doğru ben şahsen dolar bazlı ciddi bir artış bekliyorum 10X belki 50X artan...