Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ m2 ssd nasıl çıkarırım

vida yok siyah şeyi de çıkaramıyorum. nasıl çıkar bu?
  2. A

m2 ssd'mi başka bir pcye takarsam tüm programlar taşınır mı?

Merhaba. Ankaradaki bilgisayarımda birtakım projeler, programlar ve programların pluginleri var. sadece ssd'yi alıp şehir dışındaki bilgisayarıma takarsam kısmen kasamı taşımış olur muyum? programlar ve pluginler aynı bilgisayarmış gibi çalışmaya devam eder mi? ya da bunun olması için hangi...
  3. A

12 Milyon Kontrast Oranı Az Mı

anladım hocam çok teşekkür ederim
  4. A

peki hangisini alayım sizce ? https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27wq1b.html# https://www.epey.com/monitor/msi-g273cq.html
  5. A

hocam dinamiğin önemsiz olduğunu sanmıyorum ki internette de dediğim gibi 80 üstü tercih edin yazıyor. benim dediğim ise bu değerlerin 10da 1i 2si
  6. A

Selamlar herkese. bir monitör alacaktım fakat dinamik kontrast oranının 12.000000 olduğunu gördüm. diğer monitörlerde 80-100 arasında olduğunu bildiğim için garip geldi. internete yazdım 80 üstü tercih edin falan yazıyordu. 12 milyon sizce de çok az değil mi almalı mıyım?
  7. A

Modemin üzerinde şifre yerine vodafone yazıyor

tamamdır teşekkürler yarın hallederim artık
  8. A

denedim olmadı 1697216998 hocam telefondan olur mu? bide evde değilim şu an aynı ip de olmamak falan sıkıntı olmaz dimi
  9. A

selamlar herkese. ekte gösterdiğim gibi şifre yerine vodafone yazıyor. modemi daha bugün bağlattım ne yapmam gerekiyor şu an şifreye nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz
  10. A

Yardım Ekranım piksel piksel oldu

garantisi var yine de para mı isterler sonuçta kendi kendine oldu
  11. A

normalde display ile bağlı kasaya. laptopa hdmi ile bağladım yine aynı şekilde
  12. A

farklı bir kablo ile laptopa bağladım aynıydı yine. hertzi düşürdüm geri aldım olmadı geforcedan güncelledim olmadı hiçbir şey olmuyor usta ya
  13. A

ne olabilir bu yardımcı olur musunuz lütfen
  14. A

ekran kartı ile alakalı değil maalesef
  15. A

hiçbir şey yokken bir anda olmaya başladı bu acil yardımcı olabilir misiniz ekran piksel piksel oldu ve bi iki piksel yukarı çıkıp iniyor
  16. A

Ekran yukarı aşağı oynuyor

hiçbir şey yokken bir anda olmaya başladı bu acil yardımcı olabilir misiniz ekran piksel piksel oldu ve bi iki piksel yukarı çıkıp iniyor
  17. A

PC kapattıktan sonra fiş mi çekilmeli? psu mu kapatılmalı?

erp ready dışında teknolojik olarak doğrusunu bilen var mı ?
  18. A

bu durumu takıyorum çünkü ses kartım ve bunun gibi bir çok önemli ekipmanlarım kasaya bağlı olduğu için ışığı yanıyor ve açık kalmış oluyor. fişi mi çekeyim psu yu mu kapatayım arkadaşlar?
  19. A

Selamlar herkese. Kurduğum sistemi çalıştırdığım çoklu prizimde açma kapama tuşu yok ve fiş taktığım priz de biraz zor ulaşılan bi yerde. En sağlıklısı hangi yöntemdir?
Geri