Arama sonuçları: *

1. akif07

Bass Odaklı TWS Kulakiçi Kulaklık Önerisi?

Şuan Sony MDR-XB50AP kablolu kulakiçi kulaklık kullanıyorum. Bass ağırlıklı dinliyorum beni memnun ediyor ancak artık kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. Bass konusunda konusunda gerek ses seviyesinde üzmeyecek bir kulaklık arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
  2. akif07

2.el telefonun IMEI numarası ile ihbar edilirse?

bir gerildim sen öyle diyince :D
  3. akif07

2.el telefonun IMEI numarası ile ihbar edilirse?

Merhaba arkadaşlar, bugün 2. el bir iPhone aldım daha doğrusu 3. Sahibiyim. Orijinal Faturası ve kutusu ile aldım, 2. el alım satış sözleşmesi de yaptım ve imzalattım. Benim merak ettiğim şey şu; ilk alan yani fatura sahibi fesatlığına IMEI numarasını çalıntı/kayıp ihbarında bulunup cihazı...
  4. akif07

İyileştirici Anksiyete Metotları Listesi

Elinize sağlık, Psikolog musunuz?
  5. akif07

İşlemci ısı değerleriniz nasıl?

Bende soğutucunun kendi termal macununu kullanıyorum 1.93 w/mk değerinde, yarın artic mx4 deneyeceğim bakalım sıcaklık farkı olacak mı.
  6. akif07

İşlemci ısı değerleriniz nasıl?

Merhaba arkadaşlar r5 3500x 4.1 ghz overlocklu kullanıyorum, yaşadığım yerin sıcaklığı 32 derece, cpu boşta 46 derece yükte 76 derece. Sizde durumlar nedir? Benim sıcaklık değerlerim yüksek mi?
  7. akif07

Soğutucu Kasama Sığar mı?

Merak ettiğim nokta şu ucu ucuna mı kapanır, o yüksekliğe anakart dahil mi mesela? 2mm lik fark var.
  8. akif07

Soğutucu Kasama Sığar mı?

Snowman T6 Ultra düşünüyorum ama yükseklik 155 mm yazıyor. Benim (Sharkoon RGB Flow) kasamda ise; Sığar mı sığmaz mı?
Geri