Arama sonuçları: *

1. E

Lenovo vs Dell laptop

Arkadaşlar linkleri bırakıyorum sizce hangi laptop daha iyi? https://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-5415-amd-ryzen-5-5500u-8gb-256gb-ssd-windows-11-home-14-tainabilir-bilgisayar-i54151012wh-p-HBCV00002TTXF8?magaza=GTI+Bili%C5%9Fim&url_src=ios-product-detail...
  2. E

Ddr4 3200 MHz Samsung vs Kingston RAM?

Arkadaş altta atmış o ikisi ( Laptop için )
  3. E

Ddr4 3200 MHz Samsung vs Kingston RAM?

Notebook için 8gb 3200mhz ddr4 ram alacağım. Samsung mu daha iyidir Kingston mu? Fiyatları neredeyse aynı
  4. E

Spotify hesabıma giremiyorum auth:2 hatası veriyor

Spotify hesabıma giremiyorum. Mailimi şifremi doğru yazmama rağmen auth:2 hatası veriyor. Dünden beri 4 kez şifre sıfırladım düzelmedi
  5. E

YKS sınav senesinde keşke yapsaydım dedikleriniz

Bence en önemli şey denemelerde ve soru bankalarında çözemediğin tüm soruların çözümlerini öğrenmek. Gerek hocalardan gerek video çözümlerden..
  6. E

Öneri Monster notebook alınır mı

çok iyi olur ama okulda da kullanmam gerekecek o yüzden mecburen laptop alacağım
  7. E

Öneri Monster notebook alınır mı

Monster notebook almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlarım var çoğu memnun ama internetteki yorumları okuyunca almaktan vazgeçiyorum çok fazla kötü yorum var. Aranızda monster kullanan varsa kullanım deneyimlerini ,memnun olup olmadığını ve iyi-kötü yanlarını yazabilir mi
  8. E

2022 YKS Hakkında

Ben 2020de de girmiştim hu yıl da girdim konuya biraz hakimim. Bence 2020 deki gibi olur, öteki yıllara kıyasla tyt matematik kolaydı Türkçe biraz zor gibiydi, ayt matematik de biraz daha zordu ama seçici soru sayısı çok azdı, fen kısmı bence ayarındaydı. Sonuç olarak 2020 de olduğu kadar fazla...
  9. E

Yardım Laptopum kaç TL eder? Özellikleri yazdım yardımcı olabilirseniz sevinirim

2 yıldır kullandığım Dell marka laptopumu satmayı düşünüyorum, fiyatı sizce ne kadar eder? Özellikleri: i3-70200U işlemci 4gb ram 1TB harddisk 15.6" 1920x1080 ( Bataryası sağlam 3-4 saat gidiyor)
  10. E

Yardım Laptoplarda ram yükseltmek garanti bozar mı

Asus tuf gaming f15 fx506 laptop almayı düşünüyorum fakat çoğu modelinde 8gb ram var. Aldıktan sonra 8 GB ram daha taksam garantisi bozulur mu? Aynı bilgisayarın 8gb ram ve 16gb ram olan modelleri arasında neredeyse 2k fiyat farkı var
Geri