Arama sonuçları: *

1. orewakusuo

25-35K Arası Laptop önerisi.

Daha uygun fiyata bulmuşsun teşekkürler. Başka önerin var mıydı?
  2. orewakusuo

25-35K Arası Laptop önerisi.

25.000 ve 35.000 TL civarında bir laptop arıyorum. Üniversiteye gideceğim için laptop ihtiyacı oluştu, kasamı da satacağım için oyun da oynatabilmesi önemli. Öyle mimarlık öğrencisi falan değilim, blender falan işim olmuyor ama Photoshop, Premiere Pro, After Effects, Unity gibi programları da...
  3. orewakusuo

40k bütçem var ve büyük bir ikilemde kaldım, yardımcı olur musunuz?

Yapacağın işe göre 15K'ya aldığın laptop işini görüyorsa bir laptop bir masaüstü daha mantıklı olur. Ama eğer dışarıda yapacağın iş daha zorlayıcı bir iş ise ayrıca bir de oyun oynayacaksan gaming laptoplar daha mantıklı olur tek başına. Aslında soru dışarıda asıl olarak ne yapacağın olmalı. Bu...
  4. orewakusuo

YKS puanlarımla nereyi tercih edebilirim?

Tercümanlık isterim aslında, puanımla gidebileceğim iyi olduğunu düşündüğünüz bir üniversite var mı?
  5. orewakusuo

Evrim Ağacı güvenilir mi?

Hmm, yani daha olup olmadığından %100 emin olamadığın tanrı tarafından yaratılmak (yaratmak her nasıl oluyor ise) daha mantıklı öyle mi?
  6. orewakusuo

YKS puanlarımla nereyi tercih edebilirim?

TYT: 293.14788 Puan - 967.239 Sıralama / 314.19120 Ek Puan - 724. 475 Ek puan sıralaması. YDT: 359.93174 Puan - 45.572 Sıralama Meslek lisesinde okuduğum için kendi bölümümden bir yere gideceksem ek puan alıyorum. Bölümüm Bilişimdi, ama sanırım dilden yerleşmek daha mantıklı. Sonuçta AYT'ye...
  7. orewakusuo

PCB'si hasar gören İşlemci sorun çıkartır mı?

Merhaba, işlemcinin fanını sökerken bir anda PCBye zarar verdim, çok küçük bir boyutta ve dokununca hissediliyor. İşlemciyi test etme imkanım şuan yok bu yüzden soruyorum, bilen birisi yardımcı olabilir mi. RYZEN yazısının yanında N harfinin alt tarafında gözüküyor, yeşil yer sarı oldu.
  8. orewakusuo

Yurt Dışı (Eski Kayıtlı) iPhone X aldım, servise nasıl gönderirim?

Peki yurt dışı olması bi' önem arz ediyor mu? Yani yurt dışı olsa da gönderebilirim değil mi servise?
  9. orewakusuo

Yurt Dışı (Eski Kayıtlı) iPhone X aldım, servise nasıl gönderirim?

Konu bu, Telefonun her şeyi orjinal ancak batarya servis (%80 altı), dolayısıyla Apple servisine göndermek istiyorum yapabilir miyim- eğer yapabiliyorsam bu ne kadara mal olur bana?
  10. orewakusuo

1000TL Bandında Kablosuz (Şarj Edilebilir) Oyuncu Mouse önerileri?

Hocam bu pilli ama, ben şarj edilebilir arıyorum. 1670311327 Fiyat bütçemin oldukça üzerinde hocam. 1670311460 Kendiniz kullanıyor musunuz? Duyumlarıma göre Model O sensör problemleri ve gıcırdama gibi problemlere sahipmiş. Ayrıca biraz uzun- bazı arkadaşlar sorunların giderildiğini ama...
  11. orewakusuo

1000TL Bandında Kablosuz (Şarj Edilebilir) Oyuncu Mouse önerileri?

Evet konu bu, Claw stilinde tutuyorum- şu esnada Katar Pro kullanıyorum. Lütfen önerilerinizi yazın çok kararsız kaldım. Almayı düşündüğüm mouse (https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-rampage-fury-z-kablosuz-moduler-oyuncu-fiyati,1315456603.html) ama yanlış bir tercih yaparsam pişman olmak...
  12. orewakusuo

12100F + 1660Ti 9999Tl

1660ti 6GB OC modeli kanka, 512GB M.2 SSD ile birlikte geliyor bir de.
  13. orewakusuo

12100F + 1660Ti 9999Tl

Alınır, gayet uygun görünüyor.
  14. orewakusuo

RX 6400 vs 1050 ti ?

1050Ti kesinlikle almayın, RX 6400 her yönden katlar 1050Ti modelini.
  15. orewakusuo

Belirttiğim RTX 3060 sistem nasıldır ?

Bu ne böyle inanılmaz pahalı!
  16. orewakusuo

Ekran Kartımı yükselteceğim RX550

Arkadaşın dediği gibi alacaksanız RX 6400 çok çok daha iyi olacaktır..
  17. orewakusuo

Aktif Dönüştürücüler FPS, yani performans kaybına yol açar mı?

Sadece FPS düşüşü olur mu diye sormuştum biliyorum 60hz'den daha yüksek hz değeri alamayacağımı. Teşekkür ederim, siz yazdıktan sonra biraz araştırdım ve bir tane satın aldım. Yetmezse iade edip kaliteli olanlardan alacağım..
  18. orewakusuo

Aktif Dönüştürücüler FPS, yani performans kaybına yol açar mı?

Selam arkadaşlar aynı başlıkta gördüğünüz gibi bunu merak ediyorum. Yeni bir sistem aldım ve üzerinde Gigabyte GTX 1660 OC 6GB var, üzerinde kullanılan hiç bir girişi monitörüm desteklemiyor. 1360x768 60hz bir monitör ve sadece VGA girişi var, aklıma aktif dönüştürücü almak geldi ama FPS...
Geri