Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim ENERMAX Revolution D.F. X 1350W 5.899 TL / 1650W 7.199 TL

Boyle bir tanitim buldum, bu arada %100 japon kapasitor diyor. Altyaziyi tr yapio izleyebilirsiniz
  2. T

🔥İndirim AMD Ryzen 5 9600X 8.549TL

Güce bu haliyle denge geldi diyelim mi? Amd bence hala yolda, karanlik tarafta olan hep intel degil miydi? Amd olmasaydi hala core 2 duo veya quad core islemciler kullaniyor olmaz miydik?
  3. T

AM6 çıktığında buradan bu post'u size tekrar canlandırıp atacağım. Bekleyip Göreceğiz, ama AMD'nin yoldan ayrılıp karanlık tarafa geçeceğini sanmıyorum, fakat siz de bir Sith 'lik seziyorum :D
  4. T

AM6 beklemek için 1-2 sene bekleyeceğinizi mi sandınız? AM6 için en az 4-5 sene geçmesi gerekir.
  5. T

Tchibo 96 adet kapsül kahve 830 tl amazon.com.tr

Fiyatlar 920TL ve 1.120TL olarak artmis
  6. T

❌İndirim Bitti! Goodyear Kış Lastiği 205/55/16 Ultragrip 8(2024 üretimi) adedi 1745₺

Bense almak istiyorum, çok lazimdi,stok kalmamiş,yetisemedim,4 tane lazimdi
  7. T

Thermaltake big typhoon am4 braket?

TT ile yükte 81 derecede, benim işlemci ryzen 7600
  8. T

🔥İndirim Crucial 32GB (2x16GB) DDR5 4800MHz CL40 masaüstü ram

Kesinlikle kacmazdi , bu ram den başliyorum kasa toplamaya, gece gece aldindin bu ramleri bana. Piyasanin yari fiyatina 2x16gb. Ddr5 ramler bana hayirli olsun, sicak firsatlara koydugunuz icin tesekkurler. Şimdi durduk yere ddr5 PC toplicam,hadi hayirlisi
  9. T

❌İndirim Bitti! ŞAKA MI BU? 913 ₺ - FSP HYDRO M PRO 800W - 80+Bronze PSU

Hiç boşa kürek çekmeyin, ben geçen sene Tahermaltake psu aldım piyasa fiyatından ucuz diye, haber bile vermeden sipariş iptal ettiler, Vodafone yanımdadan bu fiyata mümkün değil, direk denemiş ve iptal yemiş biri olarak söylüyorum. Kimsenin aklında kalmasın gelirmi diye benim satıcı da smallman idi.
  10. T

Thermaltake big typhoon am4 braket?

Kendi orjinal AM3 ayagi direk AM4 ayakla uyumlu, ben AM5 anakarta orjinal uzerinde gelen am4 ayaklarina takarak kullaniyorum, işlemci duz 7700. Web te çok aradim ama hep yapma ve uydurma seyler buldum, ben hiç bir şeyimi atmam, biriktirme istifleme hastaligim var, kutusunu actim amd ayagini az...
Geri