Arama sonuçları: *

• Users: Deysz
  • Order by date
  1. Deysz

35.000 - 40.000 TL Arası Gaming Laptop Önerisi

35-40k gibi bir bütçem var bilgisayar alacağım laptoptan hiç anlamıyorum yardım ederseniz sevinirim
  2. Deysz

9000 TL Gaming Koltuk Önerisi

https://www.hepsiburada.com/xdrive-akdeniz-kumas-profesyonel-oyuncu-koltugu-gri-siyah-p-HBCV000021K28J?magaza=xDrive https://www.hepsiburada.com/exvega-andromeda-2024-dokuma-kumas-masajli-profesyonel-oyuncu-koltugu-p-HBCV00005X4ADN?magaza=EXVEGA...
  3. Deysz

1500 TL Gaming Mouse Önerisi

Ortalama 1500 TL gibi bir bütçem var hangi mouse alabilirim kablolu kablosuz fark etmez
  4. Deysz

3000-3500 TL Bütçe ile kulaklık ve klavye önerisi

Ortalama 3.000-3.500 TL arası bütçem var kulaklık ve klavye alacağım hangi klavye ve kulaklığı önerirsiniz ?
  5. Deysz

Bu 2 Sistemden hangisi alınır.

https://www.itopya.com/planet-bloomamd-ryzen-5-5600gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb16gb-ddr4480gb-m2-nvme-ss_h23332 https://www.itopya.com/trend-topic-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-7600-dual-v2-oc-edition-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme_h27065 Sizce bu 2 sistemden hangisi alınabilir veya...
  6. Deysz

7000-8000 TL arası telefon önerisi

acil lazım olduğundan dolayı birazdan almaya gideceğim ondan 0 bakıyorum
  7. Deysz

7000-8000 TL arası telefon önerisi

Merhabalar başlıkta gördüğünüz tutar arasında bir telefon bakıyorum fazla oyun oynayan biri değilim ortalama bir telefon arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Deysz

Resimde ki bilgisayarı kaça almalıyım

Direksiyon ve stant 2. el 8k falan zaten 15k biraz düşük kalmıyor mu
  9. Deysz

Resimde ki bilgisayarı kaça almalıyım

Resimlerde bulunan bilgisayarı bir arkadaşım almayı düşünüyor sizce nasıl sistem. Sistem 2 yıl önce alınmış direksiyon seti ve standı dahil sizce kaç TL'ye alırsak mantıklı olur
  10. Deysz

HİKAYE OYUN ÖNERİSİ?

The Last of Us
  11. Deysz

ryzen 3 2200G aldım driver nasıl güncellicem

DDU ile eski driverları sil internette videosu var ordan yardım alabilirsin. yeni driverı amd'nin sitesinden indirebilirsin
  12. Deysz

Yardım Ehliyet kursu telafisi olur mu?

Normalde sms ile derslerin başlıyacağı tarihi gönderiyolar banada o şekilde gelmişti belki mesaj sana ulaşmadı veya göndermediler orasını bilemeyiz. Hiç gitmeden sadece son gün internetten bir tane test çözüp geçmiştim
  13. Deysz

Yardım Ehliyet kursu telafisi olur mu?

İlk başta yazılı sınav için ders verilir ondan sonra yazılı sınavı geçenlere sürüş dersi verilir yazılı sınav için internetten biraz araştırsan yaparsın basit
  14. Deysz

Termal macun önerisi

Kasayı en son 5-6 ay önce temizlemiştim tozlu olmasına rağmen Max 70-72 dereceleri görüyor bu dereceler normal diyorsanız kasanın içini temizlesem yeterli olacaktır.
  15. Deysz

Termal macun önerisi

AMD RYZEN 5 PRO 4650G işlemcim var fazla zamanım olmadığından dolayı PC ile ilgilenemedim. Tam 2 yıldır termal macunu değişmedi stock fanı ile oyun içi max 70 derece görüyor. Hangi termal macunu kullanmalıyım fiyatlarını bilmiyorum abartı fiyat olmadığı sürece önerebilirsiniz
  16. Deysz

1400 TL Klavye önerisi

Numpad zorunlu değil ama yurtdışı gönderi klavyem bozulduğu için klavye arıyorum elime daha hızlı ulaşabilirse daha iyi olur
  17. Deysz

1400 TL Klavye önerisi

Altec Lansing ALGK8614GW almayı düşünüyorum bu fiyat bandında önerebileceğiniz hangi klavyeler var birde bu klavyeyi kullanan var ise nasıl olduğu yazarsa sevinirim
  18. Deysz

Çay sarıp içtim siz içmeyin

Orta okul zamanı okuldan çıkınca defter kağıdına sarıp içmiştik çayın bergamotlu olması önemli
  19. Deysz

Muhasebe ofisi için laptop önerisi

Merhabalar ofis için kullanılacak 15.000 TL bütçe ile hangi laptopu alabilirim
  20. Deysz

internetsiz Youtube videosu nasıl izlerim

Youtube videosu ise akıllı indirme var Youtube'da değilse mp4 olarak indirmelisin. İndirmeden bir videoyu kaydedemezsin
Geri