Arama sonuçları: *

1. T

Ram takviyesi xmp çalışmama sorunu

Merhaba arkadaşlar sistem bilgilerim aşşağıda paylaştığım gibi. Dün itibari ile sistemime ram takviyesi yapmak istedim . 2 adet 2x8 birebir aynı model ram takıtım . xmp açınca bilgisayar açılmıyo , kapatınca açılıyo ne yapmalıyım destek olurmusunuz . xmp i çok önemlimi bu şekilde kullanmalımıyım...
  2. T

Kasa fanlarının hızını kontrol edemiyorum.

6 pin bileşik hocam
  3. T

Sapphire 6900 XT SE Sıcaklık 80 derece norma mi ?

ekran kartı fanına zararı yoktur dimi. sizden ricam çalıştırdığınızda ve kapalı iken sonuçları paylaşırmısnız
  4. T

faydası oluyomu gerçekten bana biraz tuhaf geldi , altlı üstlü 2 kat fan takmış oluyosun sağlıklı olurmu. 10 derece farkettimi gercekten 1693485011 birde sizin güç girişi 8 pin sanırım benimki neden 8+8+6
  5. T

ekran kartı fanlarını çıkarıp bunumu taktınız hocam
  6. T

argb 3 pin ile anakarta. güç için psu ya
  7. T

Merhaba , Thermaltake g33 commeder kasam var . Fanlar kontrolcüye bağlı, anakart üzerinde fan argb lerini kontrol edebiliyorum ama fan hızlarını kontrol edemiyorum .Kendi halinde dönüyorlar . Görselde gördüğünüz gibi kasanın üst tarafına 2 adet daha fan taktım onlarıda...
  8. T

anladım , ben bu şekilde kullansam sorun olur mu acaba
  9. T

4 derece oynuyo o şekilde hocam 1693481318 ekran kartı soğutucu fark ettimi ne aldınız. işlemci ile ekran kartının bir bağlantısı varmı bu arada . kasa görsellerini paylaşıyorum 1693481355 youtubede max 70 oluyo o yüzden kafama takıldı 1693481383 işlemci ile bir bağlantısı varmı hocam çok...
  10. T

Merhaba kasa klimanın altında oda sıcaklığı 20 derece . 1 saatlik test sonucu , ayrıca rdr2 ultra ayarlarda 2 k da sıcaklık 80 derecenin altına düşmüyor. Youtube 'de rdr2 videolarını izlediğimde max 70 derecelerde bu kart . Bu arada benim kartım sıfır .sizce anormal bir durum varmı ? RAM ...
  11. T

RDR2 ekran kartı 80 derece

Bende 6900 xt ultra 2 da 80 derece kart yeni . yardımcı olurmusnuz
  12. T

Sapphire Nitro 6900 XT SE sıcaklık değerleri çok yüksek değilmi?

Tekrardan merhaba, Son durum bu kasa klimanın altında oda sıcaklığı 20 derece . 1 saatlik test sonucu , ayrıca rdr2 ultra ayarlarda 2 k da sıcaklık 80 derecenin altına düşmüyor. Youtube 'de rdr2 videolarını izlediğimde max 70 derecelerde kart . Bu arada benim kartım sıfır .sizce anormal bir...
  13. T

Monitörde renk taşması

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bu monitörü satın aldım. https://tr.msi.com/Monitor/MPG-ARTYMIS-323CQR Üründe fotoğraflarda çok az kısmı belli oluyo renk taşması var bu bir sorunmudur . Monitörün renk kalitesinide pek beğenmedim 10 yıl önceki monitörüm bile daha canlı renk veriyo. Sanki...
  14. T

tamam teşekkürler
  15. T

Yan kapağı açtım , böyle kullanamam ama sanırım . birde kartı yatay takıp kasa kapalı denıyecem . birde eski değerlerde kullansam sorun olurmu . oyunlarda kart 70 80 derece arası calısıyo.
  16. T

hayır çok az ses var 1692694384 tekrardan merhaba kartta bios mandalı varmış performans moduna aldım. yandaki cam kapağı actım değerler bu şekilde sizce nasıl .sorun gözüküyomu.
  17. T

banada yüksek geldi max 70 75 olması lazım
  18. T

bakarım tekrar hiç karışmamıştım 1692551403 arkadaşın dediği gibi kapağı çıkarıp mandalı kontrol edip test edicem ,aynı çıkarsa göndericem galiba 1692551420 sınırda sanırım ama 1692551453 hiç anlamam hocam ama sorun varsa değişimi denemek istiyorum
  19. T

kart sıfır servisten birebir değişim ile geldi. 1692551258 12.500 e almıştım 2 ay önce
  20. T

98-110 arası değişiyo hocam
Geri