Arama sonuçları: *

1. Waysteon

20 Bin TL Tablet Önerisi

Toplam 20 bin bütçem var. iPad 11. nesil ile Samsung S10 FE arasında kaldım. Ama Huawei tableti de kafamı karıstırıyor. Benim için önemli olan ekran kalitesi. Kalemi de kesinlikle olmalı. Ayrı satılıyorsa bile toplam 20 bini geçmemeli. Alternatif önerilerinize de açığım.
  2. Waysteon

40 Bin TL Laptop önerisi.

40 bin üstüne 1 kuruş çıkamam. Yüksek oyunları oynatmasına gerek yok. CS falan oynasam yeter. Sarjı uzun gitmesi lazım. Öneriniz var mı?
  3. Waysteon

3500 civarı kablosuz kulaklık önerisi

müzik dinlemek ve oyun oynamak için istiyorum. kulak içi olursa çok daha iyi olur. bu fiyata ne önerirsiniz. telefonum samsung s23 uyumlu olmalı.
  4. Waysteon

25 bin TL bandında elektrikli scooter önerisi

Ev okul arası 7km. Yol genellikle düz. 25k bütçem var. Okula gidip gelmek için scooter arıyorum. Tavsiyeniz nedir? Bütçeyi biraz aşabilirim.
  5. Waysteon

S22 mi S23 FE mi Almalıyım?

bataryası normal kullanımda 1 günü çıkarır mı?
  6. Waysteon

tasarımı hiç hoşuma gitmiyor. ileride sıkılırım diye çekiniyorum. Elde hissiyatı vs. nasıldır?
  7. Waysteon

20k bütçem var. anlık olarak s20 fe kullanıyorum. Gayet memnunum fakat değiştiricem. s22 nin bataryası denildiği kadar kötü mü? Hangisini almak daha mantıklı olur.
  8. Waysteon

Çözüldü✓ 1500TL Wireless mouse önerisi

https://www.amazon.com.tr/DeLUX-M800-Ultra-Kablosuz-Anahtarları/dp/B0CJRM831G/ref=sr_1_2?dib=eyJ2IjoiMSJ9.qcXjh8mZDCT9SjYhTsa8WTZb2ZPAuhtTd_lLUYWkU1ylsz0NeI5TJaNh2_yemUmXj9haaizuiVTOybRHYfFZcMF3-RZiWtHxuLr7N2lE61A4J8PLuWGkee9uPutxS_fqwfY7xP0FkWVo3d9bbWZ13aCmwtVhhjH73qIl1xVBvoOGNV7CZo6M2jerIswfZfN...
  9. Waysteon

Çözüldü✓ 1500TL Wireless mouse önerisi

SS Rival 3 kullanıyordum. Bozulmaya başladı ve yeni mouse almak istiyorum. Bütçeyi biraz aşabilirim. Wireless mouse arıyorum.
  10. Waysteon

🔥İndirim Hawk Gaming Chair Fab V5 Kumaş Oyuncu Koltuğu nays ile 3350 TL !!

Ayakları metal mi bunun? Sağlam mı yani?
  11. Waysteon

3500TL oyuncu koltuğu önerisi

Sağlam olsun. Kısa sürede kırılmasın. 3500tl bütçem var. Ne önerirsiniz?
  12. Waysteon

800 lira kulaklık önerisi

En fazla 800 lira verebilirim. Mikrofonlu oyuncu kulaklığı arıyorum.
  13. Waysteon

SteelSeries Rival 3 Mouse Darbe Sonucu Donmalar Oluyor

SS Rival 3 mouse ile oyun oynarken mouse bazen klavyeye çarpıyor ve çarpınca yaklaşık 1 saniye farede beyaz ışık yanıyor. Yaklaşık 1 saniye mouse donuyor. Bunu düzeltebilir miyim?
  14. Waysteon

650TL klavye önerisi

Bütçeyi biraz aşabilirim. Gaming klavye arıyorum. Beni 2-3 yıl götürebilecek bir klavye önerisi olan var mı?
  15. Waysteon

HP Omen 15-EN1014NT laptopa 165 Hz 2. monitör takılırsa sorun olur mu?

Laptopa 2. bir 165 Hz monitör takarsam Hz düşüklüğü olur mu? Şu anda laptopumun ekranı 144 Hz. Laptop modeli HP Omen 15-EN1014NT
  16. Waysteon

Discord Kullanırken Diğer Sesler Kesiliyor

Böyle yapınca aramada ses gelmiyor
  17. Waysteon

Discord arama yapınca diğer sesler gidiyor

Bluetooth kulaklık takılıyken Discord'dan bir arama yapınca arka plandaki tüm sesler gidiyor. 1662401343 JBL Tune 510bt kullanıyorum.
  18. Waysteon

20.000 TL Laptop Önerisi

En fazla 20 bin TL verebilirim. Oyuncu bilgisayarı arıyorum.
  19. Waysteon

RGB Led adaptöründen ses geliyor.

Bu ses sorun çıkarır mı?
  20. Waysteon

RGB Led adaptöründen ses geliyor.

Rgb şerit led aldım. Taktığım zaman adaptörden ses geliyor fakat ledlerin parlaklığını maksimum yaptığım zaman ses gidiyor. Sorun ne olabilir?
Geri