Arama sonuçları: *

• Users: wzyy
  • Order by date
  1. wzyy

Asus ROG Strix G16 alınır mı?

Bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce alınır mı? https://www.trendyol.com/asus/rog-strix-g16-g614ji-n3189-intel-i7-13650hx-16gb-1tb-ssd-rtx4070-165hz-dos-16-wuxga-notebook-p-695811288?boutiqueId=61&merchantId=106740
  2. wzyy

Cihazım Başka Bir Mailde Aktif

Ben bir arkadaşımın isteğiyle arkadaşının mailine girdim kendi telefonumdan ve onun arkadaşı troll yapmak için uzaktan telefonumu sıfırladı. O mailde hala telefonuma ulaşılabiliyor fakat benim o maile erişimim yok telefon sıfırlandığı için, ne yapabilirim telefonunu o mailden çıkarabilir miyim...
  3. wzyy

Bilgisayar ekran gelmiyor çözünürlük

Monitör çözünürlüğünü değiştirmeni söylüyor.
  4. wzyy

Yardım edemeyiz o zaman.
  5. wzyy

Foto yok.
  6. wzyy

Yardım Toshiba Satellite L50-C laptopta BIOS nasıl güncellenir?

Merhaba, bilgisayarım yüksek derecede ısınmaya ve fan sesleri çıkarmaya başladı ve performans düşüşü yaşıyorum. BIOS güncellemem gerekiyor sanırım, nasıl güncelleyebilirim bu Toshiba laptopta? Satellite L50-C.
  7. wzyy

i5 12600k + rtx 3090 ti sistemi ne kadara satabilirim?

Hocam o sistem satılır mı ya. Ben Geforce 930M i5-5200 ile anca geçiniyorum.
  8. wzyy

GTA 5 Ekran kartı az kullanım

Story mode ve online farklı onlinede daha çok şey var o yüzden daha çok yüklüyor storydeki şeyler az.
  9. wzyy

Yardım Laptop çok fazla ısınıyor

Laptop çok ısınıyor dokunduğumda çok sıcak geliyor bana Valorant açıyorum mesela sonra bilgisayarımda alt tab atıp Discorda geçmeye çalışıyorum bilgisayar Valorantta kalıyor sonra bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Laptopun soğutucusu var çalışıyor termal macun alamam...
  10. wzyy

Yardım Bilgisayarda virüs mü var?

Merhaba, bilgisayarıma virüs girdi sanırım bende Malwarebytes ile tarama yaptım ve 4 tehdit buldu sildim. YouTube reklamlarımda hep aynı kaynaktan reklam çıkıyor ad blocker kullandığımda ise reklam hala duruyor ama beyaz şekilde ne yapmam lazım? 6 kez falan taradım.
  11. wzyy

Çözüldü✓ RTX 3070+ Laptop önerisi.

Laptop bende kullanmayı tercih ediyorum fakat masaüstü daha mantıklı geliyor işlemci ısınmıyor mesela ve daha yüksek performans alabiliyorsun.
  12. wzyy

Laptop almak yerine masaüstü sistem toplayabilirsin. 1656762188 https://www.incehesap.com/falcon-3070-ti-oyuncu-bilgisayari-fiyati-49987/
  13. wzyy

Bütçe nedir
  14. wzyy

Yardım Toshiba Satellite L50-C BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

Toshiba Satellite L50-C BIOS güncellemesi yapmak istiyorum BIOS'a giremiyorum Toshiba'nın BIOS güncellemesini nasıl bulabilirim? F2-F9-F11-DELETE-ESC hepsini denedim.
  15. wzyy

Monstrt Notebook HDD Montajı.

SSD-HDD taşınabilir kutular var bilgisayara kablo ile bağlarsan parçalarını değiştirmemiş sayılırsın öyle yap derim
  16. wzyy

Monstrt Notebook HDD Montajı.

Bilmiyorum ama sökmedende takabilirsiniz
  17. wzyy

i7 2600k rx 570 nasıl pc olur

İşlemci güzel fakat ekran kartı pek çok iyi değil.
  18. wzyy

iş için 25k sistem önerisi

Bu iş değil de oyun bilgisayarı olur. İş için gereksiz pahalı.
  19. wzyy

Yardım Minecraft missing profile public key this server requires secure profiles hatası

Lunar da modlu girilmiyor diye biliyorum fakat diğer launcherden moldu giriyorum . 1656495344 Benimle aynı modları kullanan arkadaşım oyuna girmişti ama MCLauncherden
  20. wzyy

Yardım Minecraft missing profile public key this server requires secure profiles hatası

Orjinallede girmeyi denedim olmadı.
Geri