Arama sonuçları: *

1. SwizZZ

Samsung Odyssey OLED G6 G60SD Modeli Sizce alınır mı??

Şuanki Monitörüm TN Panel Parlaklığı 100 Olarak kullanıyorum Nvidia denetim masasında ise 50
  2. SwizZZ

Hocam Günlük Olarak bilgisayarı fazla kullanıyorum yanma problemi yaşarmıyım
  3. SwizZZ

Samsung Odyssey OLED G6 G60SD Modelini Almayı Düşünüyorum Fakat Monitorün Yanmasından Korkuyorum sizce almalımıyım tavsiyeleriniz nelerdir.
  4. SwizZZ

15000-20000 TL'ye IPS minimum 360Hz monitör önerisi

Oyun için güzel renklere sahip 360Hz ve üstü monitör almayı düşünüyorum sizlerden fikir almak istedim. Bu 2 model arasında kaldım. Başka bir tavsiyeniz var mı? https://www.epey.com/monitor/dell-alienware-aw2524hf.htm https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg259qns.html
  5. SwizZZ

En iyi wireless oyuncu kulaklığı hangisi ?

G733 1713035530 Corsair Dip ses
  6. SwizZZ

Kablosuz mouse önerisi

1709855310 aTTack shark x3
  7. SwizZZ

Stellseries Apex Pro Mini Alınır mı?

İtopyada 3999Tl ye düştügünü gördüm sizce almak mantıklımıdır Güncel klavye : Rampage kbr96 ultimate
  8. SwizZZ

3k ya kadar wireless kulaklık önerisi

Neden Verim vermiyor hocam ne konuda 1707826378 İyimidir biraz ağır kulaklık değilmi
  9. SwizZZ

3k ya kadar wireless kulaklık önerisi

Merhabalar ben 2-3k civarı wireless mikrofonu iyi olan kulaklık arıyorum
  10. SwizZZ

BİOSTAR B550MH Bios Güncelleme Nasıl yapılır

Hangisi olucak hocam burda birsürü var
  11. SwizZZ

Dosyayı bulamadım zaten 1705106517 Siteyi buldum nasıl indirileceğini bulamadım
  12. SwizZZ

Bios güncellemeyi bilmiyorum biostar b550mh biosumu nasıl güncellemeliyim ve nereden indirmeliyim
  13. SwizZZ

GPU Kullanımı %10 Düşüyor Ve Fps Drop Oluyor Bunun Bir çözüm yolu varmıdır?

Öncedende bu sorunu 1050 + Ryzen 5 5600 yaşıyordum Bu Sıkıntıdan kurtulmak için ekran kartımı yükselttim ve 4060 Oc Aldım. Miles Morales Oynarken 10-15 Saniyede bi Gpu Kullanımı %10 Un altına iniyor ve buda fpsmi düşürüyor grafiklerle bir alakası vardır diye düşündüm en düşük grafiklerde...
  14. SwizZZ

Gaınward 4060 Vs Gigabyte GeForce RTX 3060 Eagle OC 12G

Merhaba arkadaşlar bu iki kart arasında çok hemfikir kaldım sizce hangisi almak mantıklı olur gaınward güvenilir bi markamıdır yoksa gigabytemı tercih etmeliyim
  15. SwizZZ

Yılbaşı gelmeden Ekran kartı önerisi

Link atarmısın kanka aliyim direk
  16. SwizZZ

Link atarmısın reis
  17. SwizZZ

9000-10500Tl arasında ekran kartı önerir misiniz? yılbaşı gelmeden satın almak istiyorum
  18. SwizZZ

Sahibinden Ventus bilgisayar güvenlimidir

Merhabalar ventus bilgisayar diye bir sahibindede bir satıcı buldum uygun fiyata ekran kartı satıyor güvenliyse almayı düşünüyorum sizinde bi fikrinizi aliyim dedim Satıcı Linki : https://ventusilgi.sahibinden.com/
Geri