Arama sonuçları: *

1. ErenJeager

Xbox series s uyumlu gamepadler

Xbox series s uyumlu gamepad arıyorum dualschok dizliminde de olabilir hatta öyle varsa daha iyi olur var mı bildiğiniz
  2. ErenJeager

Logitech G F310 ve Xbox series s

Selamlar Logitech G F310 gampedi xbox series s ile uyumlu çalışır mı aranızda bileniniz var mıdı
  3. ErenJeager

Eski oyunları Macbooka indirme

Merhabalar 2021 mabook aire sahibim canım inanılmaz fifa 13 oynamak istiyor bu mümkün mü öncelikle bilgisayarın kaldıracağını düşünüyorum ancak nerden nasıl inidiririm bilmiyorum. yardım edebilecek biri var mı ayrıca satın alabileceğim platform varsa satın da alabilirim sorun yok
  4. ErenJeager

Macbook air m1 gamepadi görmüyor

Hocalar s.a bende monster pusat wireless gamepad var usb apartı ile bağlanıyor maclerde usb girişi olmadığı için type-c coverter ile bağladım epic gamesten hades oynamak istedim ama kolu görmedi steamden deneyeyim dedim kolu görmedi ama life is stange oyunununu kolla oynayabildim varmdır bilen...
  5. ErenJeager

Mubi filmler açılmıyor

mubi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bazı filmler açılmıyor açılmamakatan kastım açma butonu çıkmıyor bazılarında bu film mevcut değil diyor nasıl çözerim bunu yada çözebilir miyim?
  6. ErenJeager

İniglizce öğrenmek istiyorum

eyvallah knk varmıdır tavsiyen nasıl öğrendin sen
  7. ErenJeager

hocam speaking kasarsın öyle ama neticede benim öğrenmek istediğm akademik inglizce gramemer fln eğtimi almak şart 1638470346 knk 10k tl fiyat çekiyorlar o paraya yurt dışı çok zor gibi
  8. ErenJeager

eyvallah hocam yarın vakit bulusam dilko kadiköye gideyim önerdiğiniz bir şubesi var mı
  9. ErenJeager

knk kurslar tam ticarethaneye dönmüş zaten vaktimin boşa gitmesinden korkuoyurm
  10. ErenJeager

hocam 11.sınıf yks öğrencisiyim türkiyede yks hazırlanmak yerine inglizcemi geliştirip sat,toefl gibi sınavlara girip şansımı yurtdışında değerlendirmek istiyorum sizce mümkün mü yoksa geç mi kaldım
  11. ErenJeager

iyi dorumlar arkadaşlar ingilizce bilen arkadaşlardan yarım istiyorum yol haritası çizmek için öncelikle sa benim a2-b1 seviyesi civarında bir ingilizcem var önümde 1.5 sene var ciddi emek vereceğim ben bunu nasıl c1 seviyesine çıkartırım english time - just english gibi kurumlarla görüştüm...
  12. ErenJeager

Lise taktir almak için kaç gün gelmek gerek?

10 günden fazla özürsüz devamsızlık varsa sınıfta kalıyorsun
  13. ErenJeager

Futbola nasıl ısınırım ?

maçtan önce adamakıllı ısınma haraketi yaparsan sakatlamazsın kondisyonunu da bir günde artırmazsın zaten düzenli olarak koşarak yada bisiklet sürerek kondisyon kasarsın oynadıkça da açılırsın
  14. ErenJeager

Messi mi 🐐 Ronaldo mu? [Anket]

ronaldo bunların binde birini yapamaz ronaldocular izlesin
  15. ErenJeager

Hadi Herkes Şarkı Önersin -2- Her Tür

ben büyük ihitmal hayatınız boyunca dinlemeyeceğniz tür önereyim arapça rap
  16. ErenJeager

Spotify Takipleşme Konusu

https://open.spotify.com/user/cnmd8wo8zu5tuhpac35gyx33b?si=848ab13ada124a93
  17. ErenJeager

Yeni Trap Beat Yaptım (4)

hangi programı kulanıyorsun aga bu arada baya güzekl olmuş
  18. ErenJeager

LGS'ye girenler Matematikden kaç işaretlediniz?

her sene lgs sorularını incelerim en zor lgs yapılan ilk lgsydi açık ara bence
  19. ErenJeager

Rekabetçi Oyunu Önerisi

rainbow öneririm
  20. ErenJeager

Steam 20 euroluk keyimi kullanamıyorum.

https://www.inno3d.com/redemption_detail.php?refid=100 hocam türkiye dahil değil kullanılan ülkeler içinde
Top Bottom